Gyvenimas veža visus, - tik skirtingu greičiu...
Tai beabejo, kad gal butu, tik kad kibs jau n metu pasiteisina tiek ezere tiek upeje tai nera ko labai ekperimentuot.Rapolas rašė:O tik tą vieną blizgę tebandėt? Gal būtų suveikusi ir kokia kita vartiklė, pvz. "Tauragė"
Nu bet su guminukais ir vobleriais tai kažkodėl "eksperimentavot"tomola rašė:Tai beabejo, kad gal butu, tik kad kibs jau n metu pasiteisina tiek ezere tiek upeje tai nera ko labai ekperimentuot.Rapolas rašė:O tik tą vieną blizgę tebandėt? Gal būtų suveikusi ir kokia kita vartiklė, pvz. "Tauragė"
O ka gi taip anksti trakuose jau planuojat gaudyt? pasidalinkit :DGuru rašė:![]()
![]()
nudžiuginai. Jei neišeis draugo prūduose pažvejot- žinosim, kad Trakuose ledai išplaukė.
Tai, kad toje puseje niekada nesu zuvies mates . Siuo metu tikslinga butu prie salos bandyt palei meldu linija.Vilkas rašė:Vakar pažvejojau an Balčio nuo kranto su spiningėliu iš kelių vietų ir nieks net nebandė kabintis anei an vieno masalo. Kelios valtys plaukioja bet irgi nesimatė kad kažkoks veiksmas būtų ir jų tarpe.
Šiandien pirmą kart nusprendžiau išbandyt Akmenos ežerą. Atvažiavau gan vėlokai, apie 4h išplaukiau į ežeriuką su valtim ir vakarinėj pusėj apie 3h pažvejojau. Jokio kliovo, o įdomiausia kad net jokio mailiaus niekur nesimato, jei an Balčio mačiau ešerių prie kranto įvairaus dydžio, tai čia net ir mažos žuvelės neteko matyt, labai keista.
Girdejau kazkada ir as kad jis yra privatus, bet lenteles nemaciau ten. Kiek kartu zvejojau, niekas nieko nesake. Buvau dar vietiniu sutikes, sake galima laisvai zvejoti. Pasakojo man dar apie karsius duobejemonn rašė:Buvau prie Bitiškių ežero,mačiau lentelę,kad tvenkinys privatus ir be leidimo negalima žvejoti, bet jokių konktatų nemačiau ir nerandu kur įsigyti leidimą.