Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #604846   riciune69
 23 Gru 2014 22:21
Siandien buvau Turzenuose,uz Karmelavos,tai zmoniu tikrai nemazai,24 masinas suskaiciavau,ant sroves gaudo ziobrius kiek girdejau,sake siandien nedideli eina ,bet vistiek pagauna,vietu jau ten nebuvo,tai nuejau i sala,tai per kelias valandas kuoja,keli sapalai ir vienas kazkoks traukinys nuejo...Bet kazkas gero turejo buti. :) kiti kurie gaude irgi pagavo kuoju,sapalu.
 #614703   petraszvejys
 23 Vas 2015 11:20
Sveiki, kažkaip labai apžavėjo staiga pagražėję orai ir labai užsimaniau pamirkyti kokį masalą upėje. Klausimas ar nebus per daug anksti Neryje ar Nemune žvejoti spiningu? Atsiprašau, jei kvailas klausimas, sumokėsiu:D
 #614825   drulia
 23 Vas 2015 21:01
petraszvejys rašė:Sveiki, kažkaip labai apžavėjo staiga pagražėję orai ir labai užsimaniau pamirkyti kokį masalą upėje. Klausimas ar nebus per daug anksti Neryje ar Nemune žvejoti spiningu? Atsiprašau, jei kvailas klausimas, sumokėsiu:D
tai va aš ir galvoju kada pabandyt, Neryje arba Nemune, bet ne su spinu, o su plūdine ir dugnine, tik galvoju ar kvailai neatrodysiu :D gal nori prisijungt? :) savaitgalį jaučiu neiškentėsiu
 #614910   petraszvejys
 24 Vas 2015 12:16
drulia rašė:
petraszvejys rašė:Sveiki, kažkaip labai apžavėjo staiga pagražėję orai ir labai užsimaniau pamirkyti kokį masalą upėje. Klausimas ar nebus per daug anksti Neryje ar Nemune žvejoti spiningu? Atsiprašau, jei kvailas klausimas, sumokėsiu:D
tai va aš ir galvoju kada pabandyt, Neryje arba Nemune, bet ne su spinu, o su plūdine ir dugnine, tik galvoju ar kvailai neatrodysiu :D gal nori prisijungt? :) savaitgalį jaučiu neiškentėsiu
Drulia, kad aš nelabai su plude draugauju, o ir spiningu tik pradedu :D O iš kokio rajono pats esi?
 #614912   petraszvejys
 24 Vas 2015 12:19
shelwius rašė:Su plūde tai jau senokai Nemune pagauna. Su spinu taip pat užsikabina, bet kolkas ta žuvis, kuriai draudimas... Savaitgalį bandysiu arba salačio arba šapalo paieškot. Arba grįžtančių karališkų žuvų ;-)
Reikia tave kažkaip pasekti, kad sužinoti kur čia ties Kaunu galima žuvį pavilioti :)))
 #615024   drulia
 24 Vas 2015 19:53
petraszvejys rašė:
drulia rašė:
Drulia, kad aš nelabai su plude draugauju, o ir spiningu tik pradedu :D O iš kokio rajono pats esi?
Eiguliai. P.S nepamiršk kad lydekiokų dabar imt negalima :D kaimynai kalba kad Nery prieš pora dienų pagavo peiliuką
 #617433   Namiokas
 09 Kov 2015 17:29
Buuvau siandien prie neries vilijampoleje,zoles nesa,vanduo dar per saltas,0 kibimu su feederiuku.Meginsiu toliau,kai orai susils,pirma zukle su fideriu buvo.
Paveikslėlis
 #617440   droid
 09 Kov 2015 17:45
Trečiadienį bandysiu į Nemuną ties Kriūkais kur nors į įlankas didenes, su dugnine dar gal plūdine kokia užmesiu. Gal pasiseks :)
 #622253   Pelekas
 12 Bal 2015 16:06
Kol kas tai kiek matau nekas su Nemunu centre. Kol vandens normaliai nekels tai nieko nebus, o kad nekels normaliai kaip senais laikais tai tikrai. Visa zuvis i zemupi bega turbut. Man Nemunas visada buvo nr 1, o dabar 'viarkt . Pries savaite buvau, tai gyvybes nemaciau, buvau uz arenos kur bent jau gylis kazkoks yra, tai mikromasala dygle uzsivijo :lol: Na dar neprarandu vilties, gal atsigaus dar Nemunas :?
 #622289   BroniusM
 12 Bal 2015 19:08
Shelwius, gal galėtum parekomenduot bent jau atkarpas ties Kaunu kur ieškot šapalų, meknių? Nes man kaip naujokui prie didelių upių sunku labai gaudytis kur maždaug ieškot žuvies, plius kai jūs vadinkim "profai" žinot prabridimus ir pan, tai labai jum palengvina situaciją. Šiaip Tu ar dar kas galėtų plačiau aprašyt apie žvejybą didelėse upėse, nes kaip patirties nėra, tai labai sunku nuspėt tas vietas, neskaitant dambų.. Dar klausimas prie to paties ar naudjat mepsus ar tik voblikais visas veiksmas? Ir ar užtenka 2,7 ul spino? Ar nekažką Nemune su tokiu? Ačiū už atsakymą. P.S. Dėl vietų ar atkarpų kam nesunku ir PM galit parašyt, ne mėsininkas esu, žuvį paleidžiu , nors aišku pirma dar ją pagaut reikia, kas man Nemune labai sudetingas uždavinys :D
 #622346   fozas
 13 Bal 2015 06:19
Taip ,Shelwius teisus.Meknes eina ,ir gama neblogai ir nemazos.Tik sliekas.Negaliu sakyt kaip su spinu,bet pludine pasigauna.Visa problema tik su vandens kilnojimu.
 #622382   BroniusM
 13 Bal 2015 11:49
Shelwius, kur gilma rast žurnalą, būtų labai įdomu paskaityt? 0 dėl vartyklių... Niekad bandyt neteko mažų vartyklių, būtų labai įdomu išbandyt... Kokių firmų, formų, gramatūros naudoji? Dėl spino - gerai užteks reiškia, parašau magistrą ir šturmuosiu Nemuną su Nerim :), taip norisi atsidaryt didžiosiose upėse... :)
 #622451   BroniusM
 13 Bal 2015 17:20
shelwius rašė:"Žūklė" žurnale randuosi aš ;)
O vartikles tai pagrinde naudoju savadarbes.
Nu tai va, kai neturi tų žurnalų, tai nėr ir ką skaityt :grin: , teks internete info ieškot :), iško vartikles gaminatės, gal yra koks puslapis kur ma-daug gamybos procesas paaiškintas, būtų įdomų išbandyt pačiam... :)
 #622486   aleksotas
 13 Bal 2015 20:06
Sveiki,
Sekmadienį atidariau fiderio sezoną. Neris atkarpa Panerių gatvės galas -Maxima. Rezultatas 6 žiobriai (dar trys atitrūko žolėse) ir 8 kuojikės.
 #624268   MK_
 26 Bal 2015 12:21
Sveiki, kolegos, gal kas jau tikrinote spiningu dambas, prie Marveles? Kokia ten situacija? Lydekos, eseriai, sapalai?
 #624371   vaitko
 27 Bal 2015 07:01
MK_ rašė:Sveiki, kolegos, gal kas jau tikrinote spiningu dambas, prie Marveles? Kokia ten situacija? Lydekos, eseriai, sapalai?
Vakar kiek zemeliau ant tu smelio dambu maudziau voblerius - nuo 6 ryto iki 9 ryto vienintelis kliovas ir ta pati atsipurte. Visi sutikti buvo tusti. Dar kiek veliau ir zemiau gavau tris smugius srovej tokius kad parsitempiau trisaki atlenkta nes blin po zacepo buvau pamirses stabdi atleist o tas mirtinai uzsuktas buvo :( aparatas neeilinis buvo pasikabines... Zioplumas irgi neeilinis...
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 28
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė