jeepeLPi rašė:Senuks, smagu skaityti.
Gaunas beveik "senuks ir Jura"

jeepeLPi rašė:Senuks, smagu skaityti.
Gaunas beveik "senuks ir Jura"
tai geriau atlek pas mumis atmaton i didesnius H2O paplaut kokiu gumu vis kokia atmata pajemsimsenuks rašė:AlohaSpasyba rebiatky za dobryje slovą
![]()
Na o ašai,savo ruožtu vis kiūtinu vakarais į sava zalpus ir rezultate,kaip čia dabar išsireiškus nesikeikiantPraeitų metų, rudeninis prokliatijus kartojasi
Marazmas kažinkoks tai
Bliaka,nei šerio nein paimti.Vapšče žuvies nesimata,Jūra iki nariukų,balskų užtv.prismaugė visiškai,vanduo krištolinis,lietaus nėr-ką reik daryt
Bandžiau laimužę dvikilių čiūdo jamoj
A nei spakt
Krč.mesiuos į šūdprūdukus ir ištalžysių jūjų vandenis su džerku
jei darbas maiso zuklei mesk ta darbasenuks rašė:Skamba pasakiškaiBliaka,ka darbo tiek neturėč.mielai.Bet aš pasilieku šį pasiūlymą,ateičiai
Ka daba ir prie Jūros tik keliom valandžikėm nusimuilinu
Tai mingė ma jau egzotika
del taves pririsau viena nedidzka bet asriais spygliais, turetai isidurt kad iki kitu metu atsimintaisenuks rašė:Plia,da neyšokau į holydėjų traukinįčia po darbo-valandžikei
tikiuos kitą sav.antroj pusėj
neužsileisk užjūrio princų-jie i teip muskių ir basų da...ja turi
![]()
Edošiau,jaučiu,kad liksiu šymet nepagavęs starkio-kai saka-baranka man su jais
pagal mane tai kaip pilkerio, mane tai uzpiippp bet jis visada stambesniu ikabina negu taip normaliai dziginant kaip starkius, vot ir niekaip neperkandu kodel?Skumbrotas rašė:O tas jo "vertikalus džiginimas" tai kaip pas jį atrodo - ar kaip "drop shot" stiliaus tchnika, ar kaip pilkerio kilnojimas, ar dar kažkaip![]()
tai apie kokia data orientuotis? kokias 3 dieneles reiktu pavaryt non stopsenuks rašė:Abybenai daug 15kgko nepasakysiu apie jura,daba buvau ties namais-nei spakt
ciuju koshchejushku, zaglianem per atostogus pas tamsta-kaip sakant,pasinaudosime priesh tai buvusiu kvietimu
![]()
![]()