Jei po sio savaitgalio atsils ir bent savaite palaikys siltus orus tai manes nei buldozeris nesulaikys

P.S.Mes juk visi zinome kada zuvis suaktyveja

o tau ji nepatinkahamis rašė:jei taip toliau galesit dar ilgiau pakenteti. pries puse valandos ziauriai sningo, poto lijo. dbr siaip slapia. nebesuprantu to oro. o ta vieta tikriausiai visu megstama kas is toliau atvaziuoja
Rasiau turedamas mintyje zveja-pludininka is Kauno, "SALMO" darbuotojaAntanasM rašė:Įdomus spėjimas, nu taip su Algiu buvom, kažin ar apie tą patį Algį šnekam. Visi ten gaudė su dugninėm, Aš pasišėręs bandžiau ir su plūde arčiau krašto, bet kibimo nemačiau
O tai su tuo "mokytoju" nesi pazystamasAntanasM rašė:Praeitą savaitgalį Jis mums ten pamokas padarė, o šį kartą jis nebuvo, buvo kitas Algis
As tau treciadieni pasakysiu kas kimba.Draugas dabar ten sedi.O tu kelia prazonduok geriau nuo Silutes-Kintu puses.Visi sako, kad labai isvazinetas.Na man svarbu ar davaziuoti eitu su kombi tipo automobiliuhamis rašė:geriau rasykit kas kimba![]()
Berk jauko kuo daugiau - šeštadienį aš atlėksiuLABAI ALKANAS rašė:As tau treciadieni pasakysiu kas kimba.Draugas dabar ten sedi.O tu kelia prazonduok geriau nuo Silutes-Kintu puses.Visi sako, kad labai isvazinetas.Na man svarbu ar davaziuoti eitu su kombi tipo automobiliuhamis rašė:geriau rasykit kas kimba![]()
Zadu ketvirtadieni nuo ryto jau ten sedeti.Jei geras bus kybis tai prabusiu iki sestadienio.Galesi atlekti tiesiai i paserta vieta
Tad vienaip ar kitaip, bet iki greito
Jo , tą mokytoją-sportininką pažistu, pažvejojam kartu su kompanija, esam iš KaunoLABAI ALKANAS rašė:O tai su tuo "mokytoju" nesi pazystamasAntanasM rašė:Praeitą savaitgalį Jis mums ten pamokas padarė, o šį kartą jis nebuvo, buvo kitas Algis![]()
Zvejojo jis su astunke.Tame krante kur pagrindas valtelemis keliasi, t.y. priesais Silutes-Kintu kelia.O pats argi ne kaunietis
Parasyk
Stekeris siekia tik 11-13m, o vaga su parande kiek toliau.Su 9-ke lengvai bus pasiekiamaPauliuS rašė:Cia skaitau sportininkai i aukstumala vaziuoja, tai ko ne su stekeriais???
Mes tik kruopas ir kviecius pilsimehamis rašė:Jus man ten zuvi su savo pasarais islepinat![]()
![]()