Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Upėtakiniai vobleriai, kiti masalai, vietos
 #306869   Sokratas
 23 Rgs 2011 08:25
Dariovas arba tyčia taip ,,varo", arba apsigimęs brakonierius, arba nelabai supranta lietuviškai ...
 #306879   Tadass
 23 Rgs 2011 09:02
nestumkit ant dariovo - ans yr rimtas zvejys - lydekas baisulines nuo tilto zvejoja, lasisas po 13 kg mariose lupa, taip kad poledine upetakiu zukle yra mielacius :liež-uvis
 #306884   Sokratas
 23 Rgs 2011 09:20
ai čia tas pats, tfu, buvau pamiršęs :lol:
 #307063   SatanKlaus
 24 Rgs 2011 14:45
Buvau šiandien. Jaučiu kad jau daugiau šiemet nevažiuosiu. Sezoną uždariau ne taip kaip norėtųsi, bet.... visai neblogai :gutgut . Iš pradžių visiškai nieko, tada pora lydekaičių, truputy vėliau labai netgi nieko tokia sau upėtakio panelė (ramiai virš 40 cm) pasirodė, tiesa nepasikirto, kažko įsižeidė ir daugiau negriebė :grin: . Tada vienam ruoželuje buvo geras bajeris, Trys metimai trys upėtakiai (vienas nelegalas ir du kaip pasiūti 34 cm), aišku bajeris ne tame kad trys vienas po kito, o vat štai dėl ko: paleidau pirmą, sakau ai, dar užmesiu. Metu, pradedu traukti, matau kaip mano paleistas upėtaksi atsigaves nuplaukė prieš srovę kaip tik pro traukiamą voblerį, o jį vejasi kitas, tokio pat dydžio. Tai *BLYN* vos kaktomis nesusimušė bet pasivijęs griebė taip kad ne iš vandens iššoko, vaizdelis tai geras buvo :gutgut . Ai, dar pagavau tris virš 32 cm, vienas beveik 40 atsivijo ir viskas. Lauksim kitų metų ::hai-bai
 #307092   Sokratas
 24 Rgs 2011 18:38
Smagu.
Fotkyčių norėtųsi :)
 #307127   SatanKlaus
 24 Rgs 2011 21:59
Tai ką ten fotkint tokius, va virš 40 jau galima ;uolrait , norisi greičiau atgalios paleist, o ne kankinti fotosesijoje :grin:
 #307226   ramass
 25 Rgs 2011 17:07
Buvau siandien prie savo upeliuko. Nuotaika susigadinau daugiau nieko , vieno bebryno dugne keletas mazu upetakiuku elektriku nupurtu gulejo , po keliu posukiu dar ir toks laimikis uzsikabino (fotkej aisku suvyniotas).
Paveikslėlis

Uploaded with ImageShack.us
 #307262   vava
 25 Rgs 2011 19:48
prasvieskit, kas cia do daiktas?
 #307269   Bratka
 25 Rgs 2011 20:09
To jest sliekininku ismyslas,dafiga kur prie upetakiniu upeliu tokiu sutinkama
 #307270   ramass
 25 Rgs 2011 20:14
Tas zalias tvirtinasi prie medzio , krumo , gaike vietoj svino , o toliau ilgas pavadelis su nemazu kabliuku gale. Gaudo sliekais, tikrina greiciausiai tamsoje, nes diena gali lupt gaut. Vienu zodziu itariu kad to pacio veikejo kuris gaudydavo pludine, darbas.
 #307399   pensininkas
 26 Rgs 2011 14:29
Jei spalio 1 diena sestadienis, upetakiu draudimas nusikelia iki pirmos darbo dienos, t.y. spalio 3?
 #307413   arabas
 26 Rgs 2011 15:11
pensininkas rašė:Jei spalio 1 diena sestadienis, upetakiu draudimas nusikelia iki pirmos darbo dienos, t.y. spalio 3?
Tai labai gerai, nes šį sekmadienį kažkaip nei šiaip nei taip. Mažesni kibo gerai, o didesni nosį suko. Vakar didžiausias - 38 cm.
Paveikslėlis

Uploaded with ImageShack.us
 #307480   Taacis
 26 Rgs 2011 19:28
SatanKlaus rašė:Buvau šiandien. Jaučiu kad jau daugiau šiemet nevažiuosiu. Sezoną uždariau ne taip kaip norėtųsi,
ir aš uždariau su pakaušin įsmigusiu UglyDucklingo trišakiu. Jau buvau bepradedąs žvejot toliau su kabančiu viršugalvy vobleriuku- nelabai jis ir trukdė, bet pagalvojau, kas bus, jeigu jis užkibs už kokio krūmo :e:e Iš odos neištraukiu, tai ir dar prie krūmo prisifiksuosiu :ruko . Gerai, kad už kokio kilometro žmona grybavo, o automobilyje kųsačkės voliojosi- išoperavo ;-var-var.
Priėmiau, tai kaip ženklą, kad jau reikia palikti ramybėj margius. Lauksiu atšilimo pavasarį, kai ant ledo bus baisu lipt...
 #307552   vital(vilnius)
 27 Rgs 2011 06:16
Arabas
:gutgut "pievukas" :?: as irgi sekmadieni uzdariau sezono;3vnt-33-36cm,didesni iseina bet kaip tu sakai "nosi suko",turbut pres "vestuves" nera apettito 'viarkt :-D nu neko susitiksim ziema,eigu ziema bus "minksta" :roll: :grin: o Seip "trout' sezonas buvo labai geras pas mane :gutgut
 #307564   Calabaric
 27 Rgs 2011 07:31
Vakar uždarinėjau papėtakiukų sezoną, prienam prie upeliuko, tik žiu k....va tinklas per visą upė užstatytas '''bum :-ug .
*PYP* kaip nuotaiką sušiko, matai lašių užsimanė sabakos. Gerai, kad šviežiai buvo užstatytas, tuščias. Kadangi rimtą peiliuką buvau pasiėmęs, tai ėjo kaip per sviestą. :twisted:
 #307572   arabas
 27 Rgs 2011 08:31
vital(vilnius) rašė:Arabas
:gutgut "pievukas" :?:
Tikrai, taip. :!:
Vagos viduryje vandens žemiau kulniukų,- su kaliošais galima vaikščioti. O tarp kranto ir vandeninės pievos plyšiukas apie 20 cm. Ten jis po krantu ir tupėjo.
vital(vilnius) rašė:...susitiksim ziema, jeigu ziema bus "minksta" :roll: :grin: ....
Tikuosi, kad taip ir bus. Ir tegu nepyksta mėgėjai pažvejoti ir išgerti ant ledo, bet pati geriausia žiema tai tokia, kuri buvo prieš kokius keturis metus. Puikiai pamenu, kaip sausio mėnesį nebuvo net ženklo sniego, o prie namų pievutėje vakarais šliaužiodavo naktiniai sliekai, o upėtakiai žiemą stovėjo vasarinėse vietose. :gutgut
 #307679   vital(vilnius)
 27 Rgs 2011 14:21
Arabas
As "pievukus" au pagal spalva zinau :) jodukai praktishkai visi :) Man ziema labai patinka gauditi upietakius,tilu-ramu "ir muxi nekusajutca',aisku kada snego ne iki papu :)
 #307778   krioklis
 27 Rgs 2011 22:12
Siandien uzdarinejau sezona, vaziuojant perbego juoda kate kelia bl....t. na jau nebegrisi, kibo normalai bet kaip vaiku darzelije nuo 15 iki 25cm koki 20 islupau, na ir viena legala apie 35cm o buvo visiskai juodas kaip pas Araba virsui ir toli grazu nepievinis kaip Vitalis raso, na nebent uzklides is pievu :)) Ievos pievos! Na grizkim prie kates be nuostoliu zvejyba nepraejo pradrekstos bridkelnes bl....t!!!!
Tiesa siemet nei vieno upetakio nenuzudziau visi pagauti gyvena toliau ''plot ''plot ''plot
 #307785   Mistake
 28 Rgs 2011 00:09
krioklis rašė:Siandien uzdarinejau sezona, vaziuojant perbego juoda kate kelia bl....t. na jau nebegrisi, kibo normalai bet kaip vaiku darzelije nuo 15 iki 25cm koki 20 islupau, na ir viena legala apie 35cm o buvo visiskai juodas kaip pas Araba virsui ir toli grazu nepievinis kaip Vitalis raso, na nebent uzklides is pievu :)) Ievos pievos! Na grizkim prie kates be nuostoliu zvejyba nepraejo pradrekstos bridkelnes bl....t!!!!
Tiesa siemet nei vieno upetakio nenuzudziau visi pagauti gyvena toliau ''plot ''plot ''plot
ne visi pagauti ir paleisti isgyvena :ruko
 #307787   Valius
 28 Rgs 2011 00:42
normaliai atkabinti isgyvena ir netgi kimba jau po 2 valandu, isbandyta.

o del spalvu - manau kad tai rudeninis nersti pasiruoses patinas. Bent jau toky desninguma atsekiau.
 #307798   romas100
 28 Rgs 2011 07:01
krioklis rašė:Siandien uzdarinejau sezona, vaziuojant perbego juoda kate kelia bl....t. na jau nebegrisi, kibo normalai bet kaip vaiku darzelije nuo 15 iki 25cm koki 20 islupau, na ir viena legala apie 35cm o buvo visiskai juodas kaip pas Araba virsui ir toli grazu nepievinis kaip Vitalis raso, na nebent uzklides is pievu :)) Ievos pievos! Na grizkim prie kates be nuostoliu zvejyba nepraejo pradrekstos bridkelnes bl....t!!!!
Jei reikia pasuk , turiu kliju geru ;-) duosiu laseliuka
 #307821   pasminde
 28 Rgs 2011 08:58
maladec romas100 :gutgut grazus papietakiukai . deje man seis metais nenusisekes sezonas buvo neivieno legalo rankose taip ir neteko palaikiti , bet nieko pauges dar kriupei :grin:
 #308042   romas100
 28 Rgs 2011 20:17
pasminde rašė:maladec romas100 :gutgut grazus papietakiukai . deje man seis metais nenusisekes sezonas buvo neivieno legalo rankose taip ir neteko palaikiti , bet nieko pauges dar kriupei :grin:
Aciu.Sezonas buvo tikrai neblogas, du vir 50 kokie 6 virs 40 ir paskui jau sportininkai 32 - 35. o svarbiausia tai,kaipir kaskas pries tai rase ,nei vienas nebuvo suvalgytas ''plot
 #308110   krioklis
 29 Rgs 2011 01:30
Liuks romas100 geruliai upetakiai! O del kliju tai visai neblogai ir Moment klijuoja desiu lopa manau laikis!
 #308111   Sokratas
 29 Rgs 2011 03:07
Tavo kvėpupjančios ar ne?

Papyliau ir aš užvakar gan stipriai, ir ne pirmą kartą. Mano tai ruskinės nekvėpuojančios... Buvau užsakęs pas vietinį parduotuvės savininką, tai buvo parvežęs Solvkroken iš Aisės, bet netiko man išmiera, kažkaip negalėjau normaliai kojos pakelt. Sakau, parvežk L ūgio, o ne M, paimsiu, bet jis nebenorėjo su manim žaisti, priklus, mat, tardavėjas pasirodžiau ...
Na, tokiais atvejais kaip užvakar, tik apsidžiaugi, gerai kad ir netiko :)
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 303
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė