Greituolis 

M.Mikutavičius - Didžiausia žuvis :)
as siandien taip vaziodamas i gyvenviete kazkokia ivaziavau ir toliau vaziot kaip ir nebuvo kur,buvo tik dar pries gyvenviete keliukas labiau i kaire,tai gal tuo kairesniu ir reikejo judet? nes pirma karta sian tik vaziavau apsiziuret kas kaip... butu gerai platesne infoTee rašė:Vaziojant link mukrano, pravaziuoji Vilhelmo kanala poto dar pavazevus yra pora sidabriniu konteineriu apsnygtu kairej pusej po ju beveik is kart suki i kaire, ten toks keliukas nusileidzia ir juo varai davarai miska ir vaziuoji misku. Varyk ant kokiu 9 kad jau sviesiau butu pamatysi stovi masinos ar zmones eina nu ir varyk paskujSailorBoy rašė:O kur ten ,tiksliau, paligone gaudot? Galvoju lekt ryt ir as i pirmaja stintu zvejyba gyvenimetai nelabai isivaizduoju kur ten gaudo, nors pats ir klaipedietis
Jai pamatysi kelias masinas tai dar nestok toliau pravaziuok kai jau koki ~~10 bus vo td reiskia jau atvaziavai
Yra keliukas prie posukio ismintas juo varai ir atsidursi ant ledo nereiks maurot per pusnis ir nendres
gavau infonawaras rašė:as siandien taip vaziodamas i gyvenviete kazkokia ivaziavau ir toliau vaziot kaip ir nebuvo kur,buvo tik dar pries gyvenviete keliukas labiau i kaire,tai gal tuo kairesniu ir reikejo judet? nes pirma karta sian tik vaziavau apsiziuret kas kaip... butu gerai platesne infoTee rašė:Vaziojant link mukrano, pravaziuoji Vilhelmo kanala poto dar pavazevus yra pora sidabriniu konteineriu apsnygtu kairej pusej po ju beveik is kart suki i kaire, ten toks keliukas nusileidzia ir juo varai davarai miska ir vaziuoji misku. Varyk ant kokiu 9 kad jau sviesiau butu pamatysi stovi masinos ar zmones eina nu ir varyk paskujSailorBoy rašė:O kur ten ,tiksliau, paligone gaudot? Galvoju lekt ryt ir as i pirmaja stintu zvejyba gyvenimetai nelabai isivaizduoju kur ten gaudo, nors pats ir klaipedietis
Jai pamatysi kelias masinas tai dar nestok toliau pravaziuok kai jau koki ~~10 bus vo td reiskia jau atvaziavai
Yra keliukas prie posukio ismintas juo varai ir atsidursi ant ledo nereiks maurot per pusnis ir nendres
dekui
taip iki gyvenvietes,nes kitur nebevaziavausliekas rašė:o kelias pravaziuojamas?
mano auto nera zemintasliekas rašė:mano masina biski zema. jei kur biski pusnis toj pasideda ant pilvo
taip taip... ryt apie 7val jau busim ant mariu... bet galvoju ar neper anksti ?Tanius rašė:aaaj nu, kad tik kibtu rimciau, tada tas vejasRytojuj judat?
ryt lauksim ziniuromas26 rašė:nieko tokio... netrukdomi galesim pliecka apsukt
O ko tu norėjai kad pasakytų - kad 10štukų dar tesugraibėmenkė rašė:nu va...a man diedas sake kad baigia puse viedro prilupt
nu jei apgavo, tai vakare atsiims
klaipedoj ner niekur kuojosjonas24 rašė:sweiki, buvau poligone nuo pat sauletekio, sedejau truputi atokiau nuo visu ir kibimas man patiko rezultatas 91 stinta ir 1 pleksne.
gan neblogos stintos, bet ir dirb reikejo masala kas kokia 10 min pakeist ir kliovino tik ant kuojos.
psio sunervinovyciokas rašė:klaipedoj ner niekur kuojosjonas24 rašė:sweiki, buvau poligone nuo pat sauletekio, sedejau truputi atokiau nuo visu ir kibimas man patiko rezultatas 91 stinta ir 1 pleksne.
gan neblogos stintos, bet ir dirb reikejo masala kas kokia 10 min pakeist ir kliovino tik ant kuojos.ydomu karpis tiks
jo siandien as galutiniam rezultate 51vnt. bet buvau ne 14km, o 9, t.y. poligone.... nuo 7.30 iki 11val neturejau nei vienos stintos, paskui stipriai pasinesiau is burio link klp, ant forvaterio krasto (nidos puses)... reikalai iskart pajudejo... buciau is pat ryto i prieki nuvares butu buves rezultatas zenkliai didesnis.... nes tikrai buvo tokiu kurie 200vnt perlipo tenai sededami is pat ryto. nors uz nugaros girdejau kalbant: ,,uzesa *PYP* krv bl a nuors vejna sindejn pagausu, must cia nie zuvejs"Liveris rašė:Katik susiskambinau su romas26 tai nuo ryto iki dabar turi visi ~50 vnt, sedi 14km. kliovas prasidejo ~12val. Manau gris jis vakare pats parasys laimikius ;)