Sedim kelte. Gan silta tik kad vejelis toks nelabai malonus. Vakare bus daugiau info.
o patc tiek laukiau savaitgalio pazvejot,bet susirgau zapadlo

Marenai eilini karta pagarba -reiks kada susibegtimarenas rašė:senden sake paligone nieko gero,viejas didelis.propersu nemate gal sniegu uzpuste ir biski uztrauke,mate geltono tokio sniego gal ten ir buvo tos propersos.tad reik but dar atidesniems.
o patc tiek laukiau savaitgalio pazvejot,bet susirgau zapadlogerai kad dar nekibo
gal krante eketes issigrezeiminimukas rašė:Katik is mariu gryztam atgal... 14km rytinis kibimas - 4 bandymai. Istraukt nepajegiau. Persikelus i poligona daugiau kibimu. Bet 2 tepavyko istraukt. Pas kolegas neka geriau. Reiks laukt kol suksis vejas.
RastaMan rašė:Kiek suprantu preila? Kiek laiko "tupėjai" ant ledo?Deividas rašė:Pora vegeliu ir apie 100 stintu. Iki ryt
gali visko butDeividas rašė:gal krante eketes issigrezeiminimukas rašė:Katik is mariu gryztam atgal... 14km rytinis kibimas - 4 bandymai. Istraukt nepajegiau. Persikelus i poligona daugiau kibimu. Bet 2 tepavyko istraukt. Pas kolegas neka geriau. Reiks laukt kol suksis vejas.
o man atvirkščiai, dauguma nuo dugno. šiaip nesu stintų masteris, bet stebint dabar situacija poligone peršasi išvada, kad žuvys nedideliuose būreliuose vaikšto. kas užsėda gerą vietą - tas renka. kitiems tik pavieniai kabaliojimaisi.minimukas rašė:hm. reiks plonint valus ir didesnius tarpus daryt, nes kazkaip masala is auksciau draskydavo. ir kaip manot iki kito savaitgalio ledas isliks nes zada atsilima.
biski pasitobulint tau reikminimukas rašė:gali visko butDeividas rašė:gal krante eketes issigrezeiminimukas rašė:Katik is mariu gryztam atgal... 14km rytinis kibimas - 4 bandymai. Istraukt nepajegiau. Persikelus i poligona daugiau kibimu. Bet 2 tepavyko istraukt. Pas kolegas neka geriau. Reiks laukt kol suksis vejas.nes kur gaudziau vos sistemele paskendo
. bet ir kiti nieks nieko, tik poligone ant pietu viena kita maciau trauke. reikejo uzkart nuo poligono pradet gal butu buve geriau.
Tiesiog meluodamas sazines nejauciakrioklis rašė:Deividai galetum atskleisti tas savo tobulas subtilibes kaip reik zvejoti. Nes ziuriu visa Lietuva tik po kelias desimtis pagauna , o tu simtais.
buvau ir as prie tu palapainiu... ir pfk tu su neinercinem ritem gal buvai ?Pfk rašė:o ne geriau jeigu nekimba eit kitur kažkur? o migruot man su dviem meškerėlėm patogiausiao jei jau kimba, tai irgi nėr ka veikt su trim.
dar kas erzina tai kai kurių žmonių kultūra. sekmadienį poligone, kolhoze tolyn į uosto pusę, viena šalia kitos stovėjo dvi raudonos palapinės. ant pietų kažkur ar biški po tie žmonės pradėjo rinktis šmutkes ir traukti namo. palapines susirinko, o tuščią butelį paliko. turbūt tik vieną, ir ne kokio samagono ar auksinės. nesigilinau labai. tik biški pikta, atrodytų ne murziai, su palapkem nepigiom žvejoja, konjakus nepigius geria, bet elgiasi kaip eilinis glušpetris iš provincijos. buvo aišku taip kad vėjas kokia šiukšlę nunešą kažkam, nu ką ten ir bepagausi. bet tie mano stebėti tipai tai ramiausiai gražiausiai surinko savo daiktus, šiukšles paliko ir išėjo. kiaulės