Aqua v. rašė:......kai baigsis sezonas, dar pamontuosim likusi materiola
.
p.s. bet gal sezonas nesibaigs dar taip greit, kas te zino
sezonas pasibaige, pratesimo biurokratai nepatvirtino

galima po truputi 'montuoti'

https://youtu.be/1AYZUsGs7d4
Aqua v. rašė:......kai baigsis sezonas, dar pamontuosim likusi materiola
.
Aqua v. rašė:Aqua v. rašė:......kai baigsis sezonas, dar pamontuosim likusi materiola
.
Kairys rašė:..Tikras žuvies traukimo epas, ...
Grozis ple!!! Ir tas vobleris taip uztikrinai zhaptuose - tiesiog grazu ziuret!Aqua v. rašė:Kairys rašė:nu, tai dar vienas 'epukas'
geraivaitko rašė:...p.s. tik vis ziurint nevalingai noras isjungt ta muzika ir pasiklausyt komentaru apie "eiga" ir supranti kad muzika visgi irase ir neisijungs :D ...
cia turbut PM turejo butsamas235 rašė:sveikas, ...
Grazi! Zuvis.. o su muzika tai cia... "kas zuvi traukia tas ir muzika uzsako"Aqua v. rašė:Nu, kadangi buvu 'susizavejusiu' muzika,
tai dar vienas klipas,
muzons isvis leds, ypac gerai
muzika kaip muzika ... man asmeniskai geriausia buvo "2015 Salmo autumn video #II" nuo pradziu kazkur iki 0,40 min,vaitko rašė:.. ta muzika....
racionalus, apgalvotas veiksmas - bet kokia zuvi istraukus, kol masalas dar nasruos, padetam kotuj rites lankeli atlenkiu. Valas laisvas, bet kokie siurprizai 'amortizuoti'.Wytux rašė:.....O siaip tai klausimas (Aqua'i) - lankelio atlenkimas gale -siaip iprotis ar koks lasis jau kada bande netiketai spininga pasisavinti ?
pradesiu nuo to, kad lasiu negaudau ir cia tik siaip pasiziuriu, kas kokiais laimikiais pasidziaugia. kas ant ko pagavo, tai man asmeniskai ikiAqua v. rašė:cia turbut PM turejo butsamas235 rašė:sveikas, ...? buna as irgi ne ta 'knopke paklikinu'
Pradesiu nuo togiedriuks rašė:pradesiu nuo to, kad.....
na bet jei jau ir ant ko pagautos zuvys tik per PM, tai...gal tada ir tuos filmukus tik per PM reikejo paplatint.
ka - primyniau tamstos oruma?Aqua v. rašė:Pradesiu nuo togiedriuks rašė:pradesiu nuo to, kad.....
na bet jei jau ir ant ko pagautos zuvys tik per PM, tai...gal tada ir tuos filmukus tik per PM reikejo paplatint.
, kad apie PM supratau is Samo posto pradzios: "sveikas,..." (tai beje Samas ir patvirtino, PM
)
Antra, savo 'filmukus', giedriuks pupuliuks, gali platint kaip tik nori, kad ir per 'gaysextube'
o as postinsiu, kaip man patinka
Jei atvirai, tai sekmes cia beveik nulis, viskas yra idirbis, praktika, ir supratimas kaip ta zuvi gaudyti. Man pas save ptireike 4 metu, kad pradeciau gaudyti, vien is to sprendziu, kad ir cia labiau yra patirtis, nei sekme.giedriuks rašė: neispuik per daug, nes ziurek sekme gali ir pasturgali atsukti.
youtubas atpazista muzika, bet dauguma 'savininku' nepriestarauja, tik perspeja, kad gali reklama det. Pora kart yra blokuota pas vokiecius, bet cia Hansu bedosMINDULE rašė:......Aquav. Labai tikiuosi kad tavuju filmuku neisims is yputube del pasirinktos muzikos, nes manaji viena iseme turbut po dvieju metu kabojimo...
Jei atvirai, tai sekmes cia beveik nulis, viskas yra idirbis, praktika, ir supratimas kaip ta zuvi gaudyti. Man pas save ptireike 4 metu, kad pradeciau gaudyti, vien is to sprendziu, kad ir cia labiau yra patirtis, nei sekme.MINDULE rašė:
As sakyciau, kad sugavimu kiekis proporcingas dienu kiekiui praleistu zukleje, o ne idirbis, bridkelnes, masalai ir t.t... aisku turiu omenyje, kad atejei prie vandens su kazkokiom bazinem ziniom,MINDULE rašė:Jei atvirai, tai sekmes cia beveik nulis, viskas yra idirbis, praktika, ir supratimas kaip ta zuvi gaudyti. Man pas save ptireike 4 metu, kad pradeciau gaudyti, vien is to sprendziu, kad ir cia labiau yra patirtis, nei sekme.giedriuks rašė: neispuik per daug, nes ziurek sekme gali ir pasturgali atsukti.
Aquav. Labai tikiuosi kad tavuju filmuku neisims is yputube del pasirinktos muzikos, nes manaji viena iseme turbut po dvieju metu kabojimo...