Kauno mariose yra starkių?silkius rašė:Ziuriu, visi kolegos tvirtai tyli (kaip MARYTE MELNIKAITE), matyt, visi bijo starkingus telkinius isduoti
, nes ju LT yra labai daug... ir nieks ju nezino...
![]()
Tik vienas kolega isdave vieta kur starkius gaudo...
As isduosiu kita - rytoj varau i Kauno marias... bandysiu atidaryti sezona...
Mike rašė:Kauno mariose yra starkių?silkius rašė:Ziuriu, visi kolegos tvirtai tyli (kaip MARYTE MELNIKAITE), matyt, visi bijo starkingus telkinius isduoti
![]()
As isduosiu kita - rytoj varau i Kauno marias... bandysiu atidaryti sezona...Aina sau. Tada rytoj irgi varysiu.
Nu va Mike, nezinojaiMike rašė:Kauno mariose yra starkių?silkius rašė:Ziuriu, visi kolegos tvirtai tyli (kaip MARYTE MELNIKAITE), matyt, visi bijo starkingus telkinius isduoti
![]()
As isduosiu kita - rytoj varau i Kauno marias... bandysiu atidaryti sezona...Aina sau. Tada rytoj irgi varysiu.
Nu vat, tik ką po žvejybos. Galiu pasakyt tiek, kad dar neaktyvūs, bent jau ežeruose. Pora sterkinių kibimų, vienas iškilo iki paviršiaus, bet kablys per lūpos kraštelį ir pakračius jam galvą iškrito guminukas, kito nepakirtau.Gedcka V rašė:Aš sekmadienį ryte bandysiu, jaunių važybose parašysiu kaip sekės. Be žuvies neliksiu, o ar sterkų bus, tai čia klausimas.
les70mf2, tai čia st.Croix iš legendų serijos kotukas? Aišku man jis gal per laibas būtų, Kupiškio mariom gal kaip tik, bet Nemuno deltoj spėju, kad ne kas būtų su juom.. Nors Croixai rezervo turi, bet ne dvidaliai ir ne tiek..Donasssss rašė:nu as paklauses tribunieciu patarimu pasiemiau les70mf2.
turbut nuo uzpernai nesu gaudes nemune su spinu ir apskritai spinigaves nuo kranto,tai iki tokiu svoriu daeiti netenka.cesius rašė:Turbut Nemune negaudai ,kad tik tokias temetai, daznokai ir 28g ore ein.
Nuo kranto turiu lygiai tokį patį kotą, kaip pas tamsta. Man reikia kotelio žvejybai iš valties. Laukiam kitų pasisakymų, kas kuom gaudo starkiusard rašė:pas mane avs9.6mhf2, iki 28 g, meta ir 35g. Sitas modeliukas man kaip tik žvejoti skirvytej, nes buna kad prireikia ir tokių svorių. Nelabai suprantu tų kas starkių zuklej nuo kranto siulo trumpus kotus. Jei yra stipri srove ir pravedant guminuka per skardį nepasieki dugno, su ilgesniu kotu paprasta pasiekti dugną leidziant kotą. Beje buvo situaciju kai buvn naudota ir 45g, tada buvo pagautas mano rekordas 3.4 kg