kokius svorius naudojot? Nes va vakar tai 28 gr kai šapelį nešiojomantas rašė:siand nemune 2 starkiokus 1.2 ir 1.3 kg. draugas 2 lydekas 1kg ir 1.8kg man neblogas lydis nusipurte
kokius svorius naudojot? Nes va vakar tai 28 gr kai šapelį nešiojomantas rašė:siand nemune 2 starkiokus 1.2 ir 1.3 kg. draugas 2 lydekas 1kg ir 1.8kg man neblogas lydis nusipurte
Fu, kaip negrazu, supuves poziuris... net pikta pasidare, kai perskaiciau. Tai neuzaugu lydeku gaila, o prirakinto zmogaus ne?! Aisku ne man mokinti, bet visur tie pavydus lietuviai, kurie nesugeba apsukriau pinigelio uzsidirbti, visus tik ir "stukina" is pavydo...As pati finansu srityje dirbu, tai tikrai zinau, kokia pas mus "skaidri" ekonomika. Na ir kas, kad visi verslininkai ir valdzios atstovai kostiumuoti vaiksto, o daro jie daug daug baisesnius ekonominius nusikaltimus, net nera ka ir lyginti. Gaila vargso zmogaus, as tai buciau jau geriau ji paleidus, o ne tas neuzaugas...Mike rašė:Vakar vėl ten pat. Pagavau dvi lydekėles, kurios buvo paleistos, nes neūžaugos... Užkardoje prie laiptų turėklų radom prirakintą kontrabandininką, apsikabinusį aštuonias dėžes cigarečių. Taip jam ir reikia.
Maladiec vanesa, geri zodziai...vanesa rašė:Fu, kaip negrazu, supuves poziuris... net pikta pasidare, kai perskaiciau. Tai neuzaugu lydeku gaila, o prirakinto zmogaus ne?! Aisku ne man mokinti, bet visur tie pavydus lietuviai, kurie nesugeba apsukriau pinigelio uzsidirbti, visus tik ir "stukina" is pavydo...As pati finansu srityje dirbu, tai tikrai zinau, kokia pas mus "skaidri" ekonomika. Na ir kas, kad visi verslininkai ir valdzios atstovai kostiumuoti vaiksto, o daro jie daug daug baisesnius ekonominius nusikaltimus, net nera ka ir lyginti. Gaila vargso zmogaus, as tai buciau jau geriau ji paleidus, o ne tas neuzaugas...Mike rašė:Vakar vėl ten pat. Pagavau dvi lydekėles, kurios buvo paleistos, nes neūžaugos... Užkardoje prie laiptų turėklų radom prirakintą kontrabandininką, apsikabinusį aštuonias dėžes cigarečių. Taip jam ir reikia.
Nepergyvenk, tie vaikai ir be musu pasimoke... ir Senis dezute savo atgavo... O kai prirakinti sedi vargseliai kontrabandistai tai jums ju gaila, o kai sedi, zvejoji ir ateina tokie prie taves su pushkom ir sako: "jei skambinsi - nupiskinsim" , tai irgi zmoniska???Gedas rašė:A tai kur teisuoli buvai kai dezute fyrino.Jau geriau jie tegu pypkes laisviau nuo nemuno tempia, nebus kada dezutes ziurkiaut.Teisingas Vanesos poziuris(isskyrus neuzaugas)