Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Upėtakiniai vobleriai, kiti masalai, vietos
 #210905   Donis
 29 Lie 2010 08:13
Kas liecia kirslius,tai Veivirzo baseine ju nesivargink ieskoti :?
 #210948   Edebisi
 29 Lie 2010 11:55
dekui uz info, tikiuos nieks nezvengs jei kokiam tusciam upeli braidysiu :-D
ciuju kol rasiu nebesinores ir zvejot :roll:
 #210958   DainiusM
 29 Lie 2010 12:54
homeris99 rašė: ciuju kol rasiu nebesinores ir zvejot :roll:
Vadinasi tiek ir tereikejo... :ruko
 #210987   Edebisi
 29 Lie 2010 14:44
na, nuvykus i zukle tikrai noretus pazvejot o ne apzvalgyne kelione padaryt.
 #211041   Jackfish
 29 Lie 2010 20:54
Jeigu nori rezultato, teks i bet koki dalyka investuoti. Ir laiko ir pinigu. Neinvestuosi, nebus ir rezultatu. Cia kaip verslas :grin:
 #211048   modixas.eidixas
 29 Lie 2010 21:28
Seip siuliciau nuvykti i veivirzo intaka Salpe nes vaivirzas siuo metu ira truputi nukamuotas brakonieriu ir seip salpej yra daug graziu sraunumu vat neseniai per 1 sraunuma perejau tai 15 margiu ir is ju 4 legalai ir vienas 1,2 kg ''plot va tokia zvejyba pasitaiko retai.O jeigu jau nutartum i veivirza taj pagrinde vietos nuo skomantu piliakalnio i aukstupi, tikiuosi pravers.
 #211051   modixas.eidixas
 29 Lie 2010 21:34
krioklis rašė:
homeris99 rašė:na vat su 2 nr kitas reikalas, pirmu metimu upetakis veleu dar vienas uz geru 10 min atsipurte poto seke kirsliukas, pradejo greudeti ir viskas tuom baigesi :e:e visi nedidukai, paleisti
uzsikablevau ant ju idomi zukle ;-var-var.
jei nesunku gal kas galetu informuot kur arciau klp butu galima jeis pasidziaugt o tai pas senelius 100 kilu i viena puse vaziuot kaskaip per brangu :roll:
dekingas uz info :/brazasista
;-var-var. ;-var-var. ;-var-var.
Pasiimi zemelapi ir studijuoji, siaip Minija ir Veivirzas yra motininnes upes, o toliau ziuri ir tikrini visus intakus ir intakelius siu upiu,patikiek per metus ar du surasi ne viena upes ruoza kur galesi pasidziaugti siais laimikiais.Sekmes! :/braj;

Kriokli o taj minijoj ties gargzdais gal zinaj ar imanoma ten ju pagauti? nes kiek zinau taj visi i aukstupi vyksta.
 #211061   Edebisi
 29 Lie 2010 23:35
Jackfish rašė:Jeigu nori rezultato, teks i bet koki dalyka investuoti. Ir laiko ir pinigu. Neinvestuosi, nebus ir rezultatu. Cia kaip verslas :grin:
kas per verslas su ivesticijom be pelno :mėlynvarla neblogas verslinikas :-D
kirslys ima ta mepsa, 2 jau teko pagaut.
dekingas uz info :ruko
 #211065   krioklis
 30 Lie 2010 00:58
Kriokli o taj minijoj ties gargzdais gal zinaj ar imanoma ten ju pagauti? nes kiek zinau taj visi i aukstupi vyksta.[/quote]
specialiai ties gargzdais negaudziau,bet upetakis manau migruoja is vieno intako i kita taip kad turetu praplaukti ir ta ruoza, kaip slakys ar lasisa, o siaip tavo teisybe aukstupi nuo Alexsandravo ju pilna kaip ir kirsliu ten jau esu gaudes ir pagaves
 #211317   Calabaric
 01 Rgp 2010 10:00
Vakar buvau išlėkęs. Vanduo nerealiai pakilęs apie pusę metro, gerokai purvinas bet užtat kliovas nerealus. 14 margių gaila kad visi nelegalai.
 #211318   Minde204
 01 Rgp 2010 10:09
Calabaric rašė:Vakar buvau išlėkęs. Vanduo nerealiai pakilęs apie pusę metro, gerokai purvinas bet užtat kliovas nerealus. 14 margių gaila kad visi nelegalai.
Kuriam gale gaudei, ant mepso?
 #211330   Calabaric
 01 Rgp 2010 13:08
Minde204 rašė:
Calabaric rašė:Vakar buvau išlėkęs. Vanduo nerealiai pakilęs apie pusę metro, gerokai purvinas bet užtat kliovas nerealus. 14 margių gaila kad visi nelegalai.
Kuriam gale gaudei, ant mepso?
Minijos baseinas. ;-), 2 nr. mepsiukai.
 #211387   krioklis
 02 Rgp 2010 04:00
Hm keista kuriam cia gale tas vanduo pakiles, pravaziuoju minija kiekviena diena ties sernais ir dovilais, minija stovi savo vagoj ir vanduo gan skaidrokas? :roll:
 #212383   tadzius
 07 Rgp 2010 09:23
vakar diena Paveikslėlis Paveikslėlis, vanduo ziauriai nukrites, nelegalu pilna . Vienas kitas didesnis, reikia atsalimo ir vandens, nes tas upelis siemet silpnas vandens atzvilgiu.
 #212516   Edga
 08 Rgp 2010 10:44
Kad ir nelegalai bet grazus,taip atsalimo reik ir kad vanduo pakiltu
 #212638   Sokratas
 08 Rgp 2010 21:55
Šiandien kibo pasakiškai. Atradau superinį upeliuką, nuo šiol, jis bus mano :)

Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis

Kaip matot, papuolė ir vienas kiršlys. Turbūt kad pirmas mano karjeroj...

Buvo dar nemažai, bet kol susiruošdavau paveiksluot, atsikratydavo, nelabai ir gailėdavaus, nes ir taip visas žuvytes paleidau, lai gyvena ...

Paveikslėlis
 #212663   Edga
 09 Rgp 2010 00:38
Bobi tai gera laika apturejai,o rimtu kibimu buvo?
 #212666   Sokratas
 09 Rgp 2010 07:26
Rimtų- nepasitaikė, gal todėl, kad su 1-o nr. sukre žvejojau, nors dėdavau retkarčiais ir 2-o nr, bet, su ja, nei vieno kibimo.... Kai kibiąją pamečiau, atsisegus segtukui, perėjau įv. masalus ir kai sulaukiau smūgio ant Pover pro dvinario vobleriuko, kurį buvau pirkęs šapalams, bet jis jų nelabai domino, taip su juom ir baigiau žvejybą...
Vieną, manau jau , taip vadinamą, legalų pakirtau gal tik iš 5-o karto. Stovi jis priešais gulintį vandenį medį. Griebia sukrę, nepataiko, persiverčia per tą medį ir dingsta iš akių... Vėl metį į tą pačią vietą ir vėl viskas kartojasi...Neįsivaizduoju, kaip jis taip staigiai sugebėdavo atsidurti vėl ten pat ir kaisčiausia, kad jis visai manęs neišsigąsdavo. Turbūt labai alkanas buvo....Kol ruošiau fotiką nupaveksluot, sugebėjo atsipurtyti....
To upelio aš jau kelis kart ieškojau. Kartą, gal prieš mėnesį, ilgai ir nuobodžiai klaidžiodamas, praktiškai privažiavau... Bet baigėsi tuom, kad prakirtau radijatorių į bebrų nugraužtą medelį, kurio, žolėm apaugusio, visiškai nesimatė.... Tai beliko tik įsitikinti, kad čia tikrai jis, pripildyti visas talpas vandens, kad turėt nors šiek tiek jo varikliui ataušint, ir skuost atgalios laukais, pievomis iki pagr kelio ir ieškot, kas parbuksyruos mane pas meistrus radijatoriau keitimui. Keist nereikėjo, išėmę suremontavo tą patį, nors ir dabar vos vos leidžia skystį, nors pyliau ir hermetikov kažkokio, kad jį kur perkūnai...nebepamenu, kelintą kartą aš jau jį remontuoju, tą radijatorių 'viarkt ...

Vakar vėlgi, bandžiau važiuoti iš kitos pusės. Galvoju, gal geriau eisis privažiuot, Keliavau, kol baigėsi kelias, nors žemėlapis rodė, kad jis turi kirsti tą upeliuką... Nupėdinau dar gerą gabalą miško brūzgynais, kad įsitikint, kad čia tikrai jis... Tada grįžau atgalios, susiruošiau reikmenis ir nukulniavau žvejoti. Pirmas metimas ir takšt, kažkoks keistas garsas. Žiūriu, nebėra ritės lankelio valo vedančuojo guoliuko. Matyt atsilaisvino varžtas ir čia , lenkiant lankelį nulėkė... bandžiau ieškoti, kažkur po kojomis turėtų būti, bet veltui.... Teko vėl kulniuoti prie mašinos suruošti žvejybai kitą ritę, gerai, kad aš ją turėjau tokią... Ir kai grįžus gal iš 3-io metimo pakibo upėtakis, visus ankstesnius vargus tarsi ranka nuėmė. O aš juk net nežinojau, ar čia iš vis jų yra, nors nuojauta sakė, kad turėtų būti....
Va taip va, žvejyboje sugriuvusi ritė- geras požymis... :lol:

Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis
 #212667   DainiusM
 09 Rgp 2010 07:54
Nu Bobi pavarai... visiskas respeCtas ;uolrait
 #212686   Sokratas
 09 Rgp 2010 09:45
reik trint lauk fotkes, kol garsiai nepaskelbėt, bet kad nebegalima :lol:
 #212688   Agis
 09 Rgp 2010 09:51
:-D Žinatys tai tie, kurie nenuskriaus to upelio, o nežinantys turės ilgai pavargti kol atras, o kai atras, tai jau bus supratę, kad reikia gražiai elgtis :-D
 #212691   Donis
 09 Rgp 2010 09:59
bobis rašė:reik trint lauk fotkes, kol garsiai nepaskelbėt, bet kad nebegalima :lol:

Buk ramus,nerasinesiu pavadinimo,bet atsimink,kad ne tavo vieno upele :-D
 #212701   Sokratas
 09 Rgp 2010 10:20
tiek to, mūsų dviejų :lol:
 #212941   Edga
 10 Rgp 2010 12:08
Respekts bobi zukle su nuotikiais tikrai kas ta upele zino tikrai ja tausoja,mano trys upeles ir palei latvija teka,kiek laiko ten jau zuklauju tai nei elektriko,nei sliekininko nemaciau,o ir siaip daznai jas praeinu ir be spino tik karta sutikau pacaniuka kokiu 12 m. Tai jis gruzliukus gaude ant slieku vienoi,tai kol pasivaiksciojau ir vel atgal gryzau uz kokiu 2val. Tai jis dar toi pacioi vietoi sakau pagavai ka rimtesnio sako jo upetaki,bet paleidau ju ant slieku gaudyt negalima.tai galvoju kazkas jau gerai aukleja jaunaji zveji. Sakau taip negalima sakau saunuolis kad paleidai.
 #213083   krioklis
 10 Rgp 2010 23:49
Edga rašė:Respekts bobi zukle su nuotikiais tikrai kas ta upele zino tikrai ja tausoja,mano trys upeles ir palei latvija teka,kiek laiko ten jau zuklauju tai nei elektriko,nei sliekininko nemaciau,o ir siaip daznai jas praeinu ir be spino tik karta sutikau pacaniuka kokiu 12 m. Tai jis gruzliukus gaude ant slieku vienoi,tai kol pasivaiksciojau ir vel atgal gryzau uz kokiu 2val. Tai jis dar toi pacioi vietoi sakau pagavai ka rimtesnio sako jo upetaki,bet paleidau ju ant slieku gaudyt negalima.tai galvoju kazkas jau gerai aukleja jaunaji zveji. Sakau taip negalima sakau saunuolis kad paleidai.
saunuolis edga kad ir be spiningo pasivaikstai upes krantais, tai tikrai atbaido brakusas, butu gerai kai prasideda nerstas kad visi rybokai kurie gaudo bent karta per menesi praliektu prasivaikscioti upes krantu nes kai parplauks lasisa ir slakiai nersti jie svolačiai brakusos suaktivieja nes zino kad prie upiu nera ne gyvos dvasios tik lasisos, jei nepatingiesim pajudinsim subines tikrai jie brakusos bijos vien su masina praliekt pro saly jau atbaidisim
 #213172   Fiskius
 11 Rgp 2010 12:59
Uzmeciau siemet kazkaip visai upetakiu zukle, bet paskaitinejau dabar bobio ir kitu nuotykius, vel taaaip uzsinorejau... kad viduriai sukasi... :mėlynvarla

Reiks kazka mastyt, kai tik orai atves...
 #213271   Edga
 11 Rgp 2010 18:08
Tai jau tikrai atbaido brakusas,zinoma kad daugelis taip darytu tikrai jie bijotu prie upiu lyst
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 303
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė