Aš toks žvejys, kad man negaila tų vietų, kur kimba.
Na o jeigu pamatyčiau meškerės brolį (jeigu tokius galima taip vadinti) su tinklaičiu, ar dar blogiau, su elektrine "meškere", tai geriau jau pats pakratytų save su ta elektra, nes jei pakliūtų man į nagus, mažai nepasirodytų.
Ko jau ko, bet elektrikų nekenčiu.
O jei pagal taisykles, su meškerėm ir jei paleidinėja, netinkamo dydžio tuos šapalus, tai tegu.
Negi gaila.
Be to dar vienas dalykas.. Vakar bežvejojant mačiau, kaip tik tame ruože Gamtos Apsaugos mašinikė siautė.
Manęs aišku nepatikrino, nes kitam krante buvau negu jie važinėjo
O taip tikėjausi, kad pirmą kartą gyvenime patikrins
O dėl vakarykštės žvejybos rezultatų, tai jie nekokie visai..
Turėta 9 kibimai, ištraukta į krantą vos 2, vienas visiškas nelegalas, vos 100gr gal (gyvena toliau), o kitas 510gr. Kibimai visiškai atsargūs, vos vos stukt ir viskas..
Buvo ir kitokių nuotykių
Bestovint ant kranto ir bežvejojant, pasukau galvą į šoną, žiūriu, lapė gal už 4 metrų nuo manęs stovi ir manęs nė kiek nesibijo
Aš iškart pagalvojau gal pasiutus, kad nebėga šalin, tai nieko nelaukęs pabaidžiau ją
Pabėgo į šalį kelis metrus ir vėl žiūri į mane..
matyt liko nesupratus, ko tas krūmas ant jos čia šūkauja, mat apranga mano kažkiek su aplinka susilieja, gal dėl to
Tik po laiko susivokiau, kad reikėjo ją nufilmuoti,
tai išsitraukęs telefoną dar kažkiek spėjau įamžint, kaip rudoji pelių palei upę ieškojo
Po to sutikau dar vieną draugą.
Kur buvus kur nebuvus iš už kelmo išlindo ūdra
Stoviu aš su spiningu rankoj ir matau kaip eina per krūmus tiesiai į mane
Aš staigiai išsitraukiau telefoną ir pradėjau filmuoti
Matyt pasitaikė ūdra, kuri norėjo tapti teliko žvaigždė, tai nesibijodama priėjo prie manęs per metrą atstumu, pauostė mane, kažką savo kalba pasakė, pasuko galvą į šoną ir pamatė ant kranto maišelyje esantį mano pagautą šapalą
staigiai užuodė, kad ten žuvis, tai mikliai stvėrė už to maišelio ir mėgino su mano laimikiu pabėgti
Tik, gaila, nepavyko, persunkus žuvinas jei buvo
Gerai, kad viską pavyko įamžinti, nes kitaip niekas nebūtų patikėjęs
Išvada tokia, kad žvėrys jaučia, kada žmogus medžiotojas, o kada ne

O dėl vakarykštės žvejybos rezultatų, tai jie nekokie visai..

Buvo ir kitokių nuotykių

Po to sutikau dar vieną draugą.

Išvada tokia, kad žvėrys jaučia, kada žmogus medžiotojas, o kada ne

Paskutinį kartą redagavo 2 Mitkus. Iš viso redaguota 29 kartus.
Laikas, praleistas žūklėje, į gyvenimo trukmę neįskaičiuojamas!