Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #312011   RamaZ
 17 Spa 2011 08:41
Vakar Nemunėlyje ieškojom "baltos" žuvies. Radom :-D - pagal skaičių :shock: , pagal dydį 'viarkt .
Aš gaudžiau fyderiuku, draugelis pagrinde sportinuke. Masalui naudojom dzikus, sliekus ir kukurūzus bei įvairius jų tarpusavio mišinius. Geriausiai pasiteisino kukurūzas - ant jo kibo rečiau, bet didesnės. Labai "sukilę" aukšlės, kurios griebia viską, ką įmeti į vandenį '''bum
Vėliau atvyko dar ir mano kaimynėlis su draugu (prieš tai bandė laimę Kriaunos upelyje - rezultatai daugiau nei apverktini) - gaudė plūdinukėmis. Po poros valandų kaimynėlis pareiškė: "Gana čia sadomazochizmu užsiiminėt..." susivyniojo meškeres ir išvažiavo namo.
Rezultatas - pora dešimčių sprindinių kuojų ir neiškus skaičius aukšlių bei kuojyčių, kurios keliavo paūgėt, o aukšlės pakliuvo ant mano ir kaimyno katinų "stalo" :-D
 #315384   gelmės
 30 Spa 2011 08:44
Vakar Mūša :
1.Spynas - 0 emocijų.
2. Fyderiuks ir mačiuks - kažkiek sprindinių kuojukių.
Nemačiau nei vieno spiningautojo. Visi ant gyvos gaudė.
O valčių, tai kaip ežere.
 #315435   gelmės
 30 Spa 2011 14:57
Daug kur. Pagrinde ten, kur yra gilumos, duobės, įlankėlės.Trijose vietose buvau privažiavęs prie upės, tai po 2-4 valtis. :shock:
 #315467   giedriuzzz
 30 Spa 2011 16:35
A man *BLYN* negalėjai pasukt '''bum būčiau prisijungęs :roll:

Šiandien 5 valandas pramėčiau Mūšoi. Vienas ešeriukas tik pasirašė :cry: Vanduo žiauriai nukritęs, ką sutikau visi tušti. Keli murziai su telikais bandė žipsų pasigauti, bet tuščiai :twisted:
 #315681   RamaZ
 01 Lap 2011 08:53
Vakar Nemunėlio pakrantėmis nužygiavome nuo santakos su Vyžuona (nuo mini meet'o vietos) iki sugriuvusio Aukštadvario tilto. Gaudėme tryse - visi spiningais. Rezultatai ypač prasti - apvalus 0 per visus tris. Turėjau tris - keturis nežymius stuktelėjimus, kitiems dviems - panašiai.
Buvo gal kilometro ilgio ruožas tirštai nutūptas plūdininkų, nebuvo net kur užmest. Gaudė "žyvsinio" dydžio kuojytes, aukšlytes ir strepečiukus. Rimtesnės žuvies nebuvo. Vanduo žemas, skaidrumas nelabai koks. Žolės jau apkritę.
Kur plėšrūnai sulindę ir ką jie valgo (jei valgo) taip ir liko neaišku :donknow'
 #315809   gelmės
 02 Lap 2011 07:38
Tryse: Bratka, Štirlicas i ašen Mūšą apžiūrėjom per Vėlines. Kažkas šprotų pasigavo, kažkas vieną lydoką ( apie 800gr) i šprotų, kažkas gražų ašery i įvairios žuvies. Mantas paskutinis paliko Mūšą, tai apie jo galutinį rezultatą žinių neturiu.
Man bendras vaizdelis nekokis. :e:e
 #315871   Augustasjj
 02 Lap 2011 12:49
Spalio 31d. kolega Rapalas pasikviete mane i Musos uztvanka. Pravelkiavom, prametem, per 5h zukles neturejom ne kibimo. Bendras vaizdas pasirode irgi ne koks... Skrituliu kas desimt metru primetyta. Apsivertusiu ir besivartnaciu matem. O musu spiningai tylejo... :e:e Zveju labai daug. Mums pries nosi buvo istraukta viena lydekele, tiek zuvies ir tematem :roll:
 #316157   Bratka
 03 Lap 2011 13:25
gelmes rašė:Tryse: Bratka, Štirlicas i ašen Mūšą apžiūrėjom per Vėlines. Kažkas šprotų pasigavo, kažkas vieną lydoką ( apie 800gr) i šprotų, kažkas gražų ašery i įvairios žuvies. Mantas paskutinis paliko Mūšą, tai apie jo galutinį rezultatą žinių neturiu.
Man bendras vaizdelis nekokis. :e:e
Na taip rezultatai tikrai nedziugino,iki vakaro dar viena esereca paemiau kokiu 300gr,tris kuojas apie 200gr,o visa kita visiska susara,vandens didelis trukumas....
 #317416   Fiskius
 07 Lap 2011 11:23
A man musa patiko ties pakruoju. Neplati, sroves matosi dar yra, tskant panasi i upe. O ties pasvaliu tai kazkokis didelis stovincio vandens griovys. Po visu tu uztvanku, dar kai elektrine psiabacino, visai pribaige upe :neutral:
 #317553   hipy
 07 Lap 2011 16:09
ties pasvaliu, tai ziurint kuriuo paros metu busi... ten per para gali vandens lygis po 1.5 metro kilnotis... pristate elektriniu ir daro ka nori...
 #317560   giedriuzzz
 07 Lap 2011 16:17
Nu *BLYN* gyvenu Pasvaly, dažnokai Mūšoj žvejoju ir nepastebėjau, kad kilnotūsi tas vanduo :roll: Ypač dar po 1,5 metro :shock:

Šią vasarą buvo gerai pakilęs nes ten Dvariukuose tvarkė tuos šliuzus ir lygtais Švobišky kažką gamino :roll:

tiesa seniau prieš kokius 10 metų atsimenu būdavo vasarą kad pakeldavo, bet paskutiniu metu nepastebėjau tokių dalykų :roll:
 #317591   hipy
 07 Lap 2011 17:17
gal ties Pasvaliu taip nesijaucia, bet techase tai pravalas... vienasyk spiningaujant, aplenke zmogelis begdamas zyvco gelbet, nes "vakar uzmerke, o siandien gali jau ir ore kabet"... o ir ziema zvejojant dvigubas ledas buvo...
panasiai teko stebet Obely Kedainiuose, perbrides vaiksciojau priesinga puse, prasidejo vis garsejantis sniokstimas, tai vos spejau su balotnikais gryzt atgal, buciau kelis km aplink per tilta pedines...
 #317617   kablys
 07 Lap 2011 19:44
Tai elektrine tik Dvariukuose ir tera. O Svobisky tai ten tik betonke per visa upe. Pasvyruoja tas vanduo koki pusmetri,bet tikrai ne 1,5 metro. Na ir aisku blogai,kad be jokios tvarkos.Vasara atostogavau tuos krastuos,tai niekaip nepavyko issifruot kazkokio desningumo.
 #317711   hipy
 07 Lap 2011 21:58
tikrai tik Dvariukuose? Jau pora metu buvau isitikines kad ir Svobisky gamina elektra... Nu reiks apsilankius tuos krastuos rimciau apsiklausinet... bet vanduo tai tikrai ziauriai svyruoja
 #317760   kablys
 07 Lap 2011 23:58
Nu man kazkaip taip atrodo,kad tik davariukuose elektrine.Gal kazkokiu naujienu ir nezinau,bet kiek ten svobisky teko buvot,tai nepastebejau nieko panasaus i elektrine.
 #319493   gelmės
 14 Lap 2011 09:49
Šeštadienį apšmirinėjau Mūšą. Vaizdelis prastas. Vandens lygis dar sumažėjęs. Žuvyčių dydis taip pat. :/nek
 #327023   Vatse
 16 Gru 2011 12:45
kokia situacija Mūšoje? ką galima pagaut, ko geriau ieškot plėšrios žuvies ar baltos?

Re:

#330700   audriuxx
 05 Sau 2012 13:51
vitulis rase
Toliau, viena ish srauniausiu buvo Suosa, kol neirenge prie kelio Kupishkis - Panevezys uztvankos. Joje ir dabar daznai pazvejoju, taciau daugiau ish pavasario.

Gal kas rimciau suosos uztvankoje zvejoje? kurioje vietoje kimba didesni karsiai? ir siaip baltoji zuvis? :?: :?: :?: :?: ;;yel
 #330790   kablys
 05 Sau 2012 16:14
Siaip Suosa iteka i Leveni ir yra gan toli nuo Nemunelio,Musos,ar Apascios,tad ir rasyt gal geriau ne i sia tema.
P.s. Tas Suosos tvenkinys vadinasi Stirniskiu.Pries koki 20 metu zvejodavau ten kozna vasara.Budavo ir karsiu,ir eseriu graziu,ir lydeku pagaudavau.Vaikyste prisimines,buvau keleta sykiu ten nulekes paskutines kelias vasaras,ale apart keliu plakiu ir kuojeliu nieko doro nepagavau. Tai arba vaikas budamas su lazdyno meskere geriau zvejot mokejau,arba dabar zuvies ten nelabai belike :roll:
 #331055   Agis
 06 Sau 2012 03:05
Nu tai parašyk kitur ir numesk klausiantiems nuorodą, jeigu jau žinovas esi.
 #333802   RamaZ
 16 Sau 2012 15:45
Vakar Nemunėlis - visiškai nauja vieta, visiškai jokio kibimo (ta prasme likau be žuvies), iškyrus du stiprius smūgius, po kurių kabliukai liko kaip ""iš parduotuvės". Vietos naujos ir nuostabios - būtinai čia sugryšiu pavasarį. Galutinis rezuslatatas - katinas liko labai nepatenkintas ;-)
 #336709   Marazas
 26 Sau 2012 16:36
Šiandien važiavau pro Pasvalį, mačiau jau 3 rybokai sėdėjo ant Mūšos ledo. Srovėje ledo dar nėra, o užtakėliai jau užtraukti
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 38
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė