nėra jokių naujienų apie stintas ties rusne? 

Na taip, poto gaudyk negaudęs juos..M3chanic rašė:Vakar bandėme su draugu gaudyti Rusnėje. Stintų dar nematyti, bet atrodo, kad karšių padaugėję yra, Su keseliu juos sėkmingai galima gaudyti. ;]
Aš juos paleidžiu, nereik man karšių.SKarolis rašė:Na taip, poto gaudyk negaudęs juos..M3chanic rašė:Vakar bandėme su draugu gaudyti Rusnėje. Stintų dar nematyti, bet atrodo, kad karšių padaugėję yra, Su keseliu juos sėkmingai galima gaudyti. ;]
O tai koks skirtumas??? tokiems rankas išsukinėt reik..M3chanic rašė:Aš juos paleidžiu, nereik man karšių.SKarolis rašė:Na taip, poto gaudyk negaudęs juos..M3chanic rašė:Vakar bandėme su draugu gaudyti Rusnėje. Stintų dar nematyti, bet atrodo, kad karšių padaugėję yra, Su keseliu juos sėkmingai galima gaudyti. ;]
fyg vam, draudimas isigalios prie gargzduPercas rašė:Gal siemet dashuoliuos ir iki Gargzdu nereiketu niekur vaziuoti:)
kažkam mat labai niežti..lukas55 rašė:Ar jum neuzteko tos stintos siemet ant ledo ? ko jus cia dar kliedit ? palikit ja ramybeje. Negi ta psihoze dar tesiasi .?