beje kai guma centimetro ilgio, tai nemanau, kad ji blizgutės darbą įtakos labiau nei muselė surišta 

Internetinej nemaciau, yra Vilniuje Justiniskese po Norfa.rusla02 rašė:Šitos blizgutes ir man kibios.bes rašė:Kodel nerandu jokio infos apie Legenda blizges internete?
Ant jos ikaltas uzrasas KYM, nei pagal ji nei ivedus legenda jokiu rezultatu.
Parduodamos tik Lietuvoje ?
O blizgutes man tikrai kibios.
Kurioj internetinei parduotuvei tu radai jas pirkti?
Be grandineles,trisakis per ziedeli susegtas su blizgute.Bratka rašė:Persimetineja ytariu del to kad trisakius kabini ant grandineles?
Va cia gal ir buti problema nes tikrai kietokas nors kibimas jauciasi i ranka bei matomas virsune.Absolut rašė:Kuo maziausius segtukus naudok,o dar geriau be suktukoDraugelis minejo jog blizguciams kotas turetu buti minkstesnis,tai speju taviskis kotas kuolas
Aš buvau i vonia prileidęs vandens ir žiurejau blizgučių darba. Tai 1 blizgute ant didesnių mostų, tiesiog daro tokius ale saltus ir beveik visada kabliai tada užsikabina ant valo, kai darai mažesne mosta tada viskas o.k. (blizgutes darbas ne blogėja)Rolandas19 rašė:Kaip kovojat su blizgutes trisakio uzsinetimu ant valo?Ar cia man vienam taip gan daznai uzsimeta? Jau kazka teik daryt nes tai pradeda labai erzinti. Beto kokius trisakius dedat paprastus ar tuos su ilieta plasmasine akute?
kas per blizgutes?samas235 rašė:Sveiki,
kokio storio vala naudojat gaudant 3-4 cm blizgutemis?
ir ar naudojat pavadi tokioms mazytems? kazkaip asmeniskai gaudant su 3cm blizgutems nebudavio problemu su lydekom ( ta prasme nekibdavo:):)) bet siais metais net 4 pasikabino , visos kazkaip laimingai ant ledo aisidure. tai dabar svarstau kokius pavadzius pasirink, gaila butu jei nukastu, nepigios blizgutes....
Nu ir kaip tu į mažąją kilpelę kabliuką inkiši? Juk lūžta atlenkinėjant...gabras rašė:mazom blizgutem muselinius segtukus naudoju, tokius:
cia blizgutem prie valo prisegti naudoju,SatanKlaus rašė:Nu ir kaip tu į mažąją kilpelę kabliuką inkiši? Juk lūžta atlenkinėjant...gabras rašė:mazom blizgutem muselinius segtukus naudoju, tokius: