Sveiki,
Gal kas nors isduotumet kur aplink Vilniu eseriu is valties su mikrikais pazvejot ?
Gal kas nors isduotumet kur aplink Vilniu eseriu is valties su mikrikais pazvejot ?
Tame ežerėlyje, apie kurį rašiau, gylis apie 0,5 metro, bet ešerių tiršta. Įnoringi, kaip ir visur, bet kai "sukyla"- tik laikykis , po 80- 100 vnt. per rytą su No1 Aglija pagaudavom. Neišnykę ir dabarVegys rašė:...Man visad kazkaip atrode, kad eseriams reik gylio. Dazniausiai juos gaudau 4-7 m gylyje...
jei jau ishprotet-tai iki galo,gali atidaryt sezona mikrikais kad ir ryt......Elektrenu shiltas kanalas.kleckas rašė:mane tai domina atviro vandens sezono atidarymas situ zuvu nuo ledo negaudau, tai labai pasiilgau bet kokio veiksmo kazin ar kibtu pvz Neryje.. nes ledo nebera... mastau kad turetu kibt...
jaukinuosi belekuo 1 ant vieno maishydamas su kurmerausiu ir druska,ant kilo- 100 gr. avizos pabarabanu man lashelis-juodas arba varinis.....kova bus sidabrinis....Ignelis rašė:ajshkus reikalas... reikes bandyti artimiausiu laiku kada... mataj ant kursmariu as pirmi metai kai lipu. jaukinaisi kuo kad kuojas gaudei..? jei nepaslaptis kokia avizele geriausiai butu naudoti (svoris, forma?) ar cia jau kaip kada..?
ner ten duobiu,mazdaug kur vanduo ishbega-deshiniam krante ziurint y ezera ir prie ytekejimo y ezera....kleckas rašė:parasyt parasysiu, kad ir kokia ta zukle bus nes nei vietu nei duobiu nezinau, tai eisiu vabank o del minusiuko tai jo... jau tikejausi kad ziema trauksis, bet....