Kas Vilniuje mane pasiims Salaciaut?

Zanas mačiau neblogų pritraukęs buvo čia neseniai. Šiaip su kuo nors mielai kooperuočiausi ir aš, bo kiek pabodo autobusais trankytis. :DPelkiuSenis rašė:Kas Vilniuje mane pasiims Salaciaut?![]()
Nu jo ,kai nepastebės (napsitikrins :D) užrašų ant koto (ir blizgės)shelwius rašė:Vistiek anas užkibs
Yra paprastesnis būdas.., va paveziek- lašininis kots: O kai einu salačių arba karšių su juo "smaugt":D ,tai lipduką užsiklijuojushelwius rašė:Einu su "škurke" užrašus nutrynsiuot kaip reiks vartiklę užmaskuot...
Turiu WR (~2,6m), ir naudoju vartiklėms (iš valties, daugiausia:D)shelwius rašė:Beje, salatui šis kotas- labai net liuks su metalais gaudyt
Tai kada prie progos galetume, tik as vietu visiskai nezinauSalokym rašė:Zanas mačiau neblogų pritraukęs buvo čia neseniai. Šiaip su kuo nors mielai kooperuočiausi ir aš, bo kiek pabodo autobusais trankytis. :DPelkiuSenis rašė:Kas Vilniuje mane pasiims Salaciaut?![]()
Nuo krantinės beveik negaudau, labai seniai tas buvo, prieš n metų. Įbridęs gaudau.Sportininkas rašė:prie aleksoto tilto ant betonkes girdejau buvai pagaves, kaip istraukti tokioj vietoj? cerpoka naudot?
PelkiuSenis rašė:Tai kada prie progos galetume, tik as vietu visiskai nezinauSalokym rašė:Zanas mačiau neblogų pritraukęs buvo čia neseniai. Šiaip su kuo nors mielai kooperuočiausi ir aš, bo kiek pabodo autobusais trankytis. :DPelkiuSenis rašė:Kas Vilniuje mane pasiims Salaciaut?![]()
Man paiesku metas bus, tik, kad per darbus tik savaitgaliai laisvi
Ir tai dar tenka i kaima ar seimos duokle atiduot...
Salatis (Aspius aspius) - tipinė upinė žuvis, kuri mėgsta srovę (ir rėvas). Lietuvoje gyvena upėse, pasitaiko tvenkiniuose (pvz. Kauno mariose, laikosi upės pratekančioje vagoje). Vengia stovinčio vandensVoid rašė:Ar ežeruose gyvena salačiai? Pvz. rekyvoj kokioj? Neesu matęs, kad kas pagautų..
Nieko gero. 5 eseriai, vienas is ju puskilinis, 1 salatukas, lydeka nukando viena mikrika ir plakis pasikorecesius rašė:Ar pavyko ka gero surinkt?
vienoj didelej uztvankoje, salaciu ,kaip p.....ta, bet pagauti,tai didele problema. neprisileidzia per uzmetimo atstuma,nors tu kaRapolas rašė:Salatis (Aspius aspius) - tipinė upinė žuvis, kuri mėgsta srovę (ir rėvas). Lietuvoje gyvena upėse, pasitaiko tvenkiniuose (pvz. Kauno mariose, laikosi upės pratekančioje vagoje). Vengia stovinčio vandensVoid rašė:Ar ežeruose gyvena salačiai? Pvz. rekyvoj kokioj? Neesu matęs, kad kas pagautų..Lietuvoje ežeruose, parktiškai, negyvena
Klausimas buvo apie ežerą ,o ne užvanką..Airis rašė:...vienoj didelej uztvankoje, salaciu ,kaip p.....ta, bet pagauti,tai didele problema. neprisileidzia per uzmetimo atstuma,nors tu ka