Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #367900   giedriuzzz
 28 Bal 2012 16:41
Šiandien kol aš kėliau žemės ūkį darugelis buvo ties raubonimis su federiuku pasėdėt. Tai per 5 valandas nieko nepagavo. Sakė žoles neša neina normaliai pažvejot :evil:
 #367969   Vatse
 28 Bal 2012 22:26
zvejojau ties salociais, zmoniu buvo maciau, as tai nei kibimo normalaus neturejau, dugnine...
 #368829   Edosius
 02 Geg 2012 12:28
Vatse rašė:kas apie ziobrius girdet?:)
Nemunėlyje kimba jau kokia savaitė ir ganėtinai neblogai. Vakar iš ryto 6 pasigavau... Pasiskaičiavau kad vytinimui užteks..
 #368830   audrutis
 02 Geg 2012 12:28
Vatse rašė:kas apie ziobrius girdet?:)
Kai jau isgirsi forume apie ziobrius bei ispudingus ju gaudymo rezultatus, buk tikras, kad jie jau nebekimba! :)

Kol apie tai dar niekas nesneka - greitai lek prie upes ir bandyk! :)
 #368832   Vatse
 02 Geg 2012 12:36
ta tai suprantu, kai jau niekas nebesneka tai, gali buti, kad visai gerai kimba:) lekiu daznai prie tos upes, gal netycia iseis ir man pagaut, siaip tik viena gyvenime esu pagaves ir ta su guminuku ikirtau uz sono, pernai lydeku beieskodamas. O dabar tai zvejoju tiek prie zilpamusio, tiek prie salociu kai iseina, taciau jauciu prastas vietas pasirenku, bet pamazu mokaus ir vakar jau isejo keleta kilbuku pagauti:D
 #369730   satamind
 04 Geg 2012 20:41
Didesne 1kg 300,kita 1kg,o maziause 700 g.Nu,kaip sezono atidarymui tai patenkintas.Nezinau gal tau tokios ir per mazos :)
 #369969   satamind
 06 Geg 2012 12:04
Mano tai nera ko lyginti su tavo,todel tau mazos ir atrodo pas mane :),bet pirmajai sezono zuklei patenkintas buvau.Kiek svere tavo?
 #370162   Zvegintas
 07 Geg 2012 00:15
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Atidariau sezoną Mūšoje :) 3 meknelės maždaug po kg, šapalas - 0,5, kiti paimti, nes būtų neišgyvenę... paglostyta ir paleista dar koks 15 šapaliokų ;-)
 #370293   Vatse
 07 Geg 2012 12:45
kaip cia suprast viska nusirenka?:O satamind: 6,9kg, tai tavo irgi geros;) kazkaip tiesiog atrode maziutes, jei tokie svoriai tai ok, galejai kokia viena dar paleist paaugt;)
 #370329   Zvegintas
 07 Geg 2012 14:40
audrutis rašė:Pirmaisiais karkvabaliais ziuriu viskas nusirenka. Viskas kas gyva.....
Nu nereikia čia taip griežtai... nurenka tie, kurie kibirais sprindinius šapaliukus velka, arba iš po ledo traukia "lydekas" į kišenę kiša ir giriasi, kad 25 pagavo... nors vienoj kišenėj visos tilpo. O aš tiek žuvies esu atgal į vandenį paleidęs, kiek kitas per savo gyvenimą nesugauna...
Vakar, kaip ir dauguma atvejų ėmiau tik tas žuvis, kurios yra padoraus dydžio arba vistiek būtų neišgyvenę, nes mažas trišakiukas nukeliauja giliai giliai...
:/brazasista
 #370486   Mitkus
 07 Geg 2012 20:20
Gaudau šapalus ir meknes karkvabaliu ir visada naudoju paprastą vienšakį owner kabliuką, 6 ar 8 dydžio berods ir per visą laiką yra tik viena meknė sugebėjusi nusipurtyti, daugiau visa žuvis sėkmingai būdavo ištraukta ;uolrait Bet čia skonio reikalas, kas nori riša trišakiuką, kas nori paprastą vienšakį.. :ruko
 #370550   Vatse
 07 Geg 2012 22:05
cia su tuo paleidimu, tai yra taisykles kiek galima imt, o kaip kas elgiasi tai cia jau jo reikalas, dagiau demesio reiketu atkreipt i brakoneriavima, kuris bent jau mano akimis kosmariskai didelis... cia tos kelios zveju zuvys lasas juroj pries juos..
 #370557   hipy
 07 Geg 2012 22:44
na is zmogaus kalbos suprantu, kad linkes paleidinet zuvi, bet gaudo trisakiais - mano manymu, nelabai sie du dalykai derinas...
 #370563   satamind
 08 Geg 2012 00:00
Visiskai palaikau Vatses nuomone,nes brakoneriavimas labai didelis.Kad ir man siais metais nuvaziavau paspiningauti prie Nevezio upes..Praejau neblogas ruozas,bet...Vietini sutikau sako,kad nesenai elektrikai praejo.Ta pati esu girdejes ir Musoje ties Zilpamusiu,kad elektrikai daznai praeina.Isnaikintume tuos elektrikus.Kur tie viska isdauzo..O cia diskusija verda,kad zmogus pasieme zuvis....
 #370981   press
 09 Geg 2012 11:51
Vakar Musoje netoli Pasvalio tik vienas sapalo barkstelejimas. Lydekos nei vienos. Gaudem tryse, as sapalaus, o draugai lydekas spinu.

Savaitgali t.y. sekmadieni net kliovu skaiciu buvau pametes kaip sapaliukai arshe. Vakar vakare - ramybe.
 #372410   banginux
 14 Geg 2012 12:22
praeita ketvirtadieni musoje netoli pakruojo du sapaliokai, vienas apie 30cm, kitas sprindinukas naudojant meps
ir eseriokas apie 300g guminuku varles imitacija
 #372622   Sportininkas
 14 Geg 2012 20:06
Zvegintas rašė:
Paveikslėlis

Atidariau sezoną Mūšoje :) 3 meknelės maždaug po kg, šapalas - 0,5, kiti paimti, nes būtų neišgyvenę... paglostyta ir paleista dar koks 15 šapaliokų ;-)

Atsiprasau uz offtopic bet... kokia rite pas tamsta? y pm atrasyk jei galima ir rites nuoroda kokioj internetinej parduotuvej
 #372720   buldozeris
 14 Geg 2012 23:03
Savaitgali prie panemunio visai smaigiai paspinigavom, viena lydeka virs kilogramo, mazesnes kibo kaip isproteje, bet teko paleist, nes puses kg gal nebuvo.. O kur apie ta vieta sapalu arba mekniu galima butu pagaudyt?
 #374849   Mitkus
 21 Geg 2012 12:56
Vakar vakare pasibuvau prie Mūšos. Pirmą sykį gyvenime medžiojau salačius. :roll: Kaip pirmam kartui sakyčiau žūklė nusisekė neblogai. Pavyko suvilioti vieną rudanugarį, tiesa, neimamo dydžio (49 cm ilgio). Tai ir gyvena sau toliau.. ;uolrait Be minėto žuvino, dar buvo pora kibimų: vieno nerealizavau, o kitą spėjau pakirsti. Tai buvo neblogas ešerys, sakyčiau, apie pusę Kg, tik gaila, mėginant jį išimti iš vandens, jis sugebėjo pabėgti '''bum
Tai tokia vakarykštė žūklė prie Mūšos.. :cool:
 #374850   Zvegintas
 21 Geg 2012 13:22
Mitkus rašė:Vakar vakare pasibuvau prie Mūšos. Pirmą sykį gyvenime medžiojau salačius. :roll: Kaip pirmam kartui sakyčiau žūklė nusisekė neblogai. Pavyko suvilioti vieną rudanugarį, tiesa, neimamo dydžio (49 cm ilgio). Tai ir gyvena sau toliau.. ;uolrait Be minėto žuvino, dar buvo pora kibimų: vieno nerealizavau, o kitą spėjau pakirsti. Tai buvo neblogas ešerys, sakyčiau, apie pusę Kg, tik gaila, mėginant jį išimti iš vandens, jis sugebėjo pabėgti '''bum
Tai tokia vakarykštė žūklė prie Mūšos.. :cool:
:gutgut

Mes vakar į pavakarę keleta meknelių po 0,5 kg, vienas šapaliokas apie 1 kg, ir dar keleta mažesnių.
Gerai praleistas laikas ''plot
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 38
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė