Ko niekas nepataisot.looking4snow rašė:rmgiedrius, naudoju tik monofila Colmic Power Pro...

Ko niekas nepataisot.looking4snow rašė:rmgiedrius, naudoju tik monofila Colmic Power Pro...
Minimaliai.Wytux rašė:siJonai , o tu sukrem gaudai ?
Mono senas = pernykštis. Keist kaip minimum kasmet reik.rmgiedrius rašė:Senas valas tai yra? Metai, ar daugiau?
Labai jau tu čia griežtai...upinis rašė:...valą ant ritės nepatingiu pakeisti gal 4 - 6 kart sezone ...
Nieko čia ypatingo.arabas rašė:Labai jau tu čia griežtai...upinis rašė:...valą ant ritės nepatingiu pakeisti gal 4 - 6 kart sezone ...Vos ne kas mėnesį...
Ar nepapraščiau tiesiog nukirpti kokius 3-5 metrus valo?
Šiaip tai prieš kiekvieną žvejybą 0,5-1,0m pintalo visada nukerpu.
150:2=75. Sočiai!giedriuzzz rašė:O tai kiek pas tave to valo telpa į ritukę? 50 metru
O jei jablynkšt...Arvidys rašė:O šeip pamastymui ar aplamai ir reikia daugiau 50m einant i mažas upes pas upėtakius? .....bet iš esmės taupant galimėtu palikt seno valo puse, o naujo priviniot tik 50m.
Naaa.... Kartą paragavau pintalo, ir jokio kito nenoriu naudoti. Tik pageidautina, kad prie pintalo spiningas būtų makaroninis. Na, man taip atrodoArvidys rašė:... pintukas nekelia pasitikėjimo...
Kokio storio pintukas pas tave? Plius prie to paties paklausiu, nors jau to pačio UL temoi klausiu... Koki konkrečiai spiningą naudojį? Aš praeita sezoną atgaudžiau su mitchell mag pro lite evo 662L iki 8g ar iki kiek jis ten. Jis yra fastas labai norėjau dėl twichinimo, bet po sezono dabar atrodo, kad veltui aš ji pasiemiau.... 2m man visgi trumpas... Jaučiu teks grįžti prie makaroninio no name 2m40 koto, arba ieškotis kažko kito...arabas rašė:Naaa.... Kartą paragavau pintalo, ir jokio kito nenoriu naudoti. Tik pageidautina, kad prie pintalo spiningas būtų makaroninis. Na, man taip atrodo