Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Masalai; gaudymo ypatumai, vietos; priedai, naudingi dalykėliai žūklėje
 #447615   Albaz
 10 Vas 2013 00:23
Vietomis,pagrinde bandysiu uz duobes kur prasideda srove ten krantas svarus,,bus matyt kas ten gausis :grin: beje privaziavimas tragiskas snd su lengvaja bandem privaziuot zvalgybon tai vos isvaziavom rytoj kinkysim visureigi,nes kitaip amen :e:e
 #447903   Albaz
 11 Vas 2013 14:47
Nu ka vakar isbandem ekstremalia vegeliu zukle vidurzemi atvirame vandenyje su dugninemis ;-var-var.

Paveikslėlis

Kadangi slieku niekur nesigavo nusipirkt tai teko zvejot ant karpiuko file :roll:

Paveikslėlis

Atvaziavom i zukles vieta 14 val. o pradejom zvejot tik 18 val. nes biski uzklimpom ir be 4x4 klubo pagalbos :/brazasista neisejo isvaziuot :e:e

Paveikslėlis

ir pagaliau kibimas pirmoji vegelike krante bet deja ir paskutyne :mėlynvarla

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
 #447966   mindoze
 11 Vas 2013 19:48
a kaip cia uz duobes gaudet? nes as irgi karpio file dejau tai nieko nebuvo galvoju gal kokiu mazgiu eseriuku prie vileikos dambos pasigauti vietoi zivco gal geriau butu nei file,nors faktas kad pagauta viena ant file
blemba pamaciau ir vel rytoi galvosiu kur palekti po darbo patupeti
 #447973   mindoze
 11 Vas 2013 20:13
:ks> a tai ten parasyta, kad gyva zuvele negalima, o jei nusuki galva ir nupjauni gabaliuka uodegos gaunasi kaip ir zuvies gabaliukas tik sviezias :-D blemba jau mastau kur slieku kasti pora minciu turiu, zinau kur lapu savartynas. kaip pamenu vaikysteje teko vidurziemi prisikasti ir dideliu budavo :ruko
 #448216   mindoze
 12 Vas 2013 16:12
nu tai vat as irgi rusu prisiziurejau stveriau meskere ir po darbo nulekiau, bandziau ir ant file ir ant valgomos gumos dauzant i dugna man vieta teko uz duobes tai nuo 18:00 iki21:30 nesulaukiau kibimo o ant lyties pabijojau patamsiais lipti nes matesi propersu. dabar galvoju gal slieku pajieskoti nors manau ir file gerai turetu suveikti tik reikia vieta rasti kur jos tupi
 #448217   mindoze
 12 Vas 2013 16:16
galvoju gal sendien prie kokio petro poivilo pasedeti po tiltu bet dar galvoju jei tinginys neuzeis tai paleksiu porai valandu pasedet :roll:
 #448393   mindoze
 13 Vas 2013 10:21
buvau vakar vienas kibimas ir viena krante ''plot ant stintos galvos, kitos kuno dalys nekrustelejo. uzkibo 18:30 dekoju kas pasiule stinta , foto nekokybiska nepykit telefonas senasPaveikslėlis sendien biski zemiau bandysiu arciau vilneles jei yra norinciu galit prisijungti, busiu apie 16:00 juk toli vaziuoti nereikia ir pries miega gerai yra ore pasedeti ;uolrait
 #448639   mindoze
 13 Vas 2013 22:34
buvau prie bocmankes berots taip vadinasi kur vilneles ziotys, ledai nedave ramybes is duobes isshsuka ir tiesiai per vala, truko kantrybe nulekiau prie antakalnio tilto priesais zatona ten duobe uzsalus teko prie pedagoginio pervaziuoti, ten pasedejau ir supratau, kad ten zolynas su smeliuku teko persibazuoti prie seimo tarp dvieju tiltu ten irgi skambaliukai tylejo. zodziu prikasiau slieku bandziau karpio file dejau ir stintos galva totalus nulis sendien ne mano diena :( ech turiu minciu prie verkiu maluno palekti ten gera akmenine duobe tik klausimas ar nebus uzsalus.
 #449044   antoska
 14 Vas 2013 21:21
nava pagaliau iseigines, reik ir man ryt pabandyt po kokiu bocmanu pamirkyt donkes :cig. snd buvau nuejes paziuret tai ledu beveik nesuko, o ir maumu manau toj dobej turetu buti :cig.
 #449299   mindoze
 15 Vas 2013 15:48
ju te tikrai yra tik zacepu irgi duaug. pabandyk poto papasakosi, man tai temstant kantrybe truko nes kas pora minuciu ledo gabalas per vala perplaukdavo tai galima sakyti as ten ir nebuvau. o kada planuoji?
 #449376   antoska
 15 Vas 2013 22:32
buvau snd 15:30-20:30. du kliovai abu nerelizoti...ledus issistumdziau su kartim, paskui tik pavieniai praplaukdavo...abu kibimai buvo tarp 17-18h..gaudziau ant stintos porcijos..nes slieko negavau nusipirkti :roll: ryt galvoju vel pabandyt 2-3 valandikem, nes stintos dar liko :ruko
 #449381   mindoze
 15 Vas 2013 23:08
nu jo seip jei skambaliukas suskambejo tai jau sedi man ten rudeni ant vistos file kazkas kaip kale vos meskere spejau pagauti is ragatkes isleke net, istraukiau tuscia kabli, turiu itarima, kad usorius , bet gelejo ir samas duobe seip visokia zuvim garsi o del slieku tai fgaliu parodyti kur pasikasti asa sau prisikasiau mini naktiniu , bet 5 uztenka kad butu kuokstas geras vo jums nuoroda per mapa manau susigaudysit kur tai yra http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt ... tops,zebra masina gale grozio centro paliekat ir link mokyklos npaeiti reikia. zodziu kur taskas ten tiksliai ir kasineti reikia ;)
 #449406   antoska
 16 Vas 2013 09:44
matai nepakirtau turbut del to, kad pergreit kirtau ir nespejo iryti reikejo palaukti dar, nes kabinau po puse stintos...
o kokio dydzio jus porcijas kabinat?
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 71
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė