Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Šalia žūklės...
 #320968   Bratka
 19 Lap 2011 00:58
vava rašė:vat paziuri, iskart matos - patikimas. galetu ir Kaukaze, ir afganuos kariaut...
isvaizda,ne viska pasako....
 #323658   blight
 30 Lap 2011 15:29
Sekmadienį Forum Palace teko pabuvot amerikos monstrų Iced Earth koncerte . Kai išėjo apšildanti grupė (Fury UK – beje visai neblogai soliakus pjaustė), tai visi stovėjo kaip įbesti (na ir aš irgi jėgas taupiau), galvoju jei taip ir per Iced Earth'us, tai visai bus neįdomu... Juolab ir žmonių nebuvo gausiai. Matyt krizė priverčia susimąstyt ar mokėt kad ir tuos 60lt už bilietą. Na bet išėjo amerikonai ir publika tiesiog pradėjo ošti :yaaah!. Prieš koncertą buvo nemažai abejonių - kai nusipirkau bilietą, per tą laiką pasikeitė kone pagrindinis grupės elementas - vokalistas. Ale dar po mėnesiuko išėjo naujas albumas ir jo jau paklausius "vo blin, visai gerai ir tas spiegia". Ir tikrai - naujas vokalistas tikrai lygiavertis pakaitalas senajam. Taigi koncertas suėjo labai smagiai, o ir garso kokybė kiek teko būt "forum palace" visada gera. Grupė grojo tikrai sąžiningai ir šiltai bendravo su publika, ją priversdama garsiai ošti. Na o pasibaigus šou, atsiskleidė tikroji amerikietiška prigimtis. Kaip ir įprasta amerikiečiams, nepakartojo anei gabaliuko - pabaigė ir taškas. Dar būrelis (tarp jų ir aš) bandėm lūkuriuot autografų... gal išeis padalint, tai laukėm kol išvijo. Buvau specialiai net nuotrauką jų atsispausdinęs... Na bet ką padarysi, amerikiečiai visi save labiau vertina. Tai čia gal truputį nuvylė, bet tiesą sakant jau esu buvęs Amerikoj, susidūriau su tenbuviais, tai realiai taip ir tikėjausi. Tiesa koncerto metu BEVEIK pagavau mestą „mediką“, bet esu atgrubnagis ir nespėjau sugrabaliot, tai numušiau kažkur tolyn :( .
http://www.youtube.com/watch?v=v2_ONWOiT4U
Na ką, tai dabar laukiam sekančio koncerto – sausio mėnesį atvyksta Tarja Turunen (ex „naitvišė“). Taigi Nightwish gerbėjai turėtų nepražiopsot progos, nes kiek pažiūriu youtubėj senųjų gabalų groja tikrai daug. Aš jau turiu bilietus... visus 3... ir visus sau :-D
 #325803   Gedcka
 10 Gru 2011 13:57
tikras rapas:)))
wutang live sanadreas
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 50
  • VDS, VPS serveriai