Kolians rašė:tai kibi ir po 3 ir po 4 i6 kait, ne turejau laiko porukiti

Kolians rašė:tai kibi ir po 3 ir po 4 i6 kait, ne turejau laiko porukiti
Aha.. ,ir nuo srovės priklauso ,eksperementuoti galima,ir su spalvom.saciokas rašė:tai pasidalinkit kokios siemet einamiausios avizeles. esu girdejes labai idomiu nuomoniu, kad viena dien kimba ant miniatiuriniu veidroduku, kita ant tu senesniu disku ar juosteliu. tai kaip yra is tikruju?
buvau sekmadieni, tai rytinis kybis buvo, mano atvejurenaldas rašė:Siandien paligone dviese 67 ir 48, rytinio kibimo kaip ir nebuvo, visa diena reikejo ieskot, ledas geras, 10 - 20 cm
Reiskias nuo ryto atsisedot teisingoj vietojJuzis rašė:buvau sekmadieni, tai rytinis kybis buvo, mano atvejurenaldas rašė: Siandien paligone dviese 67 ir 48, rytinio kibimo kaip ir nebuvo, visa diena reikejo ieskot, ledas geras, 10 - 20 cmnuo 8h iki 11h paemiau 69 stukas, po to kibo pavieniui, tingejau ieskoti tai baigiau zvejyba
draugas trigubai maziau, zvejota vienoje vietoje
![]()
kaip ledas?? vandens nera dar??Absolutely rašė:40 vos vos ...didziai tai ispudingi - reike atsargiou but kad pirstu nenukastu
Absoliuciai ir Absolutely, jus gimines?Absoliuciai rašė:kaip ledas?? vandens nera dar??Absolutely rašė:40 vos vos ...didziai tai ispudingi - reike atsargiou but kad pirstu nenukastu
ant forvaterio pelkes... kol kas, bet atrodo kad tirpsta greitai nuo apacios nes srove stipri... arciou kranto normaleiAbsoliuciai rašė: kaip ledas?? vandens nera dar??
nezn as tai jau virs 10 metu Absolutelyzzzubarruu rašė: Absoliuciai ir Absolutely, jus gimines?
kokia tavo klausimo esme???zzzubarruu rašė:Absoliuciai ir Absolutely, jus gimines?Absoliuciai rašė:kaip ledas?? vandens nera dar??Absolutely rašė:40 vos vos ...didziai tai ispudingi - reike atsargiou but kad pirstu nenukastu
joooo neblogai butuSailorBoy rašė:Va sita daikta reikia isigyti ir stintas galima bus iki balandzio menesio kasdien gaudyti nebijant nei vejo nei ledo storio, lietaus pugos ir pan...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=JG03maKn ... re=related
tai tikriausiai mano pazistamas ten buvo , nes jis pagavo 433 isviso ,o kolegos irgi netoli to, ryt gal paims padaryt varzybeles mazasviskontas1 rašė:siendiena paligone sugraibiau 84 bet cia silpnai kai uz manes trauke kai as isejau puse 3 tai vienas jau turejo 312 kitas 250 ir trecias panasei tiek o man ir dedei mano taip nekibo o jie nusile dirbo visalaika, aisku mano masalai saldyta strimele ir avizeles perdideles
Tai mes tam pačiam kolkoze buvom arčiau smiltynės, būna stebuklų kai kimba vienamrenaldas rašė: Reiskias nuo ryto atsisedot teisingoj vietojMes nuo ryto sedom ant vagos krasto is Smiltynes puses, ten gal kokia 15 stuku iki 10h, po to ir ant farvaterio ir dar kur nebandem viena kita tik, tai po to perejom i klp puse ant vagos krasto, tai ten visa kita ir sugaudem, jei ten butume nuo ryto buve, gal ir skaiciai kiti butu buve
Ledą stipriai plaunadiegas rašė:siandien poligone iki 12 val 42 vnt. Normike prie alaus yra
toks jausmas kad vandenelio daugeja kas valanda.. Ryte dar norma buvo, o griztant jau prie kranto dorbrei vandens. Gal sugers eketes, skumbrotai. Bet jauciu jei taip dar kelias dienas tai gali but kajuktSkumbrotas rašė:Ledą stipriai plaunadiegas rašė:siandien poligone iki 12 val 42 vnt. Normike prie alaus yraSavaitgaliui dar yra šansų užlipt