Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Masalai salačiams; žūklės vietos, ypatumai, taktika
 #478337   vava
 16 Geg 2013 21:20
tu geriau pavaziuok link Kauno ir Shelwiui i draugus isiprasyk. Is forumieciu jis daugiausia tu zuvu gaudo :)
 #478449   Salokym
 17 Geg 2013 07:44
PelkiuSenis rašė:Kas Vilniuje mane pasiims Salaciaut? :oops: :-D
Zanas mačiau neblogų pritraukęs buvo čia neseniai. Šiaip su kuo nors mielai kooperuočiausi ir aš, bo kiek pabodo autobusais trankytis. :D
 #478560   Rapolas
 17 Geg 2013 11:12
shelwius rašė:Vistiek anas užkibs :-D
Nu jo ,kai nepastebės (napsitikrins :D) užrašų ant koto (ir blizgės) :-D
 #478593   Rapolas
 17 Geg 2013 12:15
shelwius rašė:Einu su "škurke" užrašus nutrynsiu :-D ot kaip reiks vartiklę užmaskuot...
Yra paprastesnis būdas.., va paveziek- lašininis kots:
IMAG1520.jpg
O kai einu salačių arba karšių su juo "smaugt":D ,tai lipduką užsiklijuoju :-D
IMAG2553.jpg
IMAG2553.jpg (102.51 KiB) Peržiūrėta 6538 kartus(ų)
 #478595   Rapolas
 17 Geg 2013 12:17
shelwius rašė:Beje, salatui šis kotas- labai net liuks su metalais gaudyt :gutgut
Turiu WR (~2,6m), ir naudoju vartiklėms (iš valties, daugiausia:D) :-D
 #478619   Sportininkas
 17 Geg 2013 13:39
shelwius, kur tu gaudai? nemune ar neryje? as tai kazkaip bandau neryje nuo kauno pilies iki kleboniskio mazdaug tam ruoze.. vakar tai stilius buvo visiskas.. pora prasivertimu ir tai pypliai
 #478755   PelkiuSenis
 18 Geg 2013 07:03
Salokym rašė:
Zanas mačiau neblogų pritraukęs buvo čia neseniai. Šiaip su kuo nors mielai kooperuočiausi ir aš, bo kiek pabodo autobusais trankytis. :D
Tai kada prie progos galetume, tik as vietu visiskai nezinau :-D Man paiesku metas bus, tik, kad per darbus tik savaitgaliai laisvi :mėlynvarla Ir tai dar tenka i kaima ar seimos duokle atiduot...
 #478770   Brisius
 18 Geg 2013 09:25
PelkiuSenis rašė:
Salokym rašė:
Tai kada prie progos galetume, tik as vietu visiskai nezinau :-D Man paiesku metas bus, tik, kad per darbus tik savaitgaliai laisvi :mėlynvarla Ir tai dar tenka i kaima ar seimos duokle atiduot...

Norinciu matau uztenka, tai reik pradet norus realizuot :grin:
Galim ryt ryte kur palekt pabandyt koki salati pasigaut . Pas mane irgi noras didelis yra, auto siok toks yra, o vietu linksmiau su kompanija ieskot :grin:
Jai ka pm :eek:
 #478894   Arvidys
 18 Geg 2013 21:48
Shelwiau, ir kiti salačių siaubai gal galit patarimų biški duot? :roll: Žinau tašką salačiai šokinėja daužo vaiko mailių ir rodosi paviršiui kaip tik gali... Kišu visus voblerius iš eiles, kuriuos turiu neima... Bandžiau laukt ir iki pat sutemų nieko... Gal reik mažinti vobliurius? Bet tada nedamesiu... Šiandien plius vanduo kilstelejęs ir pamutnėjęs tai vėl kokia spalva voblerio kišt? Naturalka kažkaip nesuveikė... Bandžiau pakišt ryškalų iš šlakinio asortimento nieko... Žuvis po nosim, o neina pagaut. Šiendien prie murzino vandens mažiau taškėsi, bet veiksmo buvo. Vienas karta kaip delfinas išėjo tai tikrai rimtas egzempliorius... Negi reiks pasiduot ir jamt blizgių :? ? Gal šiuo metu geriau jie blizges kala? :ks>
 #478908   PelkiuSenis
 18 Geg 2013 22:33
Man kazkada kazkas aiskino, kad tie kurie kala - tie ale neima :-D
As manau, kad ima, tik reikia kazka pasiulyti tinkamo. Pabandyk pasiulyti mepps long nr3 sukre, tam tikriuose telkiniuose gerai dirba. As isbandyciau kokia guma balsgana pametyt su lengva galva, kas leistu leta pravedima, ar su kokiais pasokinejimais.
Gal kiti kokiu vaistu turi :)
 #478992   Airis
 19 Geg 2013 19:37
Siandien Minijoje,prie Kintu, vyko tikras salaciu tratinimosi maratonas.Kas 50m visos svendres pakranteje pliauskejo. Vienas ,po meiles ,apsvaiges, pagriebe mazyti tvisteriuka ant mikrodzigo.
 #479055   Rapolas
 20 Geg 2013 07:08
Void rašė:Ar ežeruose gyvena salačiai? Pvz. rekyvoj kokioj? Neesu matęs, kad kas pagautų..
Salatis (Aspius aspius) - tipinė upinė žuvis, kuri mėgsta srovę (ir rėvas). Lietuvoje gyvena upėse, pasitaiko tvenkiniuose (pvz. Kauno mariose, laikosi upės pratekančioje vagoje). Vengia stovinčio vandens :-D Lietuvoje ežeruose, parktiškai, negyvena :-D
 #479185   Airis
 20 Geg 2013 12:39
cesius rašė:Ar pavyko ka gero surinkt?
Nieko gero. 5 eseriai, vienas is ju puskilinis, 1 salatukas, lydeka nukando viena mikrika ir plakis pasikore
 #479188   Airis
 20 Geg 2013 12:40
Rapolas rašė:
Void rašė:Ar ežeruose gyvena salačiai? Pvz. rekyvoj kokioj? Neesu matęs, kad kas pagautų..
Salatis (Aspius aspius) - tipinė upinė žuvis, kuri mėgsta srovę (ir rėvas). Lietuvoje gyvena upėse, pasitaiko tvenkiniuose (pvz. Kauno mariose, laikosi upės pratekančioje vagoje). Vengia stovinčio vandens :-D Lietuvoje ežeruose, parktiškai, negyvena :-D
vienoj didelej uztvankoje, salaciu ,kaip p.....ta, bet pagauti,tai didele problema. neprisileidzia per uzmetimo atstuma,nors tu ka
 #479193   Rapolas
 20 Geg 2013 12:47
Airis rašė:...vienoj didelej uztvankoje, salaciu ,kaip p.....ta, bet pagauti,tai didele problema. neprisileidzia per uzmetimo atstuma,nors tu ka
Klausimas buvo apie ežerą ,o ne užvanką.. :-D
Žinau ir aš pats ne vieną tvenkinį (tiksliau, pati rezervuarą prieš pat užtvanką), kur salatiniai monstrai gyvena, bet pagauti galima tik velkiaujant ir išleidžiant valo apie ~200m :-D
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 17
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė