Sodininkas rašė:Sedziu ir galvoju, MIRTININKU FORUMASLaidojimo namai irgi laukia to pirmo ledo - metu biznis
Absoliuti teisybe . Tik reikejo prideti zodi DURNU mirtininku
Sodininkas rašė:Sedziu ir galvoju, MIRTININKU FORUMASLaidojimo namai irgi laukia to pirmo ledo - metu biznis
Bijai vilko,neik i mišką! ...lukas55 rašė:Sodininkas rašė:Sedziu ir galvoju, MIRTININKU FORUMASLaidojimo namai irgi laukia to pirmo ledo - metu biznis
Absoliuti teisybe . Tik reikejo prideti zodi DURNU mirtininku
bet tai keistas tu . kita savaitgali reik link Moletu ant Zverno varytmindoze rašė:plaukiojau ne viena karta, praktikos turiu
a pas baika tai jau mintys rezgasi palekti tik vo su vaiku reik sedet o kitos iseigines manooooooooooooo!!!!!! tai reikia dar pagalvoti kur traukti ar i moletu rajona ar link elektrines mesiu moneta penktadieni ir zinosiu kur leksiu. dekui baikai uz info mano nuojauta pasitvirtino tik norejau poryt klausti apie leda tai manu jau laimikiu poryt pamatysim
Žverne lydekaut?:)vava rašė:bet tai keistas tu . kita savaitgali reik link Moletu ant Zverno varytmindoze rašė:plaukiojau ne viena karta, praktikos turiu
a pas baika tai jau mintys rezgasi palekti tik vo su vaiku reik sedet o kitos iseigines manooooooooooooo!!!!!! tai reikia dar pagalvoti kur traukti ar i moletu rajona ar link elektrines mesiu moneta penktadieni ir zinosiu kur leksiu. dekui baikai uz info mano nuojauta pasitvirtino tik norejau poryt klausti apie leda tai manu jau laimikiu poryt pamatysim
kiek girdejau, tai kad negilus, greit atsiranda saugus ledasgiedriuzzz rašė:Vat ir man įdomu, kodėl varžyboms buvo pasirinktas būtent šis ežeras, nes kiek raudau info tai jis lydekom nepasižymi, nebet kad pernai 870vnt įleista į jį
savaites vidury varysiu. ledas bus patikimesnisgiedriuzzz rašė:Ko vavans nežvejoj?