Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Įranga, apranga, žūklės įrankiai, masalai, įvairūs priedai
 #538515   zarraza.uk
 18 Sau 2014 17:22
liorenas, bratka, gal girdet kas nuo gelves? As zmogus rizkaunas, bet ant gelves...cia jau plonyte raudona linija:)
Misha draugelis arielka maukia prie bebrusu, tai sake pakrasciuose ryte zveju buvo nemazai ir ledas ties nendriu liniija atrode saugus.
 #538516   BenasV
 18 Sau 2014 17:23
Na ka,aptikrinom pora nedideliu ezeriuku aplink vilniu,ledo storis apie 7 cm,traska braska,bet zvejot imanoma.Kibimu ne perdaugiausiai,keli eseriokai ir maziukas lydekiukas ant savadarbes blizgutes.Sezonas atidarytas ''plot
 #538537   Tošis
 18 Sau 2014 18:50
Rubikiai laiko gerai, pakrantes zona serksnu ir sniegu padengta, o toliau kai stiklas. Ejo kamikadzes isidrasine ir iki didziosios per plotus, kirto eketes apie salas,man uzteko ir arciau krantu. Ledas geras ,net nebraska einant tik dainuoja plesdamasis. pasiilges jau to garso buvau :) zuvyciu reikejo paieskot, palei nendryno sunkiai, bet giliau ejo pagaut grazesniu eseriuku ir viena kuoja motinine dar ir valo paprase traukiant.
 #538548   Vyckas
 18 Sau 2014 19:29
siandien, ezeras pailgis (svencioniu rajonas) ledas 5-7 cm. 1 eserys ir 1 lydeka 0,5kg. palei kranta, nes toliau bijojau eiti. ledas traska
 #538570   liorenas
 18 Sau 2014 21:25
zarraza.uk rašė:liorenas, bratka, gal girdet kas nuo gelves? As zmogus rizkaunas, bet ant gelves...cia jau plonyte raudona linija:)
Kolkas ziniu jokiu neturiu... :roll:
 #538578   Юстас
 18 Sau 2014 21:39
Jurginas rašė:Šindei vaikščiojom ant Viešinto ežero (200 ha) skersai. Kibimo nerasta. Dabar lakiam dar iki Rubikių padabot į ledą, jei viskas ok, ryt bandysma jamt.
Pažįstami buvo tai sakė neblogai ešeriukų prilupo, bet jie žvejojo nuo Paežerių k. pusės, nerizikavo eiti į gylį.
 #538653   Airis
 19 Sau 2014 12:49
ant skaidriojo jau pora vaiksto, nors vakarineje puseje,palei kranta dvi neuzsalusios akys tebera.
pas mane karjere tai visi 10-12cm
 #538658   cesius
 19 Sau 2014 13:14
Ketvergiai, triuseliai uzsale, Slengiai atviri, zveju gal pora . Tiesa vakar atsidariau truputy toleliau nuo KL , bet skrumnai :neutral:
 #538719   tukasG
 19 Sau 2014 17:13
Kupiškio marios jau pilnai žvejojamos. Matėsi žvejų aplink Uošvės liežuvio salą. Nemažas pulkelis Vėžionyse, pulkelis link Palėvenėlės, bei daug kur kitur po vieną kitą pakraščiais. Už Vėžionių du vyriokai pačiūžomis raižė skersai išilgai marias ir sveiki gyvi nulipo nuo ledo, tad jei laiko juos, tai žvejot galima drąsiai. Ledas apie 6-7 cm, tamsus, skaidrus, tvirtas. Sniego nei gramo. Kibimas kaip kam. Vieni sėdėjo tušti, kiti šį bei tą sugavo, vienas dėdulė netoli tos vietos, kur aš žvejojau traukė karšiokus net sušilęs. Aš bandžiau balansyrint - blizgiaut. Rezultatas apie 50 smulkių ešeriokų ir vienas ščiupokėlis blizgę nunešė. Sumastė čiupt kaip tik tuo momentu, kai lydžioko nebesitikėjau ir nuėmiau metalinį pavadėlį, kad ešeriokai smagiau kibtų.
 #538735   vikontas
 19 Sau 2014 17:57
vakar atidariau sezona tvenkini Sakiu rajone,ledo storis 5cm,zvejojau avizele su slieko gabaleliu,47 eseriai,dauguma smulkus,du po tris simtus gramu,vienas -0.56 kg.Dar vienas numuse avizele,valas 0.1mm.Du kolegos,buve su manimi,zvejojo ant blizgutes,rezultatas panasus,bet stambesni,apie puskilogramio,pagavo vienas tik..nors pranasavo,kad avizele nieko doro nepagausiu. :grin:
 #538760   vaidiomka
 19 Sau 2014 19:01
vikontas rašė:vakar atidariau sezona tvenkini Sakiu rajone,ledo storis 5cm,zvejojau avizele su slieko gabaleliu,47 eseriai,dauguma smulkus,du po tris simtus gramu,vienas -0.56 kg.Dar vienas numuse avizele,valas 0.1mm.Du kolegos,buve su manimi,zvejojo ant blizgutes,rezultatas panasus,bet stambesni,apie puskilogramio,pagavo vienas tik..nors pranasavo,kad avizele nieko doro nepagausiu. :grin:
kokiam tiksliau tvenkiny buvai? :)
 #538953   Kykas
 20 Sau 2014 10:32
Jei Kitą savaigalį planuotis aplink Kauną- kur taikyti?
Bo aš tik ant KM žiemą važiuoju, o jaučiu Ten dar bus anksti?
 #538970   xpp
 20 Sau 2014 11:38
po savaitės tokių šalčių manau galima bus lipti beveik visur. sniego beveik nėra, turi greit ledas storėti
 #538989   vikontas
 20 Sau 2014 13:15
vaidiomka rašė:
vikontas rašė:vakar atidariau sezona tvenkini Sakiu rajone,ledo storis 5cm,zvejojau avizele su slieko gabaleliu,47 eseriai,dauguma smulkus,du po tris simtus gramu,vienas -0.56 kg.Dar vienas numuse avizele,valas 0.1mm.Du kolegos,buve su manimi,zvejojo ant blizgutes,rezultatas panasus,bet stambesni,apie puskilogramio,pagavo vienas tik..nors pranasavo,kad avizele nieko doro nepagausiu. :grin:
nopaiscio arba kaip vadina profkes tvenkini bubleliuose
 #538991   vikontas
 20 Sau 2014 13:20
rytoj bandysiu sesupes ilankoje prie Naumiescio,kad ir saltis spirgins,buvau uzlipes,ledas laiko,gale savaites tikrai bus galima po visa Sesupe vaiksciot,labiau megstu upeje gaudyt.
 #538993   Naurius
 20 Sau 2014 13:28
vikontas rašė:
vaidiomka rašė:
nopaiscio arba kaip vadina profkes tvenkini bubleliuose
o is kur kolega pats busite? man iki bubleliu gal 20km. gyvenu netoli sintautu, sakau galetum pamokyti gal kaip ir kurioj vietoj juos ten gaudyti :) beje penktadieny buvau prie jo tai arba man pasirode arba maciau ysalusias tris gulbes, jos buvo baveik paciam gale ezero, gal teko tiksliau matyti?
 #538994   Wytux
 20 Sau 2014 13:34
xpp rašė:po savaitės tokių šalčių manau galima bus lipti beveik visur. sniego beveik nėra, turi greit ledas storėti
Dzukijoj to sniego yra .. ir nemazai :?
 #538996   Ramekas
 20 Sau 2014 13:42
Ant ledo nera labai daug, bet visitek tose vietose kur bent siek tiek yra sniego, ledas plonesnis negu tose vietose kur ledas buvo trukes is susale. Sendien ziurejau tai ledas kur nera sniego ~7-8cm kur sniegas ~4-5cm. Atsidariau su lydeka 2014 metus sendien :-D
 #539132   vikontas
 20 Sau 2014 18:31
kokiam tiksliau tvenkiny buvai? :)[/quote]
nopaiscio arba kaip vadina profkes tvenkini bubleliuose[/quote]

o is kur kolega pats busite? man iki bubleliu gal 20km. gyvenu netoli sintautu, sakau galetum pamokyti gal kaip ir kurioj vietoj juos ten gaudyti :) beje penktadieny buvau prie jo tai arba man pasirode arba maciau ysalusias tris gulbes, jos buvo baveik paciam gale ezero, gal teko tiksliau matyti?[/quote]
naumiestinis,na,gulbiu tai nebuvo jokiu,o kibo geriausiai apie viduri tvenkinio,kiek toliau gandralizdzio,beje kita diena,sekmadieni,buvo kiti nuvaziave ten pazvejoti,tai visai nekibo,galbut del oro kaitos,didesnio vejo.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 69
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė