realiai ziurint tai sudas, tikiuosiu gismetio suklydo.

galima , tik kaip tu gaudysi kai lauke -10 busBildukas rašė:Apsvieskit pradinuka. Sausio 2 jau galima eit gaudyt? A reik kokiu licenziju
Jojo, ir butent si kart galetu klystBildukas rašė:Seis laikais niekad negali but tikras prognozemis. Mazu atleis
tai gali veziotis nors ir 20 dezuciu su 400 vobleriu ir ka?JustasM rašė:Ekspertas pasakė.. tebūnie tiesa
Aš kažkaip vistiek dvi dežutes vežuosi maždaug 40 voblerių... rogosai 65 ar jackson kanade gilesnes vietas.. nu nžn reikia turėti tikrai platesnio asortimento. Šiemet net galvoju ir guminukų pasiimti keliems ruožams :-)
Ale pas mane tai kitaip, kai pagaunu zuvi, iskart keiciu vobleriuka, taip idomiau ir daugiau patirties , daugiau info apie viena ar kita masala. Zmogus gal visu nesiveza, atvaziaves i vieta atsirenki tiek kiek reikia, juk skiriasi ir upes ir gaudymo salygos. Geriau turet , negu neturet. Jei sutikt su ta teorija , kad gaudo tas masalas kuriuo zvejoji, tai imi viena vobleri ir pirmynPelkiuSenis rašė:Ir kiek jau vobleriu per zvejyba ismaudot?
Nes kai kimba tai ant jo ir gaudai, kai nekimba viska keiti, bet mane asmeniskai nervina keitinet, laiko gaila.
O kuris žvejot išeina su vienu vobleriu, tai jau žvejų žvejys...giedriuks rašė:tai gali veziotis nors ir 20 dezuciu su 400 vobleriu ir ka?JustasM rašė:Ekspertas pasakė.. tebūnie tiesa
Aš kažkaip vistiek dvi dežutes vežuosi maždaug 40 voblerių... rogosai 65 ar jackson kanade gilesnes vietas.. nu nžn reikia turėti tikrai platesnio asortimento. Šiemet net galvoju ir guminukų pasiimti keliems ruožams :-)daugiau pagausi?
mano galva tai cia arba jau pazengusi ligos stadija, arba tiesiog noras pasipuikuot. net jei vienam vobleriui skirtum minimaliai laiko, kokias 10 minuciu, tai per 3-4 val. isbandytum maksimum apie 20. tai nafiga toks kiekis? pats ne upetakistas, bet spiningaudamas per kokias 3 valandas normaliai pametau nu su kokiais 5-6 skirtingais masalais. taip kad cia tie 8 yra pats tas. matos zmogus zvejys, o ne kolekcionierius.
Eisiu ar ne cia mano reikalas. Ne apie ora klausiauromas100 rašė:Jojo, ir butent si kart galetu klystBildukas rašė:Seis laikais niekad negali but tikras prognozemis. Mazu atleis
ir begti ir masala tempti. Pilnai pritariuJustasM rašė: Neskubėkit draugai būtent šaltuojų metu.. žinau kad ne šilta bet kantrasnėms geriau pasiseka :-)
Gerų naujų metų
Norėjau apie tą patį parašyt, bet pakaks paantrint Justui. Absoliučiai sutinku su Justo žuvavimo stiliumi ir pats taip žuvauju. Ar tai geriausias būdas- kiekvienas turi savo žuvavimo braižą kuris anot jo pačio yra jam geriausiasJustasM rašė:Na dėl masalų.. dvi dėžutės tai nėra daug.. visgi upėtakiniai vobleriai virauja nuo 5cm iki 7cm tai jie vietos daug neužima. O kai dauguma tiesiog lekia išdegę akis. Aš neskubu. Jei žinau kad ten gali 90% žuvis stovėti tai aš toje dobėja galiu padaryti ir 10metimų su kokiais trimis ar keturiais masalais. Ir dažniausiai išprovuokoki išlysti upėtakį. Kai atšyla vanduo.. taip galima padaryti ir tuos 4/5:metimus..
Neskubėkit draugai būtent šaltuojų metu.. žinau kad ne šilta bet kantrasnėms geriau pasiseka :-)
Gerų naujų metų
Dėl masalų kiekio tai kiekvienam savo, tik aš patarčiau visiems iki vieno pasikeisti kabliukus. Nes kiek įžiūriu tai visi kabliai originalūs. Trau Tune ir Timonu- labai ploni, didesnė žuvis lengvai lanksto. Dorado- buki kaip pyp.The hound rašė:Pasiruošta, labai gaila, kad dar teks palūkėti .. Timonai ir trout tune favoritai , na o dorado stickai klasika , puikiai sudirba kai reikia užgilinti, koliakcionavimu neuzsiimu tikrai pakanka kuklaus komplektuko
Sakai: liga ar pasipuikavimas? Tu pats pavydi žiūrėdamas į kito dėžutę ar ne? Bandysiu pasamprotauti: jei kyla neigiamos emocijos- vadinasi pavydi, o be reikalo. Kad tai liga tebūnie, bet kuo čia dėtas noras pasipuikuoti? tai kas deda laimikių foto taip pat nori pasipuikuoti? Galų gale kaip atskirti norą pasipuikuoti nuo noro pasidalinti patirtimi, emocija? Mes jau nebe maži vaikai- tai gal baikim viens kitam pavydėti vienas kito žaislųgiedriuks rašė:tai gali veziotis nors ir 20 dezuciu su 400 vobleriu ir ka?JustasM rašė:Ekspertas pasakė.. tebūnie tiesa
Aš kažkaip vistiek dvi dežutes vežuosi maždaug 40 voblerių... rogosai 65 ar jackson kanade gilesnes vietas.. nu nžn reikia turėti tikrai platesnio asortimento. Šiemet net galvoju ir guminukų pasiimti keliems ruožams :-)daugiau pagausi?
mano galva tai cia arba jau pazengusi ligos stadija, arba tiesiog noras pasipuikuot. net jei vienam vobleriui skirtum minimaliai laiko, kokias 10 minuciu, tai per 3-4 val. isbandytum maksimum apie 20. tai nafiga toks kiekis? pats ne upetakistas, bet spiningaudamas per kokias 3 valandas normaliai pametau nu su kokiais 5-6 skirtingais masalais. taip kad cia tie 8 yra pats tas. matos zmogus zvejys, o ne kolekcionierius.
O aš išvis sukrių esu atsisakęs, kiek turėjau, išdalinau..PelkiuSenis rašė:Kad jau dalinates patarimais![]()
O ziema, ankstyvu pavasari renkates didesnius voblerius ar mazesnius?
Spalvas kokias? Kai saltoka, vanduo skaidrus bet upetakiai pasyvus. Ryskalus ar agresyvaus darbo, ar kaip tik darot koki tvica su ilgom pauzem?
Nes man tai ziema upetakis dar nesuprastas, geriausiai ka teko tai pamatyt iseinanti paziuret masalo. O vasara man sukre labiausiai patinka