Dekui už pagalbaDonatelo rašė:bibinesiu
nu dieduk cia tai pavariai...Raiks anukui priziuret muset tave...

Slava Ukraini!
Dekui už pagalbaDonatelo rašė:bibinesiu
nu dieduk cia tai pavariai...Raiks anukui priziuret muset tave...
Mes planuojam šeštadienį apie 5 ryte iš Kauno pajudėt, tai kada busim tada busim..musėt prieš aštuonias..rusla02 rašė:Ei vyručiai tai kelinta šeštadienį renkamės ir balamutus su ištinusioms akim žadinam.
Siulau 7.00. Ar tinka?
Ir dar vienas dalykas. Kai ryte susitinkam visi iškarto atsiskaitom pinigėliais man, kad man po to nereikėtu jūs gaudyti
Mano tel. 8-618-01186. Jeigu pasiklysit, skambinkit.
Jeigu viskas isdegs pagal plana,tai as turesiu siokia tokia baleika,uz atitinkama mokestiVitolis rašė:Nu tai zopa. Reikejo bridkelnes musiau pasiimt is namu.
kamstis rašė:Jeigu viskas isdegs pagal plana,tai as turesiu siokia tokia baleika,uz atitinkama mokestiVitolis rašė:Nu tai zopa. Reikejo bridkelnes musiau pasiimt is namu.galetum su lakierkom spiningaut
koja nuo tiltelio jus paplukdysBratka rašė:Rusla,girdėjau tavo titanikas iš remonto negryzta,aišku čia ne mano bėdos,nes kazkaip turėsi mane su pencija plukdyti...
Ten guminiu tikrai nereik.Nors ka tu klausi,vistiek visa sezona su vyzom vaikstai.senelis rašė:Taip nieka ir nesupratau - tai kokiu batu ten reik nuo kranto mikrinant? Rimtai tik nu ?Ir prasau tik be firmu pavadinimu ir spalvu
Dar po šiai dienai valties neturiu. Meistriukas gerokai užtempe gumą. Šiandien pažadėjo, kad išsius. Bet ar išsiuntė nežinau, nes į skambučius neatsako. Blogiausių atvejų broliškai sulipsim i mano 2.80 gumiašką (prisiglausim vienas prie kito, nes kitaip ne tilpsim) ir plauksim ešerių. Tik ar bus imanoma žvejot nepažadųBratka rašė:Rusla,girdėjau tavo titanikas iš remonto negryzta,aišku čia ne mano bėdos,nes kazkaip turėsi mane su pencija plukdyti...
Ai jei ką pencija krantu pasivaikščios.rusla02 rašė:Dar po šiai dienai valties neturiu. Meistriukas gerokai užtempe gumą. Šiandien pažadėjo, kad išsius. Bet ar išsiuntė nežinau, nes į skambučius neatsako. Blogiausių atvejų broliškai sulipsim i mano 2.80 gumiašką (prisiglausim vienas prie kito, nes kitaip ne tilpsim) ir plauksim ešerių. Tik ar bus imanoma žvejot nepažadųBratka rašė:Rusla,girdėjau tavo titanikas iš remonto negryzta,aišku čia ne mano bėdos,nes kazkaip turėsi mane su pencija plukdyti...
Vitolis rašė:kamstis rašė:Jeigu viskas isdegs pagal plana,tai as turesiu siokia tokia baleika,uz atitinkama mokestiVitolis rašė:Nu tai zopa. Reikejo bridkelnes musiau pasiimt is namu.galetum su lakierkom spiningaut
![]()