as nesakau kad mazai as is dalies del malonumo vaziuoju man ir 3kg. normaliai bet kam rasyt as 25kg pagavau o as 450 st...cyma rašė:O tai kiek užtektųvyciokas rašė:as vieno nesuprantu ar cia visi tokie asai kad tiek daug prilupa ar as taip pataikau jau antra karta vaziuoju ir daugiau 7 kg. nepagaunamtoks jausmas kad ir 12kg būtų mažai...
Cyma, kai sėdi gražioj gamtoj paukštelių apsuptas tai užtenka tiek kiek sugauni. O kai sėdi ant apmyžto, apšikto, apšiukšlinto ledo ir dar nerealaus dydžio kolchoze tai būtinas ir atitinkamas kiekis stintų, kad nejaust abidos. Už kenksmingas darbo sąlygas, kaipsakantcyma rašė:O tai kiek užtektųtoks jausmas kad ir 12kg būtų mažai...
skumbrotas as su tavo versija pilnai sutinku,bet man apmaudu del kitu pavyzdziui tokie vilniskiai perskaito toki straipsni aspagavau 450 ir vaziuoja hebra o ten pagauna kad kelione net neatsiperka kam tokius vejus tada rasyt nu suprantu pats zvejys bet perdet tai nereikSkumbrotas rašė:Cyma, kai sėdi gražioj gamtoj paukštelių apsuptas tai užtenka tiek kiek sugauni. O kai sėdi ant apmyžto, apšikto, apšiukšlinto ledo ir dar nerealaus dydžio kolchoze tai būtinas ir atitinkamas kiekis stintų, kad nejaust abidos. Už kenksmingas darbo sąlygas, kaipsakantcyma rašė:O tai kiek užtektųtoks jausmas kad ir 12kg būtų mažai...
![]()
12kg manau tokiom sąlygom žvejojant tikrai mažoka.....
Taip jiems ir reikia.... tiems, kurie išvyką į žvejyba matuoja "atsipirko / neatsipirko".... tiems, kurie iki akių varvėjimo naršo po inetą ieškodami "kur kimba", o radę skuodžia liežuvį iškišę kad tik spėt kibirus primušt.... Žiaurus aš, bet man tikrai jų negaila....vyciokas rašė:....man apmaudu del kitu pavyzdziui tokie vilniskiai perskaito toki straipsni aspagavau 450 ir vaziuoja hebra o ten pagauna kad kelione net neatsiperka ....
Skumbrotas rašė:Taip jiems ir reikia.... tiems, kurie išvyką į žvejyba matuoja "atsipirko / neatsipirko".... tiems, kurie iki akių varvėjimo naršo po inetą ieškodami "kur kimba", o radę skuodžia liežuvį iškišę kad tik spėt kibirus primušt.... Žiaurus aš, bet man tikrai jų negaila....vyciokas rašė:....man apmaudu del kitu pavyzdziui tokie vilniskiai perskaito toki straipsni aspagavau 450 ir vaziuoja hebra o ten pagauna kad kelione net neatsiperka ....
skumbrotas jei visi butu tokie kaip tu zuvies istekliu tikrai lietuvoj padaugetu ir tada latviai pas mus varytu ir tada mes juos baustume uz sys.. nevietoje as pilnai sutinku su tavo isvadomSkumbrotas rašė:Taip jiems ir reikia.... tiems, kurie išvyką į žvejyba matuoja "atsipirko / neatsipirko".... tiems, kurie iki akių varvėjimo naršo po inetą ieškodami "kur kimba", o radę skuodžia liežuvį iškišę kad tik spėt kibirus primušt.... Žiaurus aš, bet man tikrai jų negaila....vyciokas rašė:....man apmaudu del kitu pavyzdziui tokie vilniskiai perskaito toki straipsni aspagavau 450 ir vaziuoja hebra o ten pagauna kad kelione net neatsiperka ....
Atsirevanšavo braliukai už Liepajas stintasssierass rašė:siandien broliai latviai pas mus kursmarese daug l.daug kuoju prigaude, ventes rage... o mes tik mazdag po 40 stintikiu...
Nu tikrai sukariam dažnai ne vieną šimtą km. į žvejyba, nu bet į tą mėšlyną manęs visiškai netraukia....,jau geriau 50št. ant kuršmarių, nei 12kg. prišnerkštam kolchoze....cyma rašė:Skumbrotas rašė: Cyma, kai sėdi gražioj gamtoj paukštelių apsuptas tai užtenka tiek kiek sugauni. O kai sėdi ant apmyžto, apšikto, apšiukšlinto ledo ir dar nerealaus dydžio kolchoze tai būtinas ir atitinkamas kiekis stintų, kad nejaust abidos. Už kenksmingas darbo sąlygas, kaipsakant![]()
12kg manau tokiom sąlygom žvejojant tikrai mažoka.....
Vot ir pričiuptas esi, ŽvynaižVYNAS rašė:Vitolis rašė:Ei baibokai, ar ne per dideli viedru pasiemetviskas legaliai Vitoli, i ta kibira musu abieju stintos tilpo
![]()