vakar apie puse 6 buvau paziuret, veiksmo jokio. gal sutemus ir sujudejosmikiz rašė:kokios naujienos terminale kimba stinta ?)
kibo vakar ir rytoj... :)
vakar apie puse 6 buvau paziuret, veiksmo jokio. gal sutemus ir sujudejosmikiz rašė:kokios naujienos terminale kimba stinta ?)
ryt jai geras oras gal kartu bandom?smikiz rašė:vakar ant tilto rezultatas 12stinteliu2 pleksnes 1 slakiukas aisku jis keliavo atgal , sivakar meginsim vel
laukiam geresniu oru galesim pamegintmartiz-zz rašė:ryt jai geras oras gal kartu bandom?smikiz rašė:vakar ant tilto rezultatas 12stinteliu2 pleksnes 1 slakiukas aisku jis keliavo atgal , sivakar meginsim vel
![]()
Nuo kelintos pradėjai žvejottylus rašė:ant tilto veiksmas vyksta vakar nakti 51 agurkeli. zvejojau kol dege sviesos
Aha, reiškias tave ir mačiau, buvai ten pačiam kampe apačioj užsiticharinęs vienumoj su keturiom meškerėmtylus rašė:apie seses valandas zvejojau bet laikas neprailgo nes oras super
Skumbrotas rašė:taktika "meškerė rankose" ir pakirtimas sulyg kiekvienu viršunėlės linktelėjimu
Mantai , nevaidink labai protinga. Tau gerai kai tu gyveni prie pat , o man 300 km iki vietos.mantas rašė:cia prie naujo kelto tilta praita sav pastate. ka ziniu neziuri?
Škias, daba turėjau tik 5 kobinukus, tarpai aplink five cm(tokia ale žieminė sistemėlė buvo iš praeitų metų)kursis rašė:Vaidi, kas kiek cm kabliukus risi ir kiek? Aisku idomu ir kitu kolegu risamos sistemeles gaudant nuo krantines stintas;uolrait