ir ko tada tie debilai ornitologai zenklina paukscius ...Taacis rašė:ir kokia tų tyrimų mokslinė nauda būtų? Net man kaip žvejui nelabai naudos įžvelgiu...

ir ko tada tie debilai ornitologai zenklina paukscius ...Taacis rašė:ir kokia tų tyrimų mokslinė nauda būtų? Net man kaip žvejui nelabai naudos įžvelgiu...
Tai cia esmine klaidalooking4snow rašė:
Slovak, nu ka reiskia pazystamas? As pas ji tik pasikonsultuoju kartas nuo karto man rupimais klausimais apie margucius ar kitas lasisines. Prie butelio nesedejome.![]()
praziurejau as ir vakar upelius, mazieji visi paleisti, bet vandens ir krumuose netruksta, didesnuose dar ledu ant posukiu ir prie kliuviniu labai dauglooking4snow rašė:martiz-zz, vanduo jau paleistas, upeliai plaukia sulig krantais. Minija dar po ledu, kiek maciau. Ir nors sniego jau mazokai belike, bet turbut privaziavimai daug kur bus labai prasti.
Visos tinka, ishskyrus shita http://www.mepps.com/information/thunde ... escriptiontrololo rašė:kokios sukres tinkamiausios upetakiui,kokios spalvos,dydziai?
Taacis rašė:Visos tinka, ishskyrus shita http://www.mepps.com/information/thunde ... escriptiontrololo rašė:kokios sukres tinkamiausios upetakiui,kokios spalvos,dydziai?
Sportininkas rašė:Taacis rašė:Visos tinka, ishskyrus shita http://www.mepps.com/information/thunde ... escriptiontrololo rašė:kokios sukres tinkamiausios upetakiui,kokios spalvos,dydziai?
pagal mane kaiptik sita liuxova yra. seip 3 numerio naudok arba 2 jau maziausia... auksines, varines ar sidabrines spalvas... ir vsio
As cia saziningai- be jokiu atbuliniu minciu- ant sitos blizges nesu turejes kibimo (tame tarpe ir prude su vaivorykstukais) zuvys jos bijo arba ignoruoja... Nesiojausi dezutej virs 10 metu- pernai isardziau, lapely ismeciau, kunely suzenijau su a-la kometos lapeliu- puikiai sukasi, zuvys netgi labai nebrokija.SauliusKriauza rašė:Sportininkas rašė:Taacis rašė:Visos tinka, ishskyrus shita http://www.mepps.com/information/thunde ... escription
pagal mane kaiptik sita liuxova yra. seip 3 numerio naudok arba 2 jau maziausia... auksines, varines ar sidabrines spalvas... ir vsio
Brolau su sarkazmu nepažystamas?
sunkesnis, toliau metasi. kartais nuosavas darbas ne toks israiskingas, bet geriau tvicinasi. gali giliau nuskandint palaukes...RastaMan rašė:Tik va bandau ieškot skęstančiųjų privalumų ir ne kažin ką sugalvoju![]()
man irgi rapala original ir rapala countdown numeris vienas upetakiu zvejyboj jeigu vanduo nukrites ar pavirsiuj zuvis bulkuoja original ejna tolka tak jei reik panardint aukstesnis vanduo svarus dugnas countdown. ar vienas ar kitas visa laik sudirba tik atejas patikrini katra ims ir tada viskas aisku pasirenki ir droziSakys rašė:Rapala Original mano irgi patys mėgstamiausi kai renkuosi žuvelės imitacija, tyliai kampe galvojau, kad jau niekas ant jų nebegaudo (nes čia paskaitęs susidariau nuomonę, kad visi ant tiek išpuikę ir rapala nebelygis )o pasirodo ne aš vienas ant jų gaudau
Kolkas Žemaitijoj vandens dar labai daug , bet jau ryt nebeištversiu
![]()
nebandziau zinok nieko lanstyt nes nebuvo tam reikalo . buna krtais sunervina tas ziedelis uzsimeta ir tada sukas kaip lavonas ir ypac tuo momentu kai pamatai isejima ir uzmeti tai tada jau supykdo biski o original be ziedelio tai ner problemu . o del darbo pasroviui kaip bedu ir neturiu tik ta viena su ziedeliu.Sportininkas rašė:kazkas sake kad biski palenkus ar y virsu ar y apacia countdown'o ziedeli ant kurio karabina kabini graziau dirba.. ar tiesa? nes maniskis bent jau ant greitos sroves pasroviui nedirbo arba as nemaciau..
as kalbu apie nosies auskara :DD ziedelius as ir nuimulooking4snow rašė:Visiems vobleriams tik nusipirkes nuimu visus ziedelius. Kam tas papildomas silpnas mazgas?..
o darbas nepasikeicia nuemus? py...dinsiu tada ir as tuous ziedelius nuo nosies :DSportininkas rašė:as kalbu apie nosies auskara :DD ziedelius as ir nuimulooking4snow rašė:Visiems vobleriams tik nusipirkes nuimu visus ziedelius. Kam tas papildomas silpnas mazgas?..
To looking4snow: o tada kokius kabliukus dedi ir kaip?looking4snow rašė:Visiems vobleriams tik nusipirkes nuimu visus ziedelius. Kam tas papildomas silpnas mazgas?..