gal kas rytoj varot styntaut i preila ar paligona
10cm ledas visa hokejistu komanda atlaiko vienoi kruvoi su visa amunicijaDovyzdas rašė:man tai baisu lipt ant tokio ledo 10-12 cm as nerizikuociau
cia gal nuo praeitu metu informacija?!sliekas rašė:meteo parasyta kads vantei ledo storis 30cm~ o storiausia vieta 68 berods :d
virgis85 rašė:siandie poligone nuo puse 9 iki 1val 95 agurkeliai, zvejojau uz farvaterio 3m. gyli
Nu jei tau 80 uodegų kelia depresiją tai neskaityk mano pranašysčių, jos skirtos ne asams, o žemiškesnio lygio rybuokamshomeris99 rašė:....nuo 08:30 iki 17:00 40-80 uodegu, 2 pugzlei, 2 starkeiprisiklausiau skumbroto pranasysciu i likau nusivyles
![]()
![]()
....
Tomas.P rašė:Vakar , užvakar gaudžiau stintas ties poligonu . 14 km. Ledas giliausioje vietoje iš tiesų ganėtinai plonas netgi <10cm. Tačiau žvejų labai daug , drąsos niekam nestinga , o trūkusio ar braškančio ledo girdėti bei matyti neteko . Laimikiai svyruoja nuo puses kg iki (kiek daugiausiai teko girdėti) ~150 agurkinių
zodziu nebesakysiu nieko, puolat cia kaip sunis ..Skumbrotas rašė:Nu jei tau 80 uodegų kelia depresiją tai neskaityk mano pranašysčių, jos skirtos ne asams, o žemiškesnio lygio rybuokamshomeris99 rašė:....nuo 08:30 iki 17:00 40-80 uodegu, 2 pugzlei, 2 starkeiprisiklausiau skumbroto pranasysciu i likau nusivyles
![]()
![]()
....![]()
klystatTomas.P rašė:Gal ne taip primečiau . Kilometrai nuo uosto skaičiuojasi ar klystu?
nesiparink,malacius kad tiek pagavaiTomas.P rašė:Gerai , kad pataisete. Tai sakykit tada , kai jie skaičiuojasi ? nes aš galvojau , kad nuo jūros vartų...
kur srove ten jau dedasi apacioj svinas slyvute,o jau preiloj kur ner sroves gali su avizele marmyskintTomas.P rašė:Ir būtų malonu , kad paaiškintumet , kaip gaudyti su avižėle ? nes neisivaizuoju kokio jinai dydžio turėtų būti , kad gaudyti mariose tokioi srovėj.