Kartu su lytim,ledo storis turėtų būti 15 cm šviežaus.Plius srovė žvėriška.
Kuzmičius rašė:Kartu su lytim,ledo storis turėtų būti 15 cm šviežaus.Plius srovė žvėriška.

Kuzmičius rašė:Kartu su lytim,ledo storis turėtų būti 15 cm šviežaus.Plius srovė žvėriška.
Tikiuosi ne apie senvage kalbi, aie pacia upe ties kaimu ir ties posukiu?pries kaima.Algirdas rašė:Kuzmičius rašė:Kartu su lytim,ledo storis turėtų būti 15 cm šviežaus.Plius srovė žvėriška.![]()
nei tu buvai nei zinai. kam visiem cia prota fist????kai subine nuo kompo pakelsi tai ir rasyk faktais. jokiu lyciu ten ner , srove normali gaudem su blizgutem eserius, kiek reikejo mums tiek pasigavom, na apie 5,6kg antgalvos isejo
drasiaiSkumbrotas rašė:Pravažiuot keliu pro Kintus jau galima
diegas rašė:Siandien su vaidziu apturejau viena geresniu zvejybuiskart sakau, svarstykliu neturejau, tad jamiau is akies. Namie pasveriau gavos lygiai 6 kg
idomu kiek pas vaidi
bet manau kokie 4kg
tai kaip sakant bendroj sumoj 10kg. Oj kaip sauniai pazvejojom. Taip pat sauniai ir pavalgys kelios seimos
![]()
Viso parsiveziau 52 vnt. Didziausias 600g. Nemazai tokiu po 300g buvo. Viskas avizeleir is vienos auksines eketes
![]()
Jei ka praleidau, Vaidis papildys
Aš 40vnt, bet pas mane kalibras truputį mažesnisdiegas rašė:Viso parsiveziau 52 vnt.
na tai papaskok kaip sekesi Jusu ekipazui siandienviskontas1 rašė:ok, tai jai nori ryt lekiam
ryt ziuresim ar pasitvirtins Agio zodziaiAgis rašė:Žemupio žuvys jau išsiukdė refleksą, kad savaitgaliais reikia nerti kur giliau ir tūnoti ramai iki pirmadienio
nera beveik ka ir pridurti - ta pati galiu paporinti nes buvom ir mes. Nu matem kaip viena eseri apie 0,5 kg islupo senvages gale. Pabandem pacioj minijoj - tai eseriukai didesni negu cigarietukai kabaliojosi ir vien nebloga kuoja papuole, bet siaip ,,tikru" eseriu neisprasem. As gaudziau ant ,,mormiskes" , kolega ant balansyro - beje senvages gale ant balansyro jis paeme koki 10 plakiukuzemaytis rašė:Buvau šiandien keliom valandom į senvagę nulėkęs,tai per tris valandas beveik visą porciją matyliaus cigaretiniai nukramtė. Senvagės gale ypač intensyviai jie kibo, arčiau minijos truputį mažiau, bei užkibo keli karšiukai. Žvejų koki 20-30. Su vienu kalbėjau, tai sakė nelabai kas. Kelis karšiokus ant pinko pagavo, vienas apie 0.5kg