As turiu man rodos 0,23 tai man visai derinasi. Aisku cia kiekvienam pagal save. 0,5 irgi nekylo ranka deti 

o tai tu cia kalbi apie Fcarona.Apis rašė:As turiu man rodos 0,23 tai man visai derinasi. Aisku cia kiekvienam pagal save. 0,5 irgi nekylo ranka deti
pilnai pakanka, nors as met. visai nenaudoju.dusys rašė: Nuo 0,07 prasideda. kas tokio gali baidytis.
Apis rašė:As turiu man rodos 0,23 tai man visai derinasi
tai jie permatomi ar kaipEdošius rašė:Taigi yra pavadėlių, kurie atrodo kaip parastas mono valas , ir lydekų dantų visiškai nebijo.. Patikrinta - tiesiog liuks
nemanau, kad ryja del minkstumo. esme skonis ir kvapas.Dzastinas rašė:Matai, jin kai yra tokia minksta eserys nesupranta kad tai apgaule
p.arturas rašė:tiesiog vienus pagriebes bando kuo greiciau isspjauti, kitus nuryti.
bet jei manai kitaip, tai ir zvejok su acetonu.
nesusikalbejom biski. as klausiau ne apie purskalus, o apie reins ir kitus "valgomus" guminukus, kurie jau perkant turi ir kvapa ir skoni... bet tavo pozicija aiski. as irgi manau, kag kai eserys aktyvus, tai jam duok vos ne betka, bet va idomu, kaip su neaktyviais. kiek bandziau, tai ryja tuos guminukus geriau negu slieka, iskrapstyt kartais sunku.dusys rašė: tada pirk TRIGERI
tu isbandes, as dar ne, bet kazkaip kol neisbandai, tai ir neramu. kolkas paaiskejo tiek, kad su paprasta guma pajutus kibima reikia pakirsti, o su "valgoma" guma pajutus atsargu grybstelejima galima netgi daryti pauze, nes eserys sita guminuka ryja, o ne spjauna. bet cia tik keletos zvejybu patirtis...dusys rašė:Isbandes as kalnus visokiausiu marinuotu, Kvepintu ir raugintu gumu.
Tai tik todel ,kad jam patinka tas guminukas.Evaldas Z rašė:tu isbandes, as dar ne, bet kazkaip kol neisbandai, tai ir neramu. kolkas paaiskejo tiek, kad su paprasta guma pajutus kibima reikia pakirsti, o su "valgoma" guma pajutus atsargu grybstelejima galima netgi daryti pauze, nes eserys sita guminuka ryja, o ne spjauna. bet cia tik keletos zvejybu patirtis...dusys rašė:Isbandes as kalnus visokiausiu marinuotu, Kvepintu ir raugintu gumu.