Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1

#144265   inco`
 03 Spa 2009 18:35
Jeigu gali i PM apie ta tvenkinuka salia minsko plento. Kartais ten pravaziuoju ir matau kad prie gaisrines gaudo tam ezeriuke su spiningu nuo kranto...gal kas bandet ?

#145248   Spartakas
 08 Spa 2009 19:13
As ir nesuprantu kas pasidare Karvio ezerui... Pries pora metu is ten gryzdavau visada su nemazai zuvies - kuoju, karpiu - o sie metai - nuliniai...
Nors, turiu pazystamu, kurie sakosi pagauna ir simet... Taip kad kzkokia mistika cia man!

#145249   Skridžas
 08 Spa 2009 19:16
Mnau vienas iš lankomaussiu vilniečiu :? Aš ten buves bet nežvejojau,aura nepatyko :roll:

#145250   Spartakas
 08 Spa 2009 19:18
Skridžas rašė:Mnau vienas iš lankomaussiu vilniečiu :? Aš ten buves bet nežvejojau,aura nepatyko :roll:
aura?:)))) nu nu.. :) normali ten aura!:) tik kad didelis tas ezeras, su gumine vargiai prisportuosi, o jei dar vejelis.... :)

#145252   Skridžas
 08 Spa 2009 19:22
Nu man tas ežeras nepatyko todėl kad yra dažnaai laankomas,krantay nežinau kokie bet taada buvio apsikti,nu ir aš daugau propaguojiu sėsle žveejyba :roll: Nu bet šeeyip atsyliepimaai aapie ji musu forume neblogi :roll:

#145268   Spartakas
 08 Spa 2009 22:22
Krantai apsikti pietineje puseje. Siaurineje gana svaru!:) be to, visur kitur is sonu nelabai prieisi nes privacios valdos!:)

#145573   espo
 11 Spa 2009 17:01
Siandien, dviese baldžio (šilo) ežere tris/keturias valandas spiningais pramojavom nei vieno stukt.... keistas tas ežeriukas.

#146858   rytukas
 17 Spa 2009 20:41
gal šitoje temoje, gal kitoje temoje rašiau:
nuvyk į tą ežerą žiemą, šilo, tapelių, antavilių, ten dar keli mažiukai yra.
ir paskaičiuok žūklių skaičių, kiek išeina vėlevėlių/skritulių asmeniui ir pripliusuok dar tiek pat povandeninių žėrlicų.
daugiau klausimų nebekils. ir šiaip - tapelių ir šilo ežerai nebent niežam pasigaut. nu dar sifeliui su triperiu.

espo rašė:Siandien, dviese baldžio (šilo) ežere tris/keturias valandas spiningais pramojavom nei vieno stukt.... keistas tas ežeriukas.

#147014   Vegys
 19 Spa 2009 08:18
Šeštadienį išbandžiau Antavilius. Žvejota ~ 4 val. Rezultatas - viena silkutė ~ 35 cm.

Buvo dar vienas velkiautojas, ale jis vėliau pradėjo. Nieko nesugavo. Tik pasakojo kad šiemet karšių po 30-40 vnt sugaudavo. Klausiu kokio dydžio - sako 2,5-3 kg :lol: Blyn, aš suprantu kai laimikis padidinamas ir vietoj 1,5 kg sakai 2 kg. Kai vietoj 2 vnt sakai 3 vnt. Ale toks makaronų kabinimas - jau per daug :)

#147026   Agis
 19 Spa 2009 09:25
Nu tai jis gal nemakaronino, tik neatskleidė paslapties su kuo gaudė :lol:

#147033   Vegys
 19 Spa 2009 09:40
Aš dar jo klausiau "gaudant šeriat ? " Atsakė - "žinoma, kur šeri ten ir gaudai." Tiems kitiems "žvejybos" metodams šėrimo nereik. + įvardino gylį - 8 m - kuriame gaudo. O toms "žvejyboms" gal toks gylis jau per didelis ? :roll:

Vistik nusprendžiau kad : kelis kart padaugino kiekį beigi dydį + pasakė 5 žūklių bendrą rezultatą + pasakė visos kompanijos bendrą rezultatą ;)

#149792   Kairys
 02 Lap 2009 15:30
Na va, šiandien sugalvojau grynu oru pakvėpuoti, tai išsiruošiau prie Žaliųjų ežerų su spiningu. Orelis gana vėsus, bet šiaip geras, gaivus, tai trys valandos gamtoje neprailgo. Žuvelių beplaukiojančių, kaip prieš tris savaites, jau beveik nesimatė, bent jau aukšlių, tik kelios nemažos kuojos tingiai keliskart palydėjo blizgę. Žodžiu, turėjau gražaus laiko ir sėkmingai pratestavau naujas blizges, kurias draugelis iš kaimyninės BL parvežė. ;-), ir ne tik jas.Paveikslėlis
Bet nieko, anei stukt, nors ir nesitikėjau, kad Vėlinių dieną kas nors sau Vėlines norėtų susiorganizuot. :-D Vienintelis laimikis va šitas, Paveikslėlis, sėkmingai nukrapštytas nuo virš vandens augančio medžio. Nors ir nedidelis, atgalios nepaleidau. ;-)
 #160969   Vegys
 21 Gru 2009 11:38
Šeštadienį buvau Skarblelio ežeriuke prie Antavilių. Ledas geras. Laimikis - gėda net prieš katiną būtų .... 4 maži ešeriukai. Gal iš ryto reikėjo bandyt, ant ledo tik apie 11:00 buvau .... Na, bet bent jau sezonas atidarytas.
 #161032   Kairys
 21 Gru 2009 17:37
Vėgy, sveikinu atidarius žiemos sezoną. ;-) Laimikis kartais gerai, bet svarbiausia procesas, matyt, tau geriau kibs kitą dieną. :grin: Beje, ar žiemą kokie nors Buivydiškių tvenkinukai ar Žalieji ežerai kuo nors gali sudominti žvejį mėgėją? Nes vasarą tai nelabai kuo, bent jau mane, domino. :cig.
 #161266   Vegys
 23 Gru 2009 11:15
Kai kas sako (pvz Gerasdviratis iš kito forumo), kad Žalieji nieko gero, nėr žuvies. Na, Antavilių krašto ežerai irgi laimikiais nedžiugina, ale kartais nuvažiuoju. Kaip ir pats rašai, svarbiausiai procesas.
Jei normaliai pažvejot, tai kažin ar taip arti Vilniaus surasi gerą telkinį ....
 #163230   espo
 07 Sau 2010 09:14
Gal kas pasiulytumete nebloga ezeriuka, netoli vilniaus kur galima butu pazvejot.
Kazka esu girdejas, kad prie vokes upelio kazkos ezeriukas ar uztankele yra? gal galit labiau nusviest kas kaip sioje vietoje.
 #163596   pensininkas
 08 Sau 2010 09:26
Apie tuos nzn, vakar tikrinau Karvio ez siaurine puse, 34 eseriukai iki 100 g :) geriausias kliovas buvo nuo 10 iki 12 ir nuo 14-15 h :) baltai raudona avizele
 #163764   pracke
 08 Sau 2010 17:27
Sveiki. Kalbant apie zaliuosius, tiksliau apie gulbina, tikra tiesa zuvies ten nelabai yra. Kibineja mazi eseriukai, bet ir tai labai vangiai,pernai dar pagaudavau grazesesniu,bet sie metai nekas. Kalbejau su vietiniu,sako elektrikai isdauze viska.Gal kas patars kur dar galima pavaziuoti netoli vilniaus?
 #163818   jordza
 08 Sau 2010 20:19
Vegys rašė:....Jei normaliai pažvejot, tai kažin ar taip arti Vilniaus surasi gerą telkinį ....
ai ... karts nuo karto ju atsiranda. ... bet jei islenda i eteri pavadinimai, kad ten mozna pagautc - telkinys tampa tiesiog bala, kaip daznai atsitinka su nezinomais telkiniais ... taip kad sekmes visiems beieskant kokio "nesauso" ezerelio, nes alpinkui tikrai yra...ir dar ne visi nuzvejoti...ir cia netgi apie tekancius... ;-)
 #166328   lego
 16 Sau 2010 17:17
Šiandien nuo 10 iki 14 buvau ant Karvio. Bandžiau tik "balansyrus" ir blizgutes. Prigrežiau skylių n, bet net kibimo neturėjau :shock: . Bandžiau ir ant gylio, ir prie nendrių. Gal tas ežeras kažkuom išskirtinis? Gal kas galit pasidalint info, kaip ir ant ko gaudot žiemą ant Karvio. Sutiktas viecinis sakė, kad ant avižlės kelis ešeriokus pagavo...
 #166603   vava
 18 Sau 2010 10:42
Karvis toks ezeras, kuris tikrai ne paciu geriausiu zodziu mano aplinkoj minimas. Seniau draugas gyveno Maisiogaloj, tai nuvaziuodavom kartais. Tiek vasara, tiek ziema. Pasigirt galima tik tuo,kad draugelis iluzo, bet issikapste.... Tai cia tas buvo pries kokius 4-5 metus.
Dabar kitas draugas turi zemes ant Karvio kranto nusipirkes. Tilteli pasistate.. Tai nuo jo kabinejasi vasara sudniekiai visokie. Tuo tarpu kiek buvo bandymu spinigaut, ar statyt skritulius, nieko irgi gero nesigavo.
Nors vietiniai porina apie kazkokius labai ispudingus laimikius...
 #166654   lego
 18 Sau 2010 15:40
Aišku. Šiaip šią vasarą velkiaudamas esu pagavau porą lydekaičių (nedidėlių 1,5-2 kg), bet matyt todėl, kad pirmą karą ant šito ežero žvejojau...
 #166767   vava
 19 Sau 2010 10:08
jei cia tas ezeriukas, kur vaziuojant i Kernave reikia pasukt desinen pro tokius privacius namus, o paskui nusileist iki jo reikia nuo kalniuko, tai as esu bandes. Vieta kaip ir panasi. Tai vasara visokios smulkmes traukdavom su lengvom dugninukem
 #168738   pensininkas
 27 Sau 2010 17:57
Guru rašė:Domina šis ežeriokas: http://www.maps.lt/map/query.aspx?actio ... 8a49a8cae6 gal kas bande? Zinau tik kad ten tramplinas didelis ir maudytis jis geras o kaip ten su zuvim...neaisku.
Vasara gaidynas marozynas, ziema tylu, ramu, tiek su zmonem, tiek su kibimu :) beto, nemanau kad jau mazi ezeriukai verti demesio, vistik ledas storas, sniego danga irgi neplona - tavo vietoj sturmuociau didesnius telkinius :)
 #168780   Guru
 27 Sau 2010 21:13
pensininkas rašė:
Guru rašė:Domina šis ežeriokas: http://www.maps.lt/map/query.aspx?actio ... 8a49a8cae6 gal kas bande? Zinau tik kad ten tramplinas didelis ir maudytis jis geras o kaip ten su zuvim...neaisku.
Vasara gaidynas marozynas, ziema tylu, ramu, tiek su zmonem, tiek su kibimu :) beto, nemanau kad jau mazi ezeriukai verti demesio, vistik ledas storas, sniego danga irgi neplona - tavo vietoj sturmuociau didesnius telkinius :)
Vat mane ir domino vasarinis variantas, kaip supratau vaziuot neverta- tustuma visiska ar yra konors apart gezu ir marozu? Beja ten uz jo mazesnis ezeriukas, kaip jis?
 #168792   pensininkas
 27 Sau 2010 22:10
Guru rašė:
pensininkas rašė:
Vat mane ir domino vasarinis variantas, kaip supratau vaziuot neverta- tustuma visiska ar yra konors apart gezu ir marozu? Beja ten uz jo mazesnis ezeriukas, kaip jis?
Tame mazajame kaip nzn, bet siltuoju laikotarpiu kazko ispudingo nelabai tikekis, pagrinde mailius, kaip ir kitur panasaus pobudzio ezeriukuose :)
Beje, jeigu tu ziurineji i tokius ezeriukus, as tau galiu pasiulyti pasizvalgyti priesingoje miesto puseje - vaziuojant link varenos, a4 keliu i druskininkus. 21 km yra sventininkai, ten pazistamas keleta kartu pagavo neblogai eseriu. kitoj pusej yra ilgutis, dar toleliau kiti ezerai.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 44
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė