Kas liecia kirslius,tai Veivirzo baseine ju nesivargink ieskoti 

Vadinasi tiek ir tereikejo...homeris99 rašė: ciuju kol rasiu nebesinores ir zvejot
krioklis rašė:Pasiimi zemelapi ir studijuoji, siaip Minija ir Veivirzas yra motininnes upes, o toliau ziuri ir tikrini visus intakus ir intakelius siu upiu,patikiek per metus ar du surasi ne viena upes ruoza kur galesi pasidziaugti siais laimikiais.Sekmes!homeris99 rašė:na vat su 2 nr kitas reikalas, pirmu metimu upetakis veleu dar vienas uz geru 10 min atsipurte poto seke kirsliukas, pradejo greudeti ir viskas tuom baigesivisi nedidukai, paleisti
uzsikablevau ant ju idomi zukle![]()
jei nesunku gal kas galetu informuot kur arciau klp butu galima jeis pasidziaugt o tai pas senelius 100 kilu i viena puse vaziuot kaskaip per brangu![]()
dekingas uz info![]()
![]()
![]()
kas per verslas su ivesticijom be pelnoJackfish rašė:Jeigu nori rezultato, teks i bet koki dalyka investuoti. Ir laiko ir pinigu. Neinvestuosi, nebus ir rezultatu. Cia kaip verslas
Kuriam gale gaudei, ant mepso?Calabaric rašė:Vakar buvau išlėkęs. Vanduo nerealiai pakilęs apie pusę metro, gerokai purvinas bet užtat kliovas nerealus. 14 margių gaila kad visi nelegalai.
Minijos baseinas.Minde204 rašė:Kuriam gale gaudei, ant mepso?Calabaric rašė:Vakar buvau išlėkęs. Vanduo nerealiai pakilęs apie pusę metro, gerokai purvinas bet užtat kliovas nerealus. 14 margių gaila kad visi nelegalai.
Hm keista kuriam cia gale tas vanduo pakiles, pravaziuoju minija kiekviena diena ties sernais ir dovilais, minija stovi savo vagoj ir vanduo gan skaidrokas?Calabaric rašė:Vakar buvau išlėkęs. Vanduo nerealiai pakilęs apie pusę metro, gerokai purvinas bet užtat kliovas nerealus. 14 margių gaila kad visi nelegalai.
bobis rašė:reik trint lauk fotkes, kol garsiai nepaskelbėt, bet kad nebegalima
saunuolis edga kad ir be spiningo pasivaikstai upes krantais, tai tikrai atbaido brakusas, butu gerai kai prasideda nerstas kad visi rybokai kurie gaudo bent karta per menesi praliektu prasivaikscioti upes krantu nes kai parplauks lasisa ir slakiai nersti jie svolačiai brakusos suaktivieja nes zino kad prie upiu nera ne gyvos dvasios tik lasisos, jei nepatingiesim pajudinsim subines tikrai jie brakusos bijos vien su masina praliekt pro saly jau atbaidisimEdga rašė:Respekts bobi zukle su nuotikiais tikrai kas ta upele zino tikrai ja tausoja,mano trys upeles ir palei latvija teka,kiek laiko ten jau zuklauju tai nei elektriko,nei sliekininko nemaciau,o ir siaip daznai jas praeinu ir be spino tik karta sutikau pacaniuka kokiu 12 m. Tai jis gruzliukus gaude ant slieku vienoi,tai kol pasivaiksciojau ir vel atgal gryzau uz kokiu 2val. Tai jis dar toi pacioi vietoi sakau pagavai ka rimtesnio sako jo upetaki,bet paleidau ju ant slieku gaudyt negalima.tai galvoju kazkas jau gerai aukleja jaunaji zveji. Sakau taip negalima sakau saunuolis kad paleidai.