Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #192498   Robert
 30 Bal 2010 19:53
Jooooo,Tadunce,as ir nuo Sventosios su keliais simtgraminiais "briedziais" :lol: .Per du zvejus 5 sapaliukai po 15 cm.,lydeli buvau pasikinkes,ale i tas nuejo :lol: irgi miniatiurinis :lol:
 #195849   Xfirefix
 12 Geg 2010 18:10
Jurginai, o pats is Anyksciu esi jo? Tai kur siulytum eiti asipirkti Anyksciuse :?: :neutral: kiek zinau tai dabar 3 porduotuvėlės yra
 #196556   Tadunce
 15 Geg 2010 12:24
Siandien buvau porai valandu Sventojoj pametyti, tai jau renka nuo pavirsiaus vabzdzius sapalai kai reikalas :)
Uodu neimanoma atsiginti, tik isibridus ir uzsidejus kapisona siek tiek ramiau buvo..
Be repelentu daugiau neisiu pakrante :)

Taigi, kol meginau giliau neriancius masaliukus nieko nesulaukiau, tik uzsidejes tiny, gal antru pravedimu kale mazylis, kad net rankos suvirpejo ''plot

Veliau buvo labai daug ataku, bet nepataikydavo i voblika ar apsisukdavo verpeta palikdami,,,
Sapaliokai atakuodami ir zvakiu parode :)

Rezultate trys vienodi sapaliokai
Paveikslėlis

Uploaded with ImageShack.us
Paveikslėlis

Rytoj jei oras leis keletui valandu meginsiu ant salacio.. Visgi draudimas baigiasi :) :gutgut

p.s. Kaip visada, kai buna laimikiu, tai palieku fotika namie...
 #197671   Wytux
 19 Geg 2010 13:29
Na siandiena prie upes auksciau Vepriu buvau 4.00, rytas apsiniaukes. Pirmasis bakstelejimas buvo vos nusileidus vobleriukui ant vandens, matyt nedickas sapaliokas pagalvojo, kad karkvabalis nukrito :) po geru pora valandu sukriuke prie pat kranto is sono letai atakavo toks puskilinis sapaliecas, bet nespejau pakirsti ir isidures lupa sapalas greitai paleido blizgute. Bet sekme vistik nenusisuko ir po besiskleidzianciu azuolu uztikrintai kazkas ziebe sukre. Del nuo lietaus parudavusio vandens blykstelejes sonas pradzioje suteike vilties, kad sedi neblogas upetakis, o bet taciau po keliu akimirku neupetakinio traukimo buvo aisku, kad vistik tai sapaliecas. Is akies apie 700gr. 8.30 zvejyba baigiau.
 #197697   Tadunce
 19 Geg 2010 14:38
Nu Wytux neblogai einasi :)
Man dar su stambesniu sapalu neteko susidurti si sezona :)

Siandien vakare arba ryt ryte meginsiu auksciau Ukmerges zvalgybai nulekti, be bridkelniu dar.,,
 #197701   Wytux
 19 Geg 2010 14:56
Kazkaip tikejausi daugiau........ o ten uz to posukio staigaus tai grazios vieteles :gutgut
 #198514   Wytux
 21 Geg 2010 11:33
Gaudziau 19 d. tai vanduo buvo tamsesnis/rudesnis nei pries savaite ir siek tiek pakiles .. bent jau man taip pasirode.
 #198638   Jurginas
 21 Geg 2010 20:09
Na, ties Anykščiais šindei tai vanduo gan susdrusmtęs ir gal 10 cm pakilęs. Beje šiandien per porą valandų ribalkos vėl, gero puskilio šapalioks, gal 7 ešeriokai ir nutrauktas sėkmingasis rapala count down 5 RT :( Ir teko sprukt namo nuo uodų dar, gyvas velnias jų...
 #198650   Tadunce
 21 Geg 2010 21:02
Cia su Countdown 5 taip gaudai sekmingai?
Tai as labai nusismulkinu su masalais,, Reikes pameginti stambesnius :)
 #198736   Jurginas
 22 Geg 2010 17:06
Tadunce rašė:Cia su Countdown 5 taip gaudai sekmingai?
Tai as labai nusismulkinu su masalais,, Reikes pameginti stambesnius :)
Gaudžiau :( Ai, tiesiog labiau patinka tolimesni metimai, o Countdownas 5 cm gaudant 0,16 valu jau pakankamai neblogai skrenda. Ir ta RT spalva kažkaip šį pavasarį pasiteisino man, o mažų šviesių countdowniukų neturiu, nėra kada Kaunan grįžt nusipirkt;( Šiaip sakyčiau ar ešeriokas, ar šapalas mieliau renkas 3 cm masaliuką nei 5 cm, bet kad nevisad tiek nuskraidinsi mažesnį. O ir mažesni šapaliokai žymiai rečiau stambesnius masaliokus atakuoja. Šį pavasarį du mano favoritai - jau minėtas countdownas ir Myran Toni 7g mepsiokas, kuris irgi nėra toks jau mažas. Visi šapalai kaip sukirpti, 500 -700gr (geras puskilis :D ). O anksčiau, kai pagr. masalas buvo 0-1 nr mepsiokai, standartas buvo 200 gramų, tiesa ir pačių šapaliukų daugiau bent dvigubai :)
Aišku, kad iš toliau priviliot stambesnį ir baikštesnį šapalą galima užsiimt vobleriukų plukdymu, kartais tą ir darau, bet šiaip tai čia ne mano valiai.. :oops:
Šiandien vėl buvau porai-trim valandom išėjęs, tai kol karšta buvo - nė bakst, o kai pradėjo lyt, pačioj srovėj vėl gi standartinis gero puskilio šapalas paėmė ant 2 nr aglios ir dar pora ešeriokų pakrašty radau. Visas veiksmas Anykščių ribose. Tiesa vienoj vietoj minimum 3 kg salatis aukšles purtė intensyviai, gal pusvalandį bandžiau jį priprašyt, bet cyka nesidavė :grin:
 #198847   Robert
 23 Geg 2010 15:52
::hai-bai na ,siandien bandziau pasiskeryciot ties Andrioniskiu,truputi auksciau,vienas kibimas nuo pavirsiaus sprindinio sapaliuko ir silkigalis ant savadarbio vobleriuko.Nezinau,Jurginai,gal visi sapalai visos Sventosios pas tave i Anykscius suplauke :lol: Nuo tilto net zuvies nesimato :roll: ,bet mazu tai pulkai plaukioja,tokiu nesiekianciu sprindzio :roll: Praita sav. buvau ties Ukmerge,tai bakstelejimu buvo,turbut tokie pat suskiai baksnoja.Dar anksciau ties Jonava buvom,tai irgi po kelis mazus tik tesugavom.Kazkas negerai toj upej,uzpernai dar pagavau sapalu ir matesi ,kad ju yra,pernai per 4 zukles net kibimo neturejau,siemet daugiausiai vietu apvaziavau,irgi snipstas :/nek
 #198848   Tadunce
 23 Geg 2010 15:55
Yra yra sapalu..
Nuo pavirsiaus voblika kartais nelabai nori imti, ypac kai toks skaidrus vanduo..
Karkvabali tarso geriau.
O leidziant viduriniuose sluoksniuose uztikrintesni kibimai..

Upe sakes kiek nuplukde vandenis.. Kai kuriose vietose praktiskai perbrendu iki vidurio su bridkelnem..

Kita savaitgali pora ruozu meginsiu aplekti
 #200024   Vytautus
 26 Geg 2010 17:22
Siandien buvau pametyt, tai tik suciauptom burnom judino, beveik niekas nepasirase :)
Tik vienas chuliganas :grin: ir keli sapaliukai.

Paveikslėlis Paveikslėlis
 #201643   Tadunce
 03 Bir 2010 11:53
Truputi tingisi issipletoti, kazkaip naktim nebesiseka issimiegoti :-D

Vakar su kolega buvom susipazinti su Sventosios zemupiu.. Man pirmas kartas, jam isvis pirmas kartas Sventojoj.. Gaude ant karkvabalio, o as ant vobliku.,
Nedaugzodziausiu, keleta nuotrauku imesiu..
P.s. Jas vel dare operatorius :)

Ateity jau turetu video pradeti pasirodyti :)
Paveikslėlis

Pasiruosiam
Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Dar turejau eseriuka nedideli ir strepetuka :)
Kolega nedideli sapalioka.

Viskas paleista, tik video formate uzfiksuota, todel reiks palaukt :)
Patiko ;;yel
 #201653   Wytux
 03 Bir 2010 12:35
Tai sitas dabar didziausias ? :roll:
Grazios foto, ypac ta kur isibrides stovi :gutgut
 #201654   Tadunce
 03 Bir 2010 12:38
Lygiai lygiai toks pat, kaip ir praeita savaite, atrodo, ar uzpraeita, kai irgi su operatorium buvau :)
Nesiseka pagerinti rekordu, lydeka issprudo is ranku nepasverus, sapalas nei 5gramais ne didesnis..
Na, pirma ESERI pagavau simet :-D :-D
 #201683   Tadunce
 03 Bir 2010 15:16
Kazkada bus diiiiiidelis reportazas, bet dar toli grazu :-D
Traileris kazkada anksciau bus, jei nepatingesiu montuoti :)
 #201693   Jackfish
 03 Bir 2010 15:56
Didesnio tose vietose ir as kolkas nepagavau. Pikts as, tik nezinau ar ant saves ar ant sventosios, nes neina didziuju suviliot :roll: O tokiu tai nemazai pagaunu.
 #201861   Ribokas
 04 Bir 2010 11:21
ar kas gaudote sapalus dabar paciuose Anyksciuose? galvoju savaites viduri meginti koki sapalioka pagauti ant karkvabalio, bet beda tokia kad ten niekada nesu zvejojas :) gal galite ka nors patarti
 #201908   Jurginas
 04 Bir 2010 15:29
Jei pačiuose Anykščiuose, tai ruožas ties bažnyčia ir keli šimtai metrų žemiau jos šioks toks yr. O šiaip tai miesto žuvis baikšti yra, pats miestelio ribose gaudau tik tada, kai po darbo kelias valandas teturiu ir nėra nei jėgų nei laiko trenktis prie geresnių vietų.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 30
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė