snd neaktyvus forumietis ant silikono - 95cm., 6+kg. Gaude po dvieju tvichingistu ir vieno zivcininko

Forumietis kaip minejau neaktyvus

pas man snd 20m\s tai su el varikliu neturejau jokiu sansuDasco rašė: vejas belekoks ...
nu ant didesnio telkinio sunku, musu lankyti nedideli, bet vistiekKipas rašė:pas man snd 20m\s tai su el varikliu neturejau jokiu sansuDasco rašė: vejas belekoks ....namie pasidariau voblu inventorizacija ir visa mano zvejyba si savaidgali
Grazu! Bet imho ne masale Esme. Vargu ar tai situacija kada krokodilas tupi uz zoles ir stebi zhyvca beigi aplink vykstanti twitchdance o Kai tik pamato silikona puola... Tiesiog laiku ir vietoj pakista ir jei ten butu vobla I ta pacia vieta ir gyli pakista lygiai taip pat uzpulta butuAqua v. rašė:vadinas silikonas tikrai 'rulit'![]()
snd neaktyvus forumietis ant silikono - 95cm., 6+kg. Gaude po dvieju tvichingistu ir vieno zivcininko.
Forumietis kaip minejau neaktyvus, kazin ar bus foto
vaitko rašė:... Bet imho ne masale Esme. ......
Aha, paviršiujeAqua v. rašė:cia tipo pavirsiuje?Rapolas rašė:....Rezultatyvesnis per bangas gaudymo būdas yra su priekyje (svorio centras priekyje:D) sunkintomis sukrėmis ;)
Galima placiau?
Aš vakar Nemune nuo ryto tik iki 12h iškentėjau, analogiškai- 0 (jokios gyvybės :D)vaitko rašė: As siandien I Nemuna nulekiau su nusiteikimu "nevarysiu namo kol bent vienos neistrauksiu" deja po sesiu valandu paiesku visais imanomais budais teko nusiteikima pakoreguot. Anei kliovo ple... Aplink visi sutikti tokie patys suvarge ir nelaimingi...
maciau, kad atostogaujatRapolas rašė:...Aha, paviršiuje
nu nepačiam pačiausiam paviršiuj, bet nu maždaug iki pusės metro gyly pravedimas.....
p.s.:sorry, tik vakar pastebėjau tavo klausimą
Galima bandyt ir įprastas, kurios teisingai susuktosAqua v. rašė: O kodel butent priekinio sunkinimo sukres, kuodel nepravest pavirsiuj iprastu sukriu?
AJK TU SAU! Nu sveikinimai.. blemba pas tamsta karma teisinga kas liecia zuvi tai jau tikrai...Aqua v. rašė:bet galva tai![]()
![]()
jei saule sviecia nevalau. jei ne, truputi pravalauDaxidas rašė:eketes isvalot ar ne?