… ir rudenį kiršlius gaudydami upėtakių lizdus ištrypia.SatanKlaus rašė:Arba murziai muselininkai išgaudo....![]()

Šakės dabar tau, SatanKlaus, ir man po tokių pareiškimų! Galime jau bėgti slėptis nuo Tirono ir Ko.

… ir rudenį kiršlius gaudydami upėtakių lizdus ištrypia.SatanKlaus rašė:Arba murziai muselininkai išgaudo....![]()
Ar daug upių, kur jie tą gali daryt ? Merkys atviras. Kas dar ? Juk daugumoje upių draudimas bet kokiai žūklei ....arabas rašė:… ir rudenį kiršlius gaudydami upėtakių lizdus ištrypia.![]()
Tai ir Merkio trypimui užtenka. Kaip ne kaip, beveik 200 km.Vegys rašė: Merkys atviras. Kas dar ? ....
f'ed, tu gal atsipalaiduok, tas tavo nudrožtas Merkio aukštupys tikrai ne vienintelė vieta kur galima upėtakius gaudyti, o išgalėt tai ramiai galiu, tik nesinori daug murzių pakrantėje matytif'eD rašė:daug nedaug, bet santaklousui visi murziai, matyt neisgali licencijos Merkio aukstupin isigyt, del to ir visas tas sarkazmas
Taip fiziskai neimanoma butu padaryt! o kai matai tokius vaizdus prie upes kai varles pilvais i virsu ir net jokio mailiaus nematyti , tik elektra gali tai padaryti!!!!Tironas rašė:dar vienas blemba. ar esi mates elektrika kada gyva siais laikais? ar esi mates tinkla upelyje ? gal greiciau murziai su spiningais bei sliekais isvalo upelius, o ne isisvaizduojami elektrikaiMariusM rašė:O koks gali būti iškrapštymas su spinigu, kur visokie kaimiečiai su elektrom ir sietkom upelius valo dažniau nei spiningistai savo meškeres.
Niekas tu vietų tiksliomis koordinatėmis nenupasakoja, manau tik vienetai yra kas galėtų iš nuotraukos atspėti kur buvo sugautas jis, tiesiog gražu pažiūrėti į žuvį ir bent pafantazuoti apie jos sugavimą, kurios daugumai neteko gaudyti, o gal niekada ir neteks ;).
Galiu pavasari pravest ekskursija po zemaitijos upeliusTironas rašė:nezinau xebra kur jus zvejjat, bet as ir tokiu vaizdu nemates. tikiu kad atsiranda kazkokiu debiloidu, visisku besmegeniu kurie lenda i myzupius su elektra, bet as kalbas girdziu apie organizuotas automatais apsiginklavusias gaujas, su naujausiom masinom ir satelitinias telefonais, kurie nieko nebijo ir dirba atvirai ir vidury dienos.
o seip kai nepagauni kazkiek laiko tai tiesiog imi ir apkaltini elektrikus - taip paprasciau gi
ar yra brazuoleje lydeku, eseriu, kirsliu?Trukt rašė:Žmonių populiacija prie Bražuolės man irgi nepatiko, daugiau ten nevažiuosiu. Aišku neūžaugų ten pilna, bet ne tokie laimikiai mano tikslas lėksiu toliau, nuošaliau.sunnuva rašė:Vakar ten buvo tiršta nuo žvejų, vos per kelias valandas 6 praėjoTrukt rašė:Tikrinau sekmadienį Bražuolės upėtakių populiaciją.
Pas mane ritė su 1 būgneliu, tad jei yra šansas, bandysiu su pintukuHazeNN rašė:na pasijamk ir mono 0.16-18 apsidrausi
Bratka rašė:Ka Vitoli vadini purskiamu silikonu is auto parduotuves"wdeske"
WD netinka naudoti jokiais būdaisBratka rašė:Nu cia tas pats kas WD