Nemuno plačiaburniui

Tokia tik buvoblight rašė: O spalvą specialiai tokią "velnišką" ėmei, ar nebuvo didelio pasirinkimo?
Va dabartomukass rašė:nu ar kas buvo avaitgali? as sekmadieni buvau tai mano super vietele pludininkai uzkareve ir kurkas geriau pagauna nei as ana karta su spinigu. uzjuto sapaliena tai jau speju nepaleis tos vietospravaziavau dar 4 taskus tai viena nediduka ir daugiau nei kliovo tiesa lydeka dar nukando. reikia kad vanduo pakristu bent dar pusmetri. http://www.part.lt/img/397194bace3f784c ... b16457.jpg kita syki imsiu plude ir as jau...
Geri "žaisliukai"Sportininkas rašė:Na ekspertai, ar neapsisoviau su naujais pirkiniais? Pirma sezona bandysiu tikslingai sapalus gaudyt. Neryje ir nemune. Kotus 2 turiu bet nezinau katra rinktis reiktu. 2,30cm 2-15g arba 2,10cm 3-12g? Pats mastau apie ilgesni. Vala naudosiu 0.20 mono kartu su 0.3 fluoro apie 30-40cm o gal ir ilgesniu pavadeliu.
Sveikas. Mano nuomone su pacio nesutampa. Gal gali papasakot , kodel su 2.10 - 2,30 ilgio kotais negalima zvejot Nemune .giedriuks rašė:nelabai isivaizduoju, ka veikt prie Nemuno su 2.10-2.30 ilgio kotais. man tai cia "valtiniai" arba mazu upeliu kotai.
tai nieko blogo, kad nesutampa.romas100 rašė:Sveikas. Mano nuomone su pacio nesutampa. Gal gali papasakot , kodel su 2.10 - 2,30 ilgio kotais negalima zvejot Nemune .giedriuks rašė:nelabai isivaizduoju, ka veikt prie Nemuno su 2.10-2.30 ilgio kotais. man tai cia "valtiniai" arba mazu upeliu kotai.
Bassday Bun, man Nemune labai puikiai gaudo. Tik salačio nepagavau, o meknės ir ešeriai pro šalį jo nepraleidžiaSportininkas rašė:ar neapsisoviau su naujais pirkiniais?
Pirkdamas voblerius niekada neapsišausiSportininkas rašė:Na ekspertai, ar neapsisoviau su naujais pirkiniais? .
Būtinas , ypač pavasarį lm dominuoja visus, o poto užleidžia pozicijas ;)Liocas rašė:L minnow nebutinas?
Pavasariop ir rudeniop - pirmenybė minoškėm. Tikrai darbinės - rigge 56, usami 58 (krekdžeko kopija, ne japonas, bet gaudo puikiai), P21 krekdžek 48, juozuko LM (būtinas).Liocas rašė:Kokie 5-6 vobleriai turi butiniausiai buti pas spiningautoja einanti i panemune ieskoti placiaburnio?turiu galvoje tik japoniskus.
Aš tai imčiau šitą. Nes derinukas oranžinė apačia+tamsi nugarėlė man labai sėkmingas.Liocas rašė:Sapalingesnis gal?