Jei aš daryčiau tai imčiau Golf I arba II priekinės lempos reflektorių su lizdu lemputei. Ten juk 55W lemputė dedas, manau turėtų užtekt stintom pašviest.
BR sonca
Auto detalių parduotuvėj ieškoti ar ...Skumbrotas rašė:Edošiau, yra pirkti perenoskiu su 55w lemputėms, pigiau kainuos nei kruštis bekonstruojant iš auto farų, ir patogiau naudoti, nes yra ir rankenėlė, ir pavertimo kampas reguliuojasi.
Je, autodalių pardėse. Visokių yra, čia šitoj foto mano matosi, prie trikojo už rankenėlės pririštas:Edošius rašė:Auto detalių parduotuvėj ieškoti ar ...Gal kokią nuorodą gali įmest, ar bent foto kaip tai atrodo, nes jei kampas reguliuojasi, tai manau ant kažkokio stovo prisabačinta, ane
Šeštadienį grįžtant iš kelionės pro Liepoją buvau užsukęs į Liepojos turgų, tuo pačiu pasismalsavau kiek šviežia stinta kainuoja, bo buvau girdėjęs gandus kad tik 1 latą tekakainuoja -meistrasb rašė:gal biciuliai zinote kiek kainuoja latvijoje kilogramas stintos?
Skumbrotas rašė:Šeštadienį grįžtant iš kelionės pro Liepoją buvau užsukęs į Liepojos turgų, tuo pačiu pasismalsavau kiek šviežia stinta kainuoja, bo buvau girdėjęs gandus kad tik 1 latą tekakainuoja -meistrasb rašė:gal biciuliai zinote kiek kainuoja latvijoje kilogramas stintos?, kaina buvo 2,50 lato/kg
![]()
Manau reikia gerbti ir kitos šalies taisykles, taigi tokie "patarimai" tikrai nepuošia>jei jau reikia pirkti, tai ir perkam, o ne išsisukinėjam ir skatinam kitus tai darytiLiveris rašė:Na jei atvyksit nuo Griobinos, tai tik isukus i Rygos kelia, po kaire yra KING degaline, joje nors bilietus ("zveja karta") nusipirkit, 3 men -5lat, metai 10lat. O licenzijas kaip ir sake vietoj nusipirkit jei ateis apsauga, sakykit nebuvo degalinej ir viskas.
O nuotikiai tokie kad neapsiziurejom kiek kuro masina valgo ir kad benzo neturim o dujos bevaziuojant eme ir pasibaigeLiveris rašė:O kokie nuotikiai?