kadangi liga paumejo,tai sia savaite zvejojau 4 dienas

. nieko yspudingo pagauti nepavyko,trys virs kylo,dar kokios 6 iki kylo ir kibimu nemazai. du kartus buvau nemune nuo kranto,kas buna labai retai,maximum pora kartu per sezona,bet kazkaip kablys pradejo smigti y nugara,tai gal reikes dazniaus nuo kranto paspiningauti

. nuotaika sugadino tai,kad dvi istrauktos lydekos virs kylo,buvo grynai kaip is tinklu isejusios,supjaustytais sonais,dar pazystamas papasakojo,kad pries kelias dienas rado ten tinkla

. nezinau kodel,bet kazkaip galvojau,kad tenai nelabai kas meta,gal todel kad pasienio ruozas,stovi pasienio kameros,nu bet kaip bebutu klydau

.
na o sendien nutikes yvykis priverte atsisesti ant akmenelio ir drebanciom rankom surukyti pora cigareciu

. buvom nemuno zemupy,jau vakarejant gavau trinki per rankas ir pradejo stabdis zviegti,supratau kad kazkas gero bet kad ant tiek tai ne... stabdi uzverziau stipriai,spina laikau su dviem rankom issisiepes,o ji ramiai plaukia toliau,suprates kad cia kazkas ziauriai galingo,pasisaukiau drauga buvusi uz poros dambu. tada zuvis kazkur ynese,kaip y koki kelma,bet tampant,atleidinejant vala pavyko vel ja pajudinti,bet neilgam,uz keliu sekundziu vel sedo... taip prastovejau kazkiek laiko ir kai draugas jau buvo atbeges dar pajutau kaip ji sujudejo ir vel sustojo kaip kelmas. kury laika dar patampius nutruko valas,nusipjove y akmenis,ten ju labai daug ir pastoviai bemetant valas susidrozia. esu pagaves stambiu zuvu,bet nieko panasaus nesu pajutes... pasipriesinimo neparodziau net menkiausio,pries ynesant y kliuvinius,zuvis letai plauke su uzverztu stabdziu,visa laika kilo aukstyn,pries srove... atrode,kad valas jau truks ir spinigas subyres,laikiau su dviem rankom is jegu,o jai buvo nulis emociju,nepavyko nei pasukti y sona,nei dar kazkaip ja pristabdyti,vis kilo ir kilo pries srove,bet letai ir karts nuo karto nestipriai pajusdavau trinkiuka,gal plaukdama bande nusipurtyti nuo masalo. tai va pirma mano tokia patirtis ir tikrai nemaniau,kad gali buti toks bejegis,pries zuvi... kraujas tebeverda nuo adrenalino,kazkaip neina negalvoti vis...