blem , Miki Maki, per daug užsidegęs esi, gal geriau tu atsisėsk, to konjako įsipilk ir kolkas...Kolkas paatostogauk, nėra dar tas metas, kai upėtakį pagaut lengva...Dar reikia luktelti, nuosekliai perskaityk visas temas apie upėtakius šitam forume, gali ir kitur...Ta pati google ,youtube įvedus upėtakis tiek info išmeta, upės ir taip toliau, kad čia nieko nebenuslėpsi ir jokių paslapčių nebėr...Įšils vanduo, tada ir pačiam maloniau bus prie upės paslampinėt, pradėsi upę pažint, kai droždamas nuosekliai kažkur pagausi, pagausi vieną, antrą, trečią, susidarysi vaizdą, kur upėtakis slepiasi, kokių vietų reikia ieškot...Masalai - daug apie juos apkalbėta, pasižiūrėk,ką pats dėžutėj turi, pažiūrėk, ka pvz toks rotveileris turi, tada visus perdėliok iš vienos vietos į kitą, pasidžiauk, kuris tau gražiausias...Tokiu metų laiku tai padeda laukti pavasario

Kas dėl upėtakio baidymosi, patikėk manim, nėr jie baikštūs jau tokie kaip čia šnekama, brisi upe prieš srovę, pamatysi kaip rėvose mažam gyly sprindinukai prie kojų laksto, bus taip, kad ir didesnis griebs masalą prie pat tavęs. Su laiku perprasi, kas kaip...P.S. nelandžiok tu dabar po tuos šabakštynus, ir šiaip didesnį upėtakį tokiam aukštupy pagaut sunku. Mažas upelis - maži upėtakiai, tegu kiti užmėto mane akmenim, bet čia mano praktika. Ir šiaip dabar tokiu laiku ieškok upelyje "prūdo". O daba į sveikatą, šausiu konjako ir aš, perdeliosiu voblerius iš vienos dėžutės į kitą, ir lauksiu kol upės bus panašios į upes.