Tikrai yra ko liudetTadunce rašė:Niekingo centimetro pritrūko iki pusės metro![]()

Tikrai yra ko liudetTadunce rašė:Niekingo centimetro pritrūko iki pusės metro![]()
jei nera upetakiu tai negaudyk, o ne debilu buk. bana tokiam dievuixmindax rašė:Perdaug ispindeja zemaiciai esat, gerai kad pas jus zuvies iki kaklo, o pas mus tai upetakiu deficitas, vos keli padorus upelei yra ir reikia juos valyt nuo parazitiniu zuvu. Pats iki dabar tik lydekas katinam serdavau, kaip supratau ir eserei upetkiams ne i nauda, tai ir tuos reiks naikint pradet.
anksčiau buvo ir dabar neseniai pagavo ant sukrės pačiam miesto centre.Kugelis rašė:pas mane kaune nemune/neryje/nevezyje nera tokios zuvies tai lieka upelis
Jeigu tai didesne upe-tada as sutinku,bet jei tai persokamas griovys,kuriame kilometro ruoze yra bent kiek gilesne duobe-ten upetakis stovi pastoviai,nes jam ir migruoti nera dideliu sancu-kas keli metrai medziu sangrudos ir bebru uztvankeles-nera jam kur isibegeti. Jau antrus metus gaudau viename upelyje ir kaskart kai zvejoju zinau kokioje vietoje turiu sulaukti normalesnio upetakio kibimo(buna kada nepasikerta ar nueina)ir jis toje pacioje vietoje stovi,stovejo ir pernai ir siemet tose paciose vietose. Aisku,jei kas ju nenurenka,bet esme ta,kad jie savo pamegtose vietose laikosi ir jei nera sancu kazkur tai migruoti-gyvena sau ramiai ir galvos nesuka. Patikrinta.looking4snow rašė:Kugelis, nebutinai gylis yra lemiamas faktorius. Ne viena ~45 cm esu is vos ~30 cm gylio paemes. O siu metu didziausias - 55 cm - laikesi ~50 cm gylyje. Siaip ten yra ir gerokai gilesniu vietu, bet jos kiek toliau. Migruoja jie nuolatos pagal mane. Nesedi vienoje duobeje visa vasara.