Buvau snd "teritorijoj"..., koki 40/50vnt sugraibiau, nuo 3 iki 18:30. kibo gerai tol kol sviesu buvo..., paskui silpnokai 

nežinau į kokius šaltinius tu žiūri, bet oficialioje Lietuvos hidrometerologijos svetainėje jokiu ledu net nekvepia ir vidutinė ateinančio dar vieno mėnesio temperatūra svyruoja apie 0. tai tikėtis kad marios užšals būtų labai naivu.krioklis rašė:Ech kaip uzknisa tokia ziema ner ledo <...> Tikrai jau simtmecio ziema pasak ekspertu sinoptiku, melagiu.
Tai todel ir rasau kad uzkniso tokia ziema, o zadejo rudeni ziema tokia salta, kokios europa nemate 100metu!Pfk rašė:nežinau į kokius šaltinius tu žiūri, bet oficialioje Lietuvos hidrometerologijos svetainėje jokiu ledu net nekvepia ir vidutinė ateinančio dar vieno mėnesio temperatūra svyruoja apie 0. tai tikėtis kad marios užšals būtų labai naivu.krioklis rašė:Ech kaip uzknisa tokia ziema ner ledo <...> Tikrai jau simtmecio ziema pasak ekspertu sinoptiku, melagiu.
tai vis kažkiek sukrapštėt.?ubuntu rašė:skonio reikalas, man tiek ant ledo, tiek ant kranto kaifas. O vakar tai didziaja zvejybos dali prabuvom vieni... kai kimba prastai tai ir zmoniu maza ten :D
sonca rašė:Nestradalinamtiesiog kol pas tėvus svečiuojuosi norisi komfortiškai pameškeriot stintų
Cia visiems jekspeditoriams taipWytux rašė:80 vnt... per dvi paras
nu kas moka gaudyt tai geriaukamstis rašė:Cia visiems jekspeditoriams taipWytux rašė:80 vnt... per dvi paras
,ar kiti geriau gaudo
nu o tas dar kitas tai net nezinau ar zvejys aplamaiBratka rašė: mano 121vnt.
7-8 per valanda kaip kad nekurie skaiciavo realybeje... nu tai per pora paru eitu ir 300 sugaudyteLPi rašė:trigubos ... optimistas
vot kokie neatidus žvejai,keptuves išmėtoeLPi rašė:Sunkiai siandien su stinta, oi sunkiai. Per diena vos keleta keptuviu surinkau.