Atidariau ir as sestadieni upetakiu sezona, nors gyvenime jau esu kelis kartus gaudes upetakius, bet tai buvo seniai ir ne su tokia iranga kokia reikalinga tam

Tai va si rudeni nusipirkau kota Banax ULTRA US76LF2, rite Shimano exage 1000fc, valas stroft 0.18 mono, na ir ranku darbo vobleriuku 5 ir 6 cm ir mazu vartikliu, viskas va fotkei pirmoj.
Sestadieni 8:30 as jau prie upelio, na kadangi toki kotuka laikiau pirma karta gyvenime tai pirmasis vobleris po 5 min uzkibo medzio sakose kazkur aukstai

bet nesvarbu...
Is pradziu bandziau gaudyti ant upetakiu imitaciju, bet vanduo buvo gana aukstas, ir purvinas, kazkaip blogai matesi tie vobleriukai vandeny, siaip ir nese daug lapu ir zoliu, saku ir panasiai, tai ne lengva buvo gaudyt aplamai

bet paskui uzdejau morkini ryskesni vobleriuka ir bac yra pirmasis, na spiningelis tikrai man patiko, traukti net ir neispudinga upetaki buvo faina, is pradziu net smagiai ir priesinosi, bet paskui nurimo ir graziai atkeliavo i kranta fotosesijai, istraukiu fotika o ten batarkes nusedo nors ir kroviau is vakaro, teko fotkinti su telefonu

Upetakio ilgis 30 ir keli milimetrai dar...
zvejojau toliau po kokiu 5 min voblikas uzsikabino uz dideles sakos upeje, nors nuo kranto kokie 2 metrai bet as su paprastais botais iki keliu....ibristi negalejau, saka tik pakildavo virs vandens o pritraukt irgi nepavyko, netekau dar vieno vobliko

paskui uzdejau salotini, bet kazkaip su juuo nepavyko pagauti, pakeiciau ant ryskiai melyno, bac ir yra dar vienas upetakis, sitas jau smagiau priesinosi biskeli, pritraukiu prie kranto ir matau kad uz kazkokios sakos uzsikabino jie su vobliku...nu bet siaip ne taip istraukiau makalaves, na ir vel pora fotkiu ir tesiam zukle, sitas lygiai 30 cm buvo... paskui sutikau viena muselininka, tas sake irgi kelis 30-32 cm buvo istraukes, ir paskui jis man sekmes palinkejo

na dar nutariau apie valanda pazvejoti, bent su upe susipazinti, sutikau antra muselininka, tas nieko neturejo, na ir as nutariau jau baigti zvejyba, nes jau buvo tie abu ten praeje... zvejojau nuo 8:30 iki 13:30 kaip debiutui pora upetakiu po 30cm manau neblogai

Dabar lauksim atsilimo ir tikrinsiu kita upeliuka