Ne tik varlių, pilni pilvai prikimšti apsiuvų kažkokių su šakom ir akmenais 

Ir aš tokį pagavęs esu. Dideli nebijo traumų, o nelegalai tai labai jautrūs, su jais reik labai atsargiai, net laikyt reikia atitinkamai. Ryt lėksiu ieškot margojo turbūt, pasistengsiu padaryt ataskaitą.Arturijus rašė:Jo ir apsiuvos t.p. buva buva... beje del siu zuvu gleznumo, maniskis katra pajamiau buvo arba udros apkandziotas arba su zeberklu gaves, tai puse jo jau buvo pagyje, o man kazkas porino kad nuemus nuo kablio sita zuvi maza tikimybe, kad isgyvens
Du. Visada pačioj pradžioj pasidarau kelias fotkes sau nes niekada nežinosi ar dar teks ką "paguldyt ant žolyno", o po to fotikas iš kuprinės "išlenda" tik tuo atveju jei jau egzempliorius yra vertas dėmesio. Dėl to ir rašiau "random" fotokrioklis rašė:Rastaman kiek suprantu cia vienas ir tas pats upetakis pozavo???
Maziau kreipk demesio, kai ikast bando ;) grazios zuvys.RastaMan rašė:Du. Visada pačioj pradžioj pasidarau kelias fotkes sau nes niekada nežinosi ar dar teks ką "paguldyt ant žolyno", o po to fotikas iš kuprinės "išlenda" tik tuo atveju jei jau egzempliorius yra vertas dėmesio. Dėl to ir rašiau "random" fotokrioklis rašė:Rastaman kiek suprantu cia vienas ir tas pats upetakis pozavo???
Nebent tie patys upetakiai isisega ten pat kablius :DDkrioklis rašė:Rastaman kiek suprantu cia vienas ir tas pats upetakis pozavo???
O tai kaip kitaip juk ne su kuo kitu, o su burna valgoTheStyl rašė:Nebent tie patys upetakiai isisega ten pat kablius :DD
2-a, 3-ia ir 4-a ir yra vienas ir tas pats. Ir kas čia blogoWytux rašė:Ir demes pas visus tris tokios pacios tose paciose vietoseTrynukai papuole ...
Absoliuciai nieko blogoRastaMan rašė: Ir kas čia blogo