Man kazkaip sviecias kad per keleta rybalkiu nieko nepagavai ir parisai, taip bent man buvo, bet persilauziau ir nesigailiu. MUHA VALDOvital(vilnius) rašė:jo taip ir norejau pasakiti,kad ziauriau iduomiau su spiningu gauditi kirslius negu su muselkaman
![]()
p.s.nevisada gaudau su uzspaustom uzkarpeliams,tik ten kur daug "nelegalu" ir ten kur reikalauja taisikles
Vertinu tavo nuomone, kiekvienas yrankis geras jei geros rankos, taciau man jau gryst prie spino ir upetakiu su sapalais jau nesinori, nes dasidejo prie viso ir risimas.vital(vilnius) rašė:Audrutis
neburbuliokneks cia nesiruosi diskutuoti apie "kas geriau muselka ar spinning"
Muselka geras dalikas gaudant kirslius
bet man kaskodel iduomiau kirslius gauditi su spiningu,beja pres pora dienu papildziau sukriu kolekcija kirsliams latvio ausarankio " Leono" sukremis,Lietuvos kirslis jama labai gerai,patikrinta
![]()
http://perekat.com/catalog/vert/lion/
senuks nepergyvenksenuks rašė:Gal tu Doni parišk daugiaumana aparac stov be darba
Kai jau buvau nuspirkęs,tada tik supratau,kad mana fingeriai nesukurpti rišti musikes
Už tat,aš labai gerai moku įvertint kitų meno kūrinius
ypač testuoti..
neveltui tėvs saki vaikystėj,tava fingeriai tik pianinu grajinti ar tai kokiu sekso fonu![]()
tačiau dabartis parodė,kad nei to,nei ano nedarau-esu vadybininks