Ka ten lupo kelis eserius pagawo per visa diena ir tiek 

SKYLINE rašė:Korsakas gi sekmadienį rodė kaip lupo ešerius Šventojoj, tai dabar visi mėgina laimę
O kodel ju nepirkt? Geri guminukai , manau ir pas paty yr tokiuRolandas19 rašė:Ten man atrodo auksciau bezdzioniu tilto tuos eserius pagavo, bet gal ir klystu nelabai teziurejau nes vien tik reklama. Daba visi puls tuos guminukus pirkti kur rode
tai kad nieko nepagavo toj sventojoj, o veiksmas visas bartojSKYLINE rašė:Korsakas gi sekmadienį rodė kaip lupo ešerius Šventojoj, tai dabar visi mėgina laimę
Kad kur jau ne :DSKYLINE rašė:Korsakas gi sekmadienį rodė kaip lupo ešerius Šventojoj, tai dabar visi mėgina laimę
Ta tavo "FIRMINE" vietike kiek teko matyt visu firminesavas rašė:Korsakas eserius Danej lupo...
P.s. Mano "firminej" viecikej...
Tai matyt Šventojoj nekibo ir nuvarė į Danę.savas rašė:Korsakas eserius Danej lupo...
P.s. Mano "firminej" viecikej...
Sveikas, uztenka zvejo megejo bilieto, neisnuomuotiems vandens telkiniams. Kaip dar anksciau vadinosi respublikinis.blackwolfas rašė:Sveiki. Vaziuosiu i sventaja poilsiaut.galvoju isimesiu meškere.ar galima sventojoje prie bezdzioniu tilto zvejot su zvejo mėgėjo bilietu ar reikia kitokio?