Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Stinta jūroje, mariose; ežerinės stintos
 #542118   ėrnis
 02 Vas 2014 07:04
Sedim kelte. Gan silta tik kad vejelis toks nelabai malonus. Vakare bus daugiau info.
 #542137   marenas
 02 Vas 2014 11:34
senden sake paligone nieko gero,viejas didelis.propersu nemate gal sniegu uzpuste ir biski uztrauke,mate geltono tokio sniego gal ten ir buvo tos propersos.tad reik but dar atidesniems.
o patc tiek laukiau savaitgalio pazvejot,bet susirgau zapadlo :( gerai kad dar nekibo
 #542138   kursis
 02 Vas 2014 12:08
marenas rašė:senden sake paligone nieko gero,viejas didelis.propersu nemate gal sniegu uzpuste ir biski uztrauke,mate geltono tokio sniego gal ten ir buvo tos propersos.tad reik but dar atidesniems.
o patc tiek laukiau savaitgalio pazvejot,bet susirgau zapadlo :( gerai kad dar nekibo
Marenai eilini karta pagarba -reiks kada susibegti ::hai-bai(turiu omeny info apie propersas, nes paciam teko maudynes isbandyti :roll: , ne poligone o Preiloje :shock: )
 #542146   ėrnis
 02 Vas 2014 13:12
Katik is mariu gryztam atgal... 14km rytinis kibimas - 4 bandymai. Istraukt nepajegiau. Persikelus i poligona daugiau kibimu. Bet 2 tepavyko istraukt. Pas kolegas neka geriau. Reiks laukt kol suksis vejas.
 #542168   ėrnis
 02 Vas 2014 14:42
jei butume nuo pat pradziu ten buve gal ir mum butu taip buve :-D . reiks pasimokint porcijas mazesniais smotais pjaustyt, nes kai tokia stinta kimba labai sunku pakirst...
 #542199   Rike
 02 Vas 2014 17:05
Kita savaitgali pagal prognozes zada pusetinus orus, aisku ta prognoze dar pasikeis daug kartu...bet manau tokiu "pravalnu" oru kaip buvo jau nebus. Gal kas is jusu stintauja Pervalkoja, mazdaug kur ten reiketu ieskoti stintos, ar toli nuo kranto, ar kur ilankoja, ar toli nuo svyturio?
 #542200   mrkz
 02 Vas 2014 17:06
katik is poligono, buvau nuo 11 val. nieko doro, 4vnt. propersu taipogi nepastebejau niekur nei horizonte nei pakeliui. kas nuo ryto sedejo tai patrauke mazumele, siaip pavieniai kibimai.stinta smulki
 #542223   eLPi
 02 Vas 2014 18:02
Surinkau siandien net 59 vnt. :-D , tevukas 82 vnt. - apgaude 'viarkt . Veiksmas poligone nuo 9 iki 13 val., karpio porcija. Oras zvejybinis.
 #542229   Pfk
 02 Vas 2014 18:08
oras žvejybinis, tik kai po visko reikėjo grandyt mašinos langus buvo visai nežvejybiškai :?
kliovo neskaičiavau, bet kilogramo nebus. pagrinde smulki. pradėjau žvejot gal ant 9, iki pietų veiksmo beveik nebuvo, iš vienos eketės traukiau po vieną stintą ir migravau į uosto pusę. chėbra aplink - panašiai. po pietų patraukiau į kitą pusę ir porai valandų užtikau mėsos.
išvada - stinta kolkas poligone nešnypščia :roll:
 #542259   justgytis
 02 Vas 2014 19:26
Nu as savo ispudzius papasakosiu: Ryte atejau tamsai pasitraukiant, tik suleidau 3 meskereles pradejau dirbti, kiek spejau pritraukti tiek ir pagavau... 49 vienetai ir 4 pleksnes uzsikabino... Nuo 10h iki 13h pavienes stintos...
Oras: idomus bet ne toks ziaurus kaip buvo sestadieni. Juoko doze gavau eidamas ryte i vieta: isvirto zmogui rogutes, vijos jis savo 3 maisus kazkokius kokia 50 metru :D

*Beje del propersos, eidamas zvejoti dar tamsoje pastebejau ja kazkur 5metrai nuo manes po kaire puse, kiek iziurejau ji ir apsnigus ir aptraukta kazkiek ledu. Sroves dideles nebera tai ja bishki uztrauke... Taip kad bukit atsargus, eikite su nagais bent ant kaklo nes pastebeti labai sunku dabar...
 #542293   ėrnis
 02 Vas 2014 20:38
o tai kur tos propersos buvo ? nes mes nuo ekologinio punkto link poligono ejom tai nieko nematem. ir kieno kibiro vos nepasisavinau ties 14km, pasigavau ir pradejaunestis paskui pamaciau kad pareina kazkas tai palikau ant sniego :-D ? ir kokios avizos labiau pasiteisino siais metais nes priesiais mane trauke viena po kitos o man pavieniai kibimai.
 #542303   justgytis
 02 Vas 2014 20:52
Ne avizos beda cia manau, o vietos o gal masalo... Nes pirma zvejyba siais metai salia sedintys lupo o as ziurejau i juos... Sekancia diena man kibo o kiti ziurejo :S Avizu nekeiciau...
 #542306   ėrnis
 02 Vas 2014 20:55
hm. reiks plonint valus ir didesnius tarpus daryt, nes kazkaip masala is auksciau draskydavo. ir kaip manot iki kito savaitgalio ledas isliks nes zada atsilima.
 #542310   Wytux
 02 Vas 2014 21:05
Nu ledas tai taip greitai tikrai nedings....
 #542326   Deividas
 02 Vas 2014 21:34
minimukas rašė:Katik is mariu gryztam atgal... 14km rytinis kibimas - 4 bandymai. Istraukt nepajegiau. Persikelus i poligona daugiau kibimu. Bet 2 tepavyko istraukt. Pas kolegas neka geriau. Reiks laukt kol suksis vejas.
gal krante eketes issigrezei :?:
 #542329   Deividas
 02 Vas 2014 21:35
RastaMan rašė:
Deividas rašė:Pora vegeliu ir apie 100 stintu. Iki ryt
Kiek suprantu preila? Kiek laiko "tupėjai" ant ledo?

vakar nuo 9 iki 5, siandien nuo 8 iki 4, stintu gal 40 bet vegeles sukilo ;uolrait
 #542338   ėrnis
 02 Vas 2014 22:06
Deividas rašė:
minimukas rašė:Katik is mariu gryztam atgal... 14km rytinis kibimas - 4 bandymai. Istraukt nepajegiau. Persikelus i poligona daugiau kibimu. Bet 2 tepavyko istraukt. Pas kolegas neka geriau. Reiks laukt kol suksis vejas.
gali visko but :-D nes kur gaudziau vos sistemele paskendo :-D . bet ir kiti nieks nieko, tik poligone ant pietu viena kita maciau trauke. reikejo uzkart nuo poligono pradet gal butu buve geriau.
 #542416   Negazdink
 03 Vas 2014 08:27
buvau vakar isejas ties Juodkrante siknu pasalt, tai nuo 14 val iki 17 val 5 stukes, katinui vienam prisedimui. Kas pasiliko vakare gaudyti, sakes daugiau pagave :)
 #542435   Pfk
 03 Vas 2014 09:17
minimukas rašė:hm. reiks plonint valus ir didesnius tarpus daryt, nes kazkaip masala is auksciau draskydavo. ir kaip manot iki kito savaitgalio ledas isliks nes zada atsilima.
o man atvirkščiai, dauguma nuo dugno. šiaip nesu stintų masteris, bet stebint dabar situacija poligone peršasi išvada, kad žuvys nedideliuose būreliuose vaikšto. kas užsėda gerą vietą - tas renka. kitiems tik pavieniai kabaliojimaisi.
 #542451   Deividas
 03 Vas 2014 10:01
minimukas rašė:
Deividas rašė:
gali visko but :-D nes kur gaudziau vos sistemele paskendo :-D . bet ir kiti nieks nieko, tik poligone ant pietu viena kita maciau trauke. reikejo uzkart nuo poligono pradet gal butu buve geriau.
biski pasitobulint tau reik :-D vakar 14km kolega 184vnt stintu , 9 pleksnes ir eseri
 #542484   krioklis
 03 Vas 2014 12:17
Deividai galetum atskleisti tas savo tobulas subtilibes kaip reik zvejoti. Nes ziuriu visa Lietuva tik po kelias desimtis pagauna , o tu simtais.
 #542488   Negazdink
 03 Vas 2014 12:47
krioklis rašė:Deividai galetum atskleisti tas savo tobulas subtilibes kaip reik zvejoti. Nes ziuriu visa Lietuva tik po kelias desimtis pagauna , o tu simtais.
Tiesiog meluodamas sazines nejaucia :)
 #542530   ėrnis
 03 Vas 2014 15:17
neslepsiu man irgi taip buna. visa laik sumerkiu 3 meskeres po 4 kabliukus ir kai nekimba galvoju merkt dar viena meskere ar det sistema 6kabliu, bet sazine neleidzia ir pagalvoju, kad ant daugiau irgi nekibs... geriau naujint masala ar bandyt kitas avizeles.
 #542550   Pfk
 03 Vas 2014 16:24
o ne geriau jeigu nekimba eit kitur kažkur? o migruot man su dviem meškerėlėm patogiausia :roll: o jei jau kimba, tai irgi nėr ka veikt su trim.
dar kas erzina tai kai kurių žmonių kultūra. sekmadienį poligone, kolhoze tolyn į uosto pusę, viena šalia kitos stovėjo dvi raudonos palapinės. ant pietų kažkur ar biški po tie žmonės pradėjo rinktis šmutkes ir traukti namo. palapines susirinko, o tuščią butelį paliko. turbūt tik vieną, ir ne kokio samagono ar auksinės. nesigilinau labai. tik biški pikta, atrodytų ne murziai, su palapkem nepigiom žvejoja, konjakus nepigius geria, bet elgiasi kaip eilinis glušpetris iš provincijos. buvo aišku taip kad vėjas kokia šiukšlę nunešą kažkam, nu ką ten ir bepagausi. bet tie mano stebėti tipai tai ramiausiai gražiausiai surinko savo daiktus, šiukšles paliko ir išėjo. kiaulės :-vimt
 #542557   ėrnis
 03 Vas 2014 17:02
Pfk rašė:o ne geriau jeigu nekimba eit kitur kažkur? o migruot man su dviem meškerėlėm patogiausia :roll: o jei jau kimba, tai irgi nėr ka veikt su trim.
dar kas erzina tai kai kurių žmonių kultūra. sekmadienį poligone, kolhoze tolyn į uosto pusę, viena šalia kitos stovėjo dvi raudonos palapinės. ant pietų kažkur ar biški po tie žmonės pradėjo rinktis šmutkes ir traukti namo. palapines susirinko, o tuščią butelį paliko. turbūt tik vieną, ir ne kokio samagono ar auksinės. nesigilinau labai. tik biški pikta, atrodytų ne murziai, su palapkem nepigiom žvejoja, konjakus nepigius geria, bet elgiasi kaip eilinis glušpetris iš provincijos. buvo aišku taip kad vėjas kokia šiukšlę nunešą kažkam, nu ką ten ir bepagausi. bet tie mano stebėti tipai tai ramiausiai gražiausiai surinko savo daiktus, šiukšles paliko ir išėjo. kiaulės :-vimt
buvau ir as prie tu palapainiu... ir pfk tu su neinercinem ritem gal buvai ?
ir katik buvau parduotuvej tai vienas tipelis sugaude 360vnt- sake nuo 10 iki 19h irodymus maciau. masalas sapalas. nezinau kaip taip gali but....
 #542559   Pfk
 03 Vas 2014 17:13
nee, as su paprastom dviem Aisės meškerytėm ir melyna apranga. nemanau kad tokioj masėj žmonių įmanoma nepažįstamąjį atskirti ;-) nors gal kada ir reikėtų susikooperuoti, bury smagiau kai nekimba :'blud;/
 #542571   Erlandas
 03 Vas 2014 17:52
Zinios is siandienos: Nuo 9.30 iki 14.00 val. 42 stukes, 0.98 kg. Masalas-karpis. Vieta poligonas. 2 meskeres po 3 kabliukus. Bandysiu ryt ten pat. Pranesiu kaip sekesi.
  • 1
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 201
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė