na manau skiriu ziobri nuo strepecioMatasM rašė:Žiobriuką tu matei
seip keptas labai skanus reikia kaip ir su visa balta kauleta zuvim, ipjauti nugaro sriti astriu peiliu ir kepti ant labai gerai ikaitintos keptuves. Kaulai sukepa ir galima valgyti tik didziuosius kaulus isrinkus.pensininkas rašė:maladec sabakinas, as pora kartu esu sirvintoj bandes laime, bet taip jos ir nepagavau. beje, ka su sapalais darai? teko karta ragaut - ispudis tai ... kaulu tiek, lyg butu susirinkes visus is kitu zuvu. zuvis nebent pagavai paleisk
Jei ne paslaptis gal galetumei pasidalinti kurioj vietoj mazdaug galim ten pagauti ? Neseniai atsikrausciau i vilniu, tai kita savaite planuoju jau kur nors palekt pazvejoti ;)shuo rašė:na va 4 sapaliokai pavsariniai prie mano akiu vienas zmogus strepeti istrauke toki apie puse kg
na cia pie 60km nuo Vilniaus, kuo ir ka gaudai gal patarsiuSaimonas rašė:Jei ne paslaptis gal galetumei pasidalinti kurioj vietoj mazdaug galim ten pagauti ? Neseniai atsikrausciau i vilniu, tai kita savaite planuoju jau kur nors palekt pazvejoti ;)shuo rašė:na va 4 sapaliokai pavsariniai prie mano akiu vienas zmogus strepeti istrauke toki apie puse kg
labiausiai megstu pludine, bet zvejoju ir fyderiu ir seip dugnine, pametau spininga. Galvoju sezona pradet nuo sapalu, raudziu, ar bent jau auksliu pagaut norisi atidaryt sezonashuo rašė:na cia pie 60km nuo Vilniaus, kuo ir ka gaudai gal patarsiuSaimonas rašė:Jei ne paslaptis gal galetumei pasidalinti kurioj vietoj mazdaug galim ten pagauti ? Neseniai atsikrausciau i vilniu, tai kita savaite planuoju jau kur nors palekt pazvejoti ;)shuo rašė:na va 4 sapaliokai pavsariniai prie mano akiu vienas zmogus strepeti istrauke toki apie puse kg
Lauksiu ziniuAAAzzz rašė:artimiausiu metu planuoju nuvaziuot pasizvalgyt ten su spiningu. Nei karto nebuves, vietu nezinau, tai ziuresim kas gausis. Pranesiu