Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Gaudymo vietos, taktika, masalai, patarimai
 #579231   Aqua v.
 07 Lie 2014 10:28
Rapolas rašė:........
Visks OK :-D bet matai, kaip ir lazda turi du galus, taip ir čia gali būt.. Jei plonas superkokibiškas pintas valas kainuoja kokią 100lt, o vobelis tik 15lt, tai maloniau, kad trūktų pavadėlis, o ne pintas valas belekur (jei per mazgą tai gerai, bet gali būt ir mazgai visokie ar net bejų). Jei kitoj (ne šapalų temoj) būtų šitas "jokių..." ,tai būčiau kaip ir nepastebėjęs :-D
nu, kalbos nera, gali but visokiu niuansu.
Bet as sau apibendrinau, kad ''jokiu...'' :) . Bus ta diena ir voblu uz 15lt, ir uz 50. O svarbiausia, visada tikiuosi kad uzkibs kazkas isskirtinio...... Valas (ideale) man visada max tvirtas kiek leidzia butinybe uzmest tinkamus masalus reikiamu atstumu, o silpnoji grandis - pagrindinio valo mazgas.
 #579233   t-vilkas
 07 Lie 2014 10:41
SauliusM rašė:savaitgali likau labai piktas ant spinval karabino. padla sugebejo kazkaip persisukt ir atsisegt ir sapalas su kobunu dantyse nuplauke savo keliais...
o siaip tai kobuniuka mazuti tai sapalai gerai dauze savaitgali, sumoj nu kokiu 30 tu sapalu, nors realiai tai reiktu juos ne sapalais, o sapaliukais vadint. i kazkoki vaiku darzei papuoliau, tai didziausias nu maks kokiu 400gr turbut buvo. ir be kobuniuko neiko kito imt nenorejo. tiesa pora nesekmingu bandymu dar buvo pult hickory, bet tai lyginant su kobuniuku tai nulis.
kas per kobuniukas? :roll:
 #579235   Daugirdas
 07 Lie 2014 11:07
SauliusM rašė:savaitgali likau labai piktas ant spinval karabino. padla sugebejo kazkaip persisukt ir atsisegt ir sapalas su kobunu dantyse nuplauke savo keliais...
Nu jo... va tau ir spinval... :roll: Paskutiniu metu tik evergreen wide loop`us naudoju, tai dar tokiu "bajeriu" nebuvo. Bet pati viela kietoka, kai daznai reikia kaitalioti masalus nervina.
 #579281   t-vilkas
 07 Lie 2014 15:39
aisku, dekui, vakar maudziau ji nery, tai kazkaip nepasirase sapalai ant jo, buvo pora stuktelejimu tik ant salmo tiniuku
 #579361   SauliusM
 07 Lie 2014 22:16
t-vilkas rašė:aisku, dekui, vakar maudziau ji nery, tai kazkaip nepasirase sapalai ant jo, buvo pora stuktelejimu tik ant salmo tiniuku
jam labai pravodke atmust reik kiek pastebejau. as tai kaip traukdavau, tai buvo tokia laisvo plukdymo su tvicingu misraine. nu ta prasme laisvai plaukia metra ar du, ir du trys lengvi timptelejimai, vel leidi laisvai plaukt ir t.t... gali kiek prilaikyt, kai laisvai plaukia, kad bangele keltu, o gali neprilaikyt. nu vat tas kazkaip keitesi dienos begyje priklausomai ar tai nuo sapalu nuotaikos ar nuo issibaidymo lygio.
 #579362   SauliusM
 07 Lie 2014 22:17
Evaldas Z rašė:Keli is savaitgalio zukles.
grazu :gutgut beje, sitos spalvos tai tsuribito baby minnow man ant sapalu gerai sudirbes yra ne karta. ir atrodo grynai kaip ziogas koks vandeny.
 #579760   Daugirdas
 09 Lie 2014 13:46
Nu jo :) Nors man asmeniskai smith camion magnum daug labai patinka ir apzuvinti kelis kart geriau nei su paprastais camionais.
 #580086   Žygimantas
 10 Lie 2014 22:35
Vakar nuo 5 iki 10 val buvau šapalų. Aktyviau kibo dar anksti ryte, o vėliau ir mažiau ir atsargesni kibimai. Iš paskutinių 4 kibimų nei vieno nepavyko realizuoti. Viso 11 kibimų 6 realizuoti, du po 0,5 kg kiti mažesni.
Prikabinti failai
IMG7.JPG
IMG4.JPG
IMG4.JPG (42.71 KiB) Peržiūrėta 7266 kartus(ų)
IMG2.JPG
IMG1.JPG
 #580252   RastaMan
 11 Lie 2014 23:31
O aš jau galvojau, kad nei vienos fotkės nepadarei :grin: Gražu :gutgut :gutgut :gutgut
 #580276   Mike
 12 Lie 2014 11:21
Nepasikerta tiek pat ir ant Owner, bet keičiu, nes tvirtesni, ne taip atlanksto.
 #580277   Marka
 12 Lie 2014 11:26
Lagaminas rašė:Shelwiau, koks vobleris? neižlibinu.. :-D
Baby grifonas paprastas, anot temoj ir aš to klausiau :)
 #580295   Mike
 12 Lie 2014 15:16
O man meknės tuos originalius tai kaip semkas kremta. Po to jau net su replytėm nesugebu sutvarkyti.
 #581096   blight
 17 Lie 2014 15:17
Daugirdas rašė: Paskutiniu metu tik evergreen wide loop`us naudoju, tai dar tokiu "bajeriu" nebuvo.
O man buvo :roll: Viena kart pavedė tik nešapalaujant, o su tvičingine lydekine įranga. Segtukas ten marods #1 dydžio. Įsegiau į zacepą, ir taip visai nestipriai trumpais smūgiais patimpčiojus... tiesiog fyst ir atsisegė. Taip ir likau nesupratęs.. Gal titaninis pavadėlis kažkaip kai standus tai kaip sprindžina išspriegė, neįsivaizduoju :donknow' . O spinwalas tai nekartą pavedęs, atsisegė nekartą ir vobleriaujant, ir džerkaujant big banditą prieš pat nosį į gelmes nuglaidinau... :evil:
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 124
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė