Fotkinta nuo kranto, su bulve... toks jau mano naujojo neismaniojo fotiko kokybe...pratinkites 

I'M #1 SO WHY TRY HARDER
Svarbu kad ne su donkratu fotkinta, cia viskas matosi kas reikia ir panasu kad koki sekmadieni o gal jau ir ryt bus galima paspiningaut. Dėkui.Wytux rašė:Fotkinta nuo kranto, su bulve... toks jau mano naujojo neismaniojo fotiko kokybe...pratinkites
Turbut, kad tiesa rasai, nes paziurejus i prognozes del vejo panasu kad kur kas ekstremaliau sekmadieni butu...Wytux rašė:Manau kad jau ir rytoj bus extremaliai galima, nes jau link vakaro tai tos lytys visai pateze buvo lyginant su vidurdieniu.
o tu meteo paziurek, ir suprasi, kad ne tik ten ledai isejo... :D per pora dienu vos ne metra pakilokarolisb rašė:Gera dieną. Kas aplink Šventają? Bus ledas išejęs ant šeštadienio kaip manot? Ar jau ir išėjęs?
Ties kur cia? Nes cia rodo biski kitaip: http://www.meteo.lt/dokumentai/operatyv ... 0810_vl_30 ir net jei labai idemiai paziurejus gal net tendencija tokia kad prades dabar kristmartiz-zz rašė:Paskutiniai gauti duomenys: 2015-01-15 06:00
Vandens lygis ( 1.69 m )
Per nakti dar kilo
siandien(lyginant su 14d) vanduo 'uzlipes' pakrante papildomus1.5m, o jei lygint su sios nakties lygiu (pagal uzsalusi leduka) taijau atsitrauke per peda. Nezinau kaip ytakos siandieninis lietus, bet iki 14d lygio dar toil......cia Ukm.Bratka rašė:Siandien buvau,nesa stipriai zoles...savaitgali gal ir gaudoma bus.
drasiai dekis spiningeliRolandas Burauskas rašė:Sveiki. Už dviejų savaičių įmonės baliukas nusimato ant Šventosios kranto. Aukščiau Užpalių. ŽodŽiu aukštupyje. Galvoju, ar rizikuoti spiningą įsimest, ar neverta? Gal kažkas toj pusėj yra žvejojęs ir pakomentuotų situaciją?