A Kalėdų senelis bus? Ar pasitenkinsite tik ryža barzdota snieguole? 

ot tai dave ...
Aš nieko nederinu, tik pasiklausiau. Ir šiaip, man diena koli kas nelabai tinka, o atvažiuočiau aš į Raseinių pramoninį rajoną nes netoli, na ir Ž rungtynes žiūrėt katpedėlėj striomna kažkaipaudrutis rašė:Toliau derini sąlygas, kur geriauNu tikrai tu perkamas ir parduodamas
Koks diena , taigi vakare 20.00 renkamesramkis rašė:...man diena koli kas nelabai tinka...
Tipo jau 5nį labai dirbt reikia... Aha... Ėmėm ir patikėjom...ramkis rašė:Tai užu tai,kad. Žinant mano pomėgį lėbauti,ketvirtadienio vakaras man labai netinkamas
Nu plia, vien del taves antradieni nesirinksimramkis rašė:Tai užu tai,kad. Žinant mano pomėgį lėbauti,ketvirtadienio vakaras man labai netinkamas
cyma rašė:Wytukai, o tu po pasisėdėjimo Ukmergėn![]()
tikiuosi kad neblight rašė:22 d taigi darbo,cyma rašė:Wytukai, o tu po pasisėdėjimo Ukmergėn![]()
Tai tak to tak- isveziosiu , kaip visadacyma rašė:Aha, pro mano kaimą vaizdigesnis kelias![]()
Aišku gali ir pasigailėt, ypač jei ramkis iš savo kaim....tfu miestuko Raseinių atvarysfozas rašė:Sveiki.Manau jei aplinkybes leis,norečiau išlenkt bokaliuka kita su rimta liaudim
Žemieti,gyvenime daug kartu gazdintas-nieko ištversiu .Kiek suprantu ir pačio prirašymu kvepia.audrutis rašė:Aišku gali ir pasigailėt, ypač jei ramkis iš savo kaim....tfu miestuko Raseinių atvarysfozas rašė:Sveiki.Manau jei aplinkybes leis,norečiau išlenkt bokaliuka kita su rimta liaudimNa bet gyvenime labai svarbu nebijot rizikuot, tad sveikinu už drąsą
![]()
![]()
Nu ką anas gali atbaidytcyma rašė:Blyn Audruti, atbaidai tu žmones
na Wilno buvo kaip 3 pasirinkimas, iš tikro ilgai svarsčiau apie Mėmelįaudrutis rašė:Pagaliau baigėsi drama dėl mielo ramkio dalyvavimo pasisėdėjime, nukonkuravom portugalus ir užkariavom įnoringąją princesę![]()
![]()
Tokiai primadonai dėmesio negailaRolas rašė:Nu tu moki išsireikalauti dėmesio